• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק מכבי רוצים ניצחון חיפה VS הפועל רוצים ויקטורי באר שבע

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
מקווה שלא יעלו למחצית השנייה במוד אובר-מתגונן כדי לנסות לשמור על היתרון השברירי

ברדה ומליקסון נשארו על הדשא ודיברו עם השופטים כדי לנסות להשפיע עליהם

הדבר הבאמת מדהים זה שאנחנו במקביל גם פרוצים ומופקרים וגם איכשהו זה מרגיש שאין כמעט הצטרפות בהתקפה. לא ברור איך זה קורה

מה שכן למרות שזה טוב לנו כי אנחנו ביתרון תוספת של 8 דקות זה פשוט הזייה. זה היה צריך להיות איזה 17 דקות תוספת. 25 דקות ראשונות לא יודע אם שיחקו 5 דקות במצטבר

Smurk אמר:
שרי או סבע בחוץ, עלי בפנים. חובה.
הוא לא עושה חילופים כאלה במחצית. ימשיך ככה עד שנספוג.

למזלנו ב"ש לא קבוצת כדורגל. מתחיל להימאס לי מסבע מודה, מתגעגע לרביעיית התקפה נורמלית, להוציא אותו ולשים זריז את עלי או ג'אבר

Smurk אמר:
שרי או סבע בחוץ, עלי בפנים. חובה.

ברור שזה מה שצריך.
כמו שברור שבכר יתמהמה ונחטוף.
זה לא כדורגל מה שאנחנו עושים- או שמעיפים סתם או שרצים עם הכדור ראש בקיר.
תעצרו, תניעו כדור, התקפה מסודרת משהו.
כלום ושום דבר.

חזיזה חלש, אצילי חלש, סבע חלש, שרי חלש, קורנו חלש, פאני חלש(כרגיל) בקיצור רוב ההרכב עד עכשיו במשחק רע.
אני לא רואה אותנו מנצחים היום.

אם היה להם יותר איכות בהתקפה כמו שיש לצהבת וכמו שמרגיש על בשרנו בשבוע הבא הם היו כבר מענישים. הפאול של סק על אנסה והאיבוד של קורנו. כמעט כל מתפרצת הם ביתרון מספרי עלינו. אנחנו משחקים מופקר ופשוט מתפללים לטוב

משחקים על מתפרצות אבל בלי הצטרפות ובלי מהירות בחלק הקדמי. תוכנית משחק מטומטמת. תכניס קשר תחזיק את האמצע כמו בן אדם

אני קורא להרכב הזה: הרכב מכבי חיפה או למות. כי זה נראה כמו הרכב של ילד טיפוסי בקבוצת פייסבוק שרוצה את כל הכוכבים על המגרש בו זמנית. קבוצה גם צריכה איזונים. ככה אי אפשר לשחק

כדי להשלים את תחושת הגועל והפרובוקציות מהמועדון המגעיל שלהם חסר רק ששכטר יכנס ויסחט פנדל

Shocking4U אמר:
כדי להשלים את תחושת הגועל והפרובוקציות מהמועדון המגעיל שלהם חסר רק ששכטר יכנס ויסחט פנדל

יקבל בוודאות.

חזרה
למעלה