ירוק רפואי אמר:סדריק דון מביאים?
לא
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ירוק רפואי אמר:סדריק דון מביאים?
אני מסכים אתך באופן כללי לגבי הגישה בחלון ינואר.HaifaWave אמר:שני שמות שאני מקווה שלפחות אחד מהם יגיע בינואר:
דיארה וטאבי.
צריך להביא קודם כל שחקנים מוכרים.
lemmacantor אמר:לעומת המצב הרגיל
Smile אמר:@HaifaWave טאבי ודיארה אלה השאיפות שלך? ירדנו ממש נמוך
הם בקבוצה טובה שיש עומס משחקים הם יכולים להיות המחליפים
HaifaWave אמר:Smile אמר:@HaifaWave טאבי ודיארה אלה השאיפות שלך? ירדנו ממש נמוך
אחלה שחקנים. אם אתה חושב שהזר שיגיע יהיה טוב יותר אתה סטטיסטית טועה.
Smile אמר:HaifaWave אמר:Smile אמר:@HaifaWave טאבי ודיארה אלה השאיפות שלך? ירדנו ממש נמוך
אחלה שחקנים. אם אתה חושב שהזר שיגיע יהיה טוב יותר אתה סטטיסטית טועה.
לא חושב שמתישהו הבאנו זר ברמה גבוהה בינואר ואני חושב שהמועדון לא צריך לכוון לשם כרגע.
מה שחשוב בחלון הנוכחי זה דילול הסגל, להיפטר מכל מיני חוזים של שחקנים שלא קשורים למקצוע כמו נהואל ופדראו, לפנות מקום לזרים כדי שבקיץ יוכלו לעשות חיזוק משמעותי.
ינואר זה חלון הלגיונרים, שיעשו מהלך על פאני/נטע.
אגב מה שטענת לגבי כנף/10, בדיוק הפוך.
ככה מתנהל מועדון בלי דרך שסתם שולף בלי לחשוב.
אם חושבים על העונה הבאה, מחתימים את ברק לעוד עונה ובונים קבוצה ביחד איתו ואם זה אומר שצריך 10 שיביאו 10.
שוב, לדעתי בינואר זה לא הזמן המתאים להביא זרים.
Smile אמר:מה הקשר לגיא לוזון?
ראינו מה השליפות מהמותן של המועדון שוות כשהחליטו בהחלטה קפריזית לפטר את ברק ולהביא במקומו איזה מנגליסט ארגנטינאי.
מועדון עם שאיפות והתנהלות תקינה חושב שנה-שתיים קדימה.
איך זה קשור להתחמה של גיא לוזון לעשור?
בכר לא אמור להיות זה שבונה את הסגל - הוא אמור לבקש פרופיל מסויים שצריך להתאים לשיטה ולדרך שהוא רוצה להתוות.
לדעתי בכל מקרה זה נועד לכישלון כי רפאלוב את עובדיה לא יודעים להעמיד סגל ואנחנו רואים את זה העונה.
הסיכוי היחיד שיקרה משהו טוב זה אם עובדיה יעזוב בסיום העונה. לכן אני חושב שהמהלך הכי חכם שאפשר לעשות כרגע זה לדלל את הסגל ולהביא שחקנים ישראליים מוכחים, כדי שבקיץ יהיה את הזמן ואנשי המקצוע הנכונים להביא זרים טובים ולא זרים למקצוע.
אגב, בקשר לעמדות אפשר להתווכח על זה.
לדעתי יש לפחות 7 עמדות שאנחנו צריכים להתחזק בהן אם ב11 שפותחים או במחליפים, אם מעוניינים להעמיד פה קבוצה שתהיה רלבנטית ל2 מסגרות.
Smile אמר:מועדון שחושב קדימה מחתים את בכר לעונה הבאה כבר עכשיו.
שלא יקרה מצב שימרחו את זה בקיץ ונקבל עוד חלון בלי מאמן ואז מבין "100 מועמדים" יבחרו את הגרוע ביותר כמו בכל פעם.
ואז למאמן הזה יתנו הנחות ותרוצים כי הוא "נתקע" עם קאדר שחקנים שלא קשורים לדרך ולשיטה שלו.
כבר הבנו שהמערכת פה לא יודעת/רוצה לעבוד עם מאמן זר, לכן הבחירה הטבעית וההגיונית ביותר היא להמשיך עם בכר לעונה נוספת.
כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, בכר לא אמור להיות זה שבונה את הסגל - הוא אמור לבקש פרופיל מסויים שצריך להתאים לשיטה ולדרך שהוא רוצה להתוות.
הוא אמור "לכוון" את רפאלוב סוג שחקנים הוא רוצה - עמדה, תכונות.
בכל מקרה צריך להחליף חצי סגל, יש לנו שחקנים לא כשירים לכדורגל (פדראו) שהביאו סתם (אגבה) או לא קשורים לענף (נהואל).
אם אתה מביא את טאבי לכנף כאחד מהזרים אתה בעצם "נועל" את העמדה הזו לזר - מה שמחזיר אותי לשאלה בהתחלה, זה הזר שאתה שואף אליו?
הרי ברור שבקיץ תוכל להביא זר ברמה גבוהה יותר מתוך היצע גדול משמעותית.
שוב, לדעתי צריך להתמקד החלון הזה בדילול הסגל ולהעמיק את הבסיס הישראלי, אם זה דרך פרוייקט תגלית שפתחו פה או לגיונרים כמו פאני/נטע.
מהעונה הזו בכל מקרה לא יצא כלום. פער 13 כשאנחנו 12 מחזורים לסיום העונה הסדירה, צריך להגיד תודה שאנחנו בפלייאוף העליון כרגע.
השאיפה היחידה צריכה להיות מקום 4 שמוביל לאירופה ואת זה אפשר לעשות גם עם הסגל הנוכחי בתוספת לגיונר בכיר.