• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי קינדה חיפה 2025/2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
‏המזל הולך עם הטובים. כשאתה עובד חכם ונכון, בדרך כלל הקארמה לטובתך. כשאתה עובד עקום מהרגע הראשון, אז אתה עולה עם בלם מהנוער כי בלם אחד כבר שנה פצוע, אחד באליפות אפריקה ואחד חטף זעזוע מוח במשחק הקודם.

מדהים שכל שנה הצוות הרפואי עושה בושות מחדש ואין שם כמעט שום תחלופה או תזוזה ואת אנשי המקצוע הכן טובים שהיו כמו תומר בסן, מאבדים. העיקר שימשיכו לפטר כל עונה מאמן

אצלינו גם בשושלת היו לא מעט פעמים שחצי קבוצה פצועה בחוץ. יש לבכר חסרונות מובנים בתהליך האימון והוא מסרב לעבוד עם אנשי מקצוע נורמליים לצידו שיתאימו את נושא הפיזיולוגיה לסגנון שלו.

lemmacantor אמר:
אצלינו גם בשושלת היו לא מעט פעמים שחצי קבוצה פצועה בחוץ. יש לבכר חסרונות מובנים בתהליך האימון והוא מסרב לעבוד עם אנשי מקצוע נורמליים לצידו שיתאימו את נושא הפיזיולוגיה לסגנון שלו.

בשושלת היה מספיק עומק בשביל להתגבר על הפציעות, ואני לא זוכר שהיה אז מצב כזה.

אבל זה מצב אבסורדי שמאמן נאבק בעיקר במערכת ובפציעות. מאמן צריך להיאבק ביריבות. לא היה נשאר אצלי מעבר ל 3 עונות גם ללא הכוכב האדום.
אני מאמין יותר בחשיבות מערכת איכותית מאשר במאמן איקס.

lemmacantor אמר:
אבל זה מצב אבסורדי שמאמן נאבק בעיקר במערכת ובפציעות. מאמן צריך להיאבק ביריבות. לא היה נשאר אצלי מעבר ל 3 עונות גם ללא הכוכב האדום.
אני מאמין יותר בחשיבות מערכת איכותית מאשר במאמן איקס.

ברור שזה אבסורדי, אבל זה אשמת שחר לא אשמת בכר.
צריך מערכת איכותית אבל כל זמן שאין לנו, אנחנו תלויים במאמן שיציל אותנו, זה המצב כרגע.

זה מדהים שבכל קבוצה נורמלית פותרים עניינים מול ארגוני אוהדים תוך שבועות ספורים, רק אצלנו חצי שנה אחריי לא פתרו.

היום ב-11:00 הגרלת רבע הגמר:

הפועל באר שבע (ליגת העל), מכבי תל אביב (ליגת העל), מכבי חיפה (ליגת העל), בית"ר ירושלים (ליגת העל), מכבי בני ריינה (ליגת העל), בני יהודה (ליגה לאומית) ומכבי יפו (ליגה לאומית), מ.ס. כפר קאסם להפועל כפר סבא(ליגה לאומית).

איזו הגרלה
מצד אחד קיבלנו הגרלה נוחה מאוד, מצד שני כל הגדולות קיבלו הגרלה נוחה מאוד
הסור האמיתי יתחיל רק בחצי

בבית מול קאסם או כפר סבא.
האמת מפגש מול טאלב וכפר קאסם יכול להיות מעניין.

ב"ש, ביט"ר, גרמניה והמנצחת בין כפר סבא לכפר קאסם עם הגרלות נוחות ברבע

adoram אמר:
הגרלה מכורה. ההתאחדות כיוונה שכל 4 הגדולות תעפלנה לחצי הגמר בשביל עוד רווחים מכרטיסים.

כדורים חמים.
מקווה מאוד שתהיה לפחות הפתעה אחת.

חח זה פשוט בדיחה חושבים שאנחנו מטומטמים.
רצו את כל 4 הגדולות בחצי הגמר.

הלוואי שתיפול הפתעה ואפילו לא אכפת לי אם במשחק שלנו.

פיקנטריה ללא ספק, קואץ טאווטחה נגד קואץ בכר. כזכור טאווטחה פתח על בכר אחרי שעזב, משהו בסגנון של בכר לא ספר אותי או שרף אותי או שיט כזה.

Kandaurov אמר:
פיקנטריה ללא ספק, קואץ טאווטחה נגד קואץ בכר. כזכור טאווטחה פתח על בכר אחרי שעזב, משהו בסגנון של בכר לא ספר אותי או שרף אותי או שיט כזה.

עוד נקודת זכות לבכר.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה