ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
hezildo אמר:מישהו פותח נושא לאגבה?
חבשיlemmacantor אמר:גד עמוס בריינה
Adi81 אמר:אני שומע ברדיו חיפה על זה ששחקני נוער מצליחים מאוד בקבוצות אחרות כמו בית"ר. מישהו יכול לעשות רשימה?
1. ירין לוי
ברק.י אמר:Adi81 אמר:אני שומע ברדיו חיפה על זה ששחקני נוער מצליחים מאוד בקבוצות אחרות כמו בית"ר. מישהו יכול לעשות רשימה?
1. ירין לוי
ענאן חלאיילי
עילאי פיינגולד
עפרי ארד
Hulk אמר:טאבי של פ״ת שחקן, בול מה שחסר לנו ואני צועק כל הקיץ, שחקן עם דריבל ומהירות.
NOSFERATU ZODD אמר:Hulk אמר:טאבי של פ״ת שחקן, בול מה שחסר לנו ואני צועק כל הקיץ, שחקן עם דריבל ומהירות.
שייך לנתניה.
יהיה מאוד קשה להביא לפה לדעתי אם ייתן עונה טובה.
רק מכבי אמר:הם צריכים לרדת מהרעיון של שחקן ''10''. נהואל לא היה ולא יהיה כזה.
ואין חוק שחייבים לשחק עם 10. גם ב''ש לא משחקת עם 10 קלאסי. וגם מכבי ת''א לא משחקת ככה.
נכון, היה כאן רצף של שחקנים כאלה עם שרי, סבע ורפאלוב. אבל לא עוד.
גם ברק בתחילת הקדנצייה שיחק עם 3 קישור חזקה.
אגבה-עלי-אזולאי-קאסה,
מהרביעייה הזאת צריך למצוא את השלישייה באמצע.
ומכאן להתקדם.
Shocking4U אמר:רק מכבי אמר:הם צריכים לרדת מהרעיון של שחקן ''10''. נהואל לא היה ולא יהיה כזה.
ואין חוק שחייבים לשחק עם 10. גם ב''ש לא משחקת עם 10 קלאסי. וגם מכבי ת''א לא משחקת ככה.
אגבה-עלי-אזולאי-קאסה,
ומכאן להתקדם.
לא חייבים לשחק עם 10 אבל הבעיה שאין לך שמיניות שמייצרות מספיק כדי לחפות על זה. קנגוואה ואליאל פרץ זה שחקנים שנותנים בעונה רעה 6 שערים ו6 בישולים. בשנה שעברה לצהבת היה את קניקובסקי ופרץ שזה גם שחקנים שנותנים את המספרים האלה.
אצלך השחקן קישור היחיד שיודע לתת מספרים זה אזולאי וגם זה הוא התחיל לעשות רק לאחרונה אצלך. אין לך הצטרפות מקו שני, אין לך שחקנים שיודעים לתת מסירות מפתח. החוכמה זה לא סתם לשים סוסי עבודה אלא גם גם קשרים שיודעים לייצר ואז באמת לא חייבים לשחק עם פליימיקר.
חוץ מזה שגם בתחילת הקדנציה של ברק היה לך כישרון פסיכי בהתקפה עם שרי, פריים חזיזה ורוקאביצה בשיאו. פה תשחק עם קישור מאוד אפור ואגרסיבי כדי להרוויח את מי בדיוק בהתקפה? סוף ועם כל הכבוד לו קנג׳י?
אתה תהיה קבוצה מאוד אפורה שמתקשה לייצר מצבים. שחקן כמו כנעאן עם כל הפציעה שלו והכל היה יכול להיות פיתרון מושלם לסיטואציה הזאת.
נהואל לא עשה אתמול פעולה אחת של 10 באמצע, במצב כזה עדיף לי לשים עוד קשר באמצע שיהיה יותר דינמי, יכסה יותר שטחים וילחץ גבוה בצורה יותר טובה ממנו.HaifaWave אמר:Shocking4U אמר:רק מכבי אמר:הם צריכים לרדת מהרעיון של שחקן ''10''. נהואל לא היה ולא יהיה כזה.
אגבה-עלי-אזולאי-קאסה,
ומכאן להתקדם.
לא חייבים לשחק עם 10 אבל הבעיה שאין לך שמיניות שמייצרות מספיק כדי לחפות על זה. קנגוואה ואליאל פרץ זה שחקנים שנותנים בעונה רעה 6 שערים ו6 בישולים. בשנה שעברה לצהבת היה את קניקובסקי ופרץ שזה גם שחקנים שנותנים את המספרים האלה.
אצלך השחקן קישור היחיד שיודע לתת מספרים זה אזולאי וגם זה הוא התחיל לעשות רק לאחרונה אצלך. אין לך הצטרפות מקו שני, אין לך שחקנים שיודעים לתת מסירות מפתח. החוכמה זה לא סתם לשים סוסי עבודה אלא גם גם קשרים שיודעים לייצר ואז באמת לא חייבים לשחק עם פליימיקר.
חוץ מזה שגם בתחילת הקדנציה של ברק היה לך כישרון פסיכי בהתקפה עם שרי, פריים חזיזה ורוקאביצה בשיאו. פה תשחק עם קישור מאוד אפור ואגרסיבי כדי להרוויח את מי בדיוק בהתקפה? סוף ועם כל הכבוד לו קנג׳י?
אתה תהיה קבוצה מאוד אפורה שמתקשה לייצר מצבים. שחקן כמו כנעאן עם כל הפציעה שלו והכל היה יכול להיות פיתרון מושלם לסיטואציה הזאת.
בגדול אני מסכים איתך, אבל אם נסתכל מעכשיו עד ינואר: עם מי עדיף לשחק? אזולאי, עלי ואגבה באמצע, או עם נהואל אגבה ומוחמד/אזולאי? אני לא בטוח שעם האפשרות השנייה נייצר יותר מצבים. מצד שני, אולי באמת שלישייה עם נהואל זו האפשרות הרעה פחות, גם אם הוא יהיה בינוני. בכל מקאה אזולאי צריך לרדת נמוך יותר כדי שיהיה לנו יותר משחקן אחד בקישור.
יש לנו כאן בחירה בין שתי אפשרויות רעות. קשה לדעת מה יתן יותר. אני נוטה לחשוב שעדיף שלישייה חזקה באמצע.