• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפוני ינואר 26

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smile
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מכבי חיפה מבזבזת המון מקום על זרים שלא תורמים. תביא זרים, שוב כאלה שאתה גם מתכוון להשאיר מעבר לקיץ. לא סטייל ריקרדיניו.
מה גם שאם באמת הקבוצה הולכת לעבור ידיים, אז לא צריך לעשות גיא לוזון ולזיין את העתיד שנתיים קדימה.
המטרה הגדולה לפתוח את העונה הבאה כשלא שחר זה שמחליט.

אוי ואבוי אם יתחילו לחפש בלמים. מה שצריך זה שחקני התקפה, גם אם זה אומר שנעלה עם בלמים מהנוער.

Shocking4U אמר:
תנו שם של בלם ימני ישראלי שריאלי להביא

תן לאלעד אמיר לשחק, גם ככה העונה גמורה, מקסימום תרוויח בלם.
עדיף מאשר להיתקע עם שחקן בינוני כמו נחמיאס לכמה שנים

"נראה שאין למכבי חיפה עוד הרבה הרבה להתחרות שכן היא רחוקה מהאליפות ורחוקה מהתחתית, הקרב היחידי הוא על מקום 4 שכנראה יוביל לאירופה".
יאללה אפשר גם להמשיך לא להשקיע הנרטיב כבר מתחיל להיות מהודהר בתקשורת.

shayhagai אמר:
"נראה שאין למכבי חיפה עוד הרבה הרבה להתחרות שכן היא רחוקה מהאליפות ורחוקה מהתחתית, הקרב היחידי הוא על מקום 4 שכנראה יוביל לאירופה".
יאללה אפשר גם להמשיך לא להשקיע הנרטיב כבר מתחיל להיות מהודהר בתקשורת.

אני לא חושב שיש להם כבר יכולת ניהולית לשפר את הסגל, אלא אם הם יחזירו מישהו מהלגיונרים האקסים. בשביל זה צריך רצון, שגם הוא לא קיים.
העונה הזו מתה. שוב, המטרה שתהיה פה הנהלה חדשה לקראת העונה הבאה. לא צריך אירופה. שיבנו דרך הליגה קודם כל.

עדיף שלא יקנו כלום שיריצו שחקנים מהנוער גם ככה העונה הזאת גמורה
ושיתחילו לבנות את הקיץ. כל עוד שחר לא מכר אני ממש לא אופטימי שיגיע לפה משהו שהוא לא פלסטר.
אגב לפני כמה זמן פורסם איך שרי הגיע לפה. לגמרי במקרה זה לא שהיה איזה מעקב אחריו או משהו ולכן אין לי שום ציפייה מהמועדון כי הכל אצלהם זה הבלחות

המטרה בחלון הזה צריכה להיות שיפור משמעותית של ההתקפה. זה לא אומר להביא עכשיו המון שחקנים. שני שחקנים זה צריך להיות היעד. ברור שיש בורות במקומות נוספים (כל הסגל הזה הוא בור אחד גדול עם הבלחות של שחקני איכות) אבל אין ספק שמה שפוגע הכי הרבה בקבוצה וגורם לה לאבד נקודות הוא חוסר איכות בחלק הקדמי. אגב, לעיתים חוסר האיכות הזה גורם לנו גם לספוג שערים.

בית״ר מחתימה את בוריס אינו, במקביל מפורסם שיש קשר מהליגה הצ׳יליאנית שמועמד אלינו. מה יותר מכבי חיפה מזה?

באמת שעדיף שלא יחתימו כלום הם רק מביאים לפה פלופים שעוקצים אותנו כל פעם מחדש

lemmacantor אמר:
בוריס אינו לא שחקן שיביא אליפות.
בוריס אינו שלוש דרגות מעל כל קשר שהבאת מאז עונת האליפות האחרונה.

במקרה הטוב הוא ברמה של שואו. מעניינים אותי שחקנים שאיתם נוכל להתחרות על אליפות. מאבק על אירופה לא מעניין אותי.

The real Tsepo אמר:
lemmacantor אמר:

צודק, אבל עכשיו המטרה היא ללמוד מהטעויות ולשאוף לשחקנים ברמה יותר גבוהה מבוריס אינו, עם כל הכבוד.

לנהל מו"ם על שחקן שפצוע חודשיים זה כאילו הטרלה? של מי? של הכתבים או של המועדון?

Daniel123 אמר:
The real Tsepo אמר:
lemmacantor אמר:

צודק, אבל עכשיו המטרה היא ללמוד מהטעויות ולשאוף לשחקנים ברמה יותר גבוהה מבוריס אינו, עם כל הכבוד.
אני מסכים איתך לגמרי, ועדיין זה החתמה מאוד טובה שלהם במצב הנוכחי. לצערי אנחנו צריכים 4-5 סופרסטארים כמו שאתה מציין כדי להיות במצב להחתמות סוגרות פינה שכאלה

“בחודשיים האחרונים הוא מושבת בגלל פציעה, קרע בשריר האחורי”

נשמע שיש לו את הDNA של מכבי חיפה, להביא.

Shocking4U אמר:
“בחודשיים האחרונים הוא מושבת בגלל פציעה, קרע בשריר האחורי”

נשמע שיש לו את הDNA של מכבי חיפה, להביא.

מה שמזכיר לי שבעשור השחור היה איזה בלם קרואטי/שחקן מהליגה הקרואטית שהיה פצוע כרוני, שבר כלי שהיה מועמד במו״מ מתקדם, ואוהדים הפנו את תשומת ליבם של מי שצריך לגיליון פציעות שלו ובזכות זה הצליחו לגרום לקבוצה לרדת ממנו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה