benrey אמר:נטע לביא בפודיום רמז רמיזה עבה מאוד שהוא רוצה לחזור
אם זה באמת המצב הוא יכול להיות פה עוד שבועיים בכיף.
מישהו ראה משחקים שלו לאחרונה לדעת אם הוא בכלל שווה את החוזה שיקבל פה?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
benrey אמר:נטע לביא בפודיום רמז רמיזה עבה מאוד שהוא רוצה לחזור
Smile אמר:benrey אמר:נטע לביא בפודיום רמז רמיזה עבה מאוד שהוא רוצה לחזור
אם זה באמת המצב הוא יכול להיות פה עוד שבועיים בכיף.
מישהו ראה משחקים שלו לאחרונה לדעת אם הוא בכלל שווה את החוזה שיקבל פה?
KevinDurant אמר:אני חושב שחלון ינואר שלנו יסתכם בשחקן 10 זר ולא מעבר. לא רואה אותנו יוצאים להרפתקאות כלכליות
לאט לאט זה יהפוך ל10 בלבד עם איך שאני מכיר את המועדון.ברק.י אמר:KevinDurant אמר:אני חושב שחלון ינואר שלנו יסתכם בשחקן 10 זר ולא מעבר. לא רואה אותנו יוצאים להרפתקאות כלכליות
בכל מקום מדווח על זה שיגיעו שני שחקנים, 10 וקיצוני.
מסכים עם מהות התגובה אבל.
KevinDurant אמר:לאט לאט זה יהפוך ל10 בלבד עם איך שאני מכיר את המועדון.ברק.י אמר:KevinDurant אמר:אני חושב שחלון ינואר שלנו יסתכם בשחקן 10 זר ולא מעבר. לא רואה אותנו יוצאים להרפתקאות כלכליות
בכל מקום מדווח על זה שיגיעו שני שחקנים, 10 וקיצוני.
יש את גורה, חזיזה וקאני שבמשחקים האחרונים נראים קצת יותר טוב ומספקים מספרים, יש את קני שגם היה "בסדר" בכנף ועוד יצא עכשיו קצת מהלופ.
אני לא רואה את המועדון מביא על הרביעייה הזאת עוד שחקן זר, בטח ובטח לא מישהו משמעותי.
זה אותה קבוצה שבינואר קודם שיחררה את פיינגולד ולא הביאה לו מחליף אחרי ששיחררה את סונדגרן והשאירה את המאמן עם אלימלך וסק?ברק.י אמר:KevinDurant אמר:לאט לאט זה יהפוך ל10 בלבד עם איך שאני מכיר את המועדון.ברק.י אמר:בכל מקום מדווח על זה שיגיעו שני שחקנים, 10 וקיצוני.
יש את גורה, חזיזה וקאני שבמשחקים האחרונים נראים קצת יותר טוב ומספקים מספרים, יש את קני שגם היה "בסדר" בכנף ועוד יצא עכשיו קצת מהלופ.
אני לא רואה את המועדון מביא על הרביעייה הזאת עוד שחקן זר, בטח ובטח לא מישהו משמעותי.
אני חושב שאפילו תדמיתית הם לא יכולים להרשות לעצמם להביא רק שחקן אחד. בטח עם מצבת הפצועים, המשוחררים בפוטנציה, הלחץ של הקהל וההבטחות לבכר לכאורה. לא בטוח שיבוא בסוף קיצוני ולא בטוח שהשחקנים שיביאו יהיו ברמה, אבל קשה לי להאמין שלא יביאו שחקן שניים.
אם יש הזדמנות אמתית להביא את נטע אגב, אני בעד שיוותרו על קיצוני עבורו. זה פחות דחוף, אבל יותר משתלם לטווח הרחוק כי אין כמעט הזדמנויות להביא ישראלים לפה.
אתה שמעת את הראיון שלו מאתמול?Shocking4U אמר:נטע לא רוצה לחזור לישראל כרגע. הוא פחות ריאלי מאבו פאני
KevinDurant אמר:זה אותה קבוצה שבינואר קודם שיחררה את פיינגולד ולא הביאה לו מחליף אחרי ששיחררה את סונדגרן והשאירה את המאמן עם אלימלך וסק?ברק.י אמר:KevinDurant אמר:לאט לאט זה יהפוך ל10 בלבד עם איך שאני מכיר את המועדון.
אני חושב שאפילו תדמיתית הם לא יכולים להרשות לעצמם להביא רק שחקן אחד. בטח עם מצבת הפצועים, המשוחררים בפוטנציה, הלחץ של הקהל וההבטחות לבכר לכאורה. לא בטוח שיבוא בסוף קיצוני ולא בטוח שהשחקנים שיביאו יהיו ברמה, אבל קשה לי להאמין שלא יביאו שחקן שניים.
אם יש הזדמנות אמתית להביא את נטע אגב, אני בעד שיוותרו על קיצוני עבורו. זה פחות דחוף, אבל יותר משתלם לטווח הרחוק כי אין כמעט הזדמנויות להביא ישראלים לפה.
ועם כל הבעיות בסגל בשנה שעברה בסוף הביאה רק 2 חלוצים?
הם יכולים להרשות לעצמם לעשות הכל, יביאו קשר 10 ואז יבלבלו את המוח שמחפשים רק שחקנים מתאימים ואין מציאות וכו וכו
Daniel123 אמר:מה עם ברוניניו?
בגלל שהצהבת גם רוצים אותו יצאנו מהתמונה?
Smile אמר:KevinDurant אמר:זה אותה קבוצה שבינואר קודם שיחררה את פיינגולד ולא הביאה לו מחליף אחרי ששיחררה את סונדגרן והשאירה את המאמן עם אלימלך וסק?ברק.י אמר:אני חושב שאפילו תדמיתית הם לא יכולים להרשות לעצמם להביא רק שחקן אחד. בטח עם מצבת הפצועים, המשוחררים בפוטנציה, הלחץ של הקהל וההבטחות לבכר לכאורה. לא בטוח שיבוא בסוף קיצוני ולא בטוח שהשחקנים שיביאו יהיו ברמה, אבל קשה לי להאמין שלא יביאו שחקן שניים.
ועם כל הבעיות בסגל בשנה שעברה בסוף הביאה רק 2 חלוצים?
הם יכולים להרשות לעצמם לעשות הכל, יביאו קשר 10 ואז יבלבלו את המוח שמחפשים רק שחקנים מתאימים ואין מציאות וכו וכו
יש את עניין המחאה שצבר תאוצה העונה ביחס לעונה שעברה.
לא יודע עד כמה זה מזיז להם, אבל אולי זה יעשה יותר רעש אם לא יביאו רכש והקבוצה תמשיך לקרטע.