• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי רוצים ניצחון חיפה VS הפועל רוצים ויקטורי באר שבע

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

DelPiero

מכונת תארים
בצל הידיעה על בכר, מכבי מארחת בשבת את הגמלים, למשחק עם הרבה משמעות, גם מבחינת נקודות, וגם מבחינת מומנטום להמשך.

אבי רן, 20:00 וכל מילה נוספת מיותרת.

תבואו בטירוף,תעשו ת'עבודה ותביאו לנו ניצחון!

אם גולדברג לא כשיר אנחנו בבעיה. עם כל הכבוד וההערכה לגרשון.

מגיעים ברע חייב לומר את האמת. העזיבה של בכר, שני הבלמים הבכירים כנראה לא זמינים. נקווה לטוב.

יש תמימות דעים אצל כל הכתבים לגבי ההתקפה. אצילי, שרי, סבע, פיירו. דולב בספסל, לא אתפלא אם בגלל גרשון ברק יפתח עם שלושה בלמים: גרשון, סק, דניאל ודולב יהיה על כל קו ימין כמו באירופה.

בדרך כלל משחק בית נגד ב"ש זה הבאנקר הכי גדול שלנו בעונת כדורגל אחרי משחקים נגד הפועל ת"א
אני אופטימי למחר

Apoc אמר:
בדרך כלל משחק בית נגד ב"ש זה הבאנקר הכי גדול שלנו בעונת כדורגל אחרי משחקים נגד הפועל ת"א
אני אופטימי למחר

איזה ניחוס פסיכי

GKagelmacher אמר:
Apoc אמר:
אני אופטימי למחר

איזה ניחוס פסיכי

רשמתי בדרך כלל ורשמתי שאני אופטימי לא רשמתי שמנצחים בוודאות או שיהיה קל
מותר גם להיות אופטימים אחי, זה לא פורום הפועל ת"א פה

Apoc אמר:
GKagelmacher אמר:
Apoc אמר:
אני אופטימי למחר

איזה ניחוס פסיכי

רשמתי בדרך כלל ורשמתי שאני אופטימי לא רשמתי שמנצחים בוודאות או שיהיה קל
מותר גם להיות אופטימים אחי, זה לא פורום הפועל ת"א פה

אנשים פה בפורום לא מכירים את המילה אופטימיות

Apoc אמר:
אני אופטימי למחר

אפוק? דווקא אתה?!
אם אנחנו מחר לא מנצחים אני מצפה מבית הדין של הפורום להוריד לו נקודות/אחוזי הצלחה באשכול המתאים. סחובט

גולדברג יפתח, כמו שאפוק אמר יש לנו מאצ'אפ טוב נגד הגמלים, זה משחק שחייב לנצח לא משנה איך. זה יכול להיות הנוקאאוט שיגמור את הליגה כבר מעכשיו ואנחנו צריכים את זה כי בהמשך הפלייאוף השמועות על בכר יתגברו ויגרמו לחוסר יציבות במערכת

Jerry אמר:
גולדברג יפתח, כמו שאפוק אמר יש לנו מאצ'אפ טוב נגד הגמלים, זה משחק שחייב לנצח לא משנה איך. זה יכול להיות הנוקאאוט שיגמור את הליגה כבר מעכשיו ואנחנו צריכים את זה כי בהמשך הפלייאוף השמועות על בכר יתגברו ויגרמו לחוסר יציבות במערכת

גם אם ננצח היום, שום דבר לא יגמר וחבל שאתם לא מבינים את זה.
כבר ביום שלישי נפסיד בוודאות כי מכבי חיפה לא מגיעה לבלומפילד שמדובר במשחק נגד העמלקים.

אני מקווה שהתגובות מעידות על אנטי נאחס ולא מחשבות אמיתיות.

היום אנחנו פייבוריטים וזה תלוי בנו, ואם לא ננצח או נפסיד אז זה עלינו. ואוי ואבוי לשחקנים אם ישפילו את עצמם שוב בשלישי.

תרימו את הראש, כל הקרקס מסביב קורה גם כדי להכשיל אותנו, אבל השחקנים הרוויחו השנה את האמון שלנו ביושר ואנחנו כבר לא הקבוצה החלשה מנטלית של לפני כמה שנים.

חזרה
למעלה