• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפוני ינואר 26

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smile
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
benrey אמר:
נטע לביא בפודיום רמז רמיזה עבה מאוד שהוא רוצה לחזור

אם זה באמת המצב הוא יכול להיות פה עוד שבועיים בכיף.
מישהו ראה משחקים שלו לאחרונה לדעת אם הוא בכלל שווה את החוזה שיקבל פה?

נטע לביא חוץ מזה שלא אמר ״מכבי חיפה תחזירו אותי״ אמר הכל.
הוא רוצה לחזור.
אם זה לא יקרה בינואר זה יקרה בקיץ.

Smile אמר:
benrey אמר:
נטע לביא בפודיום רמז רמיזה עבה מאוד שהוא רוצה לחזור

אם זה באמת המצב הוא יכול להיות פה עוד שבועיים בכיף.
מישהו ראה משחקים שלו לאחרונה לדעת אם הוא בכלל שווה את החוזה שיקבל פה?

הוא לא משחק סדיר כבר שנה ועבר כמה פציעות.
אם יחזור לא בטוח שנקבל את אותו שחקן שיצא מכאן.

העונה שם נגמרה בדצמבר והוא סבל מאיזה פציעה ובקושי שיחק.

הוא רק עבר באוגוסט האחרון ואין סיבה באמת שיעשה מעבר בינואר כל עוד לא הודיעו לו שהוא לא בתכניות.

אני מאמין שהוא יתחיל שם את העונה ויראה אם הוא תופס מעמד ואם לא ינסה לחזור לארץ

אם זה המצב, שיביאו אותו בקיץ.
בינואר אנחנו צריכים שחקנים בפריים שלהם, לא פצועים ומנודים שלא שיחקו ויגיעו בלי כושר משחק.

אני חושב שחלון ינואר שלנו יסתכם בשחקן 10 זר ולא מעבר. לא רואה אותנו יוצאים להרפתקאות כלכליות

הוא זז שם מהספסל ליציע…
במקרה הטוב עולה חילוף בתופסת הזמן
פה יקבל קפטן, ברור שהוא מת לחזור
מצד שני הם רק רכשו אותו לא ממזמן ולמרות התרבות היפנית הנדיבה אני מאמין שהם ירצו עליו כסף בחזרה, ועל זה זה ייפול

KevinDurant אמר:
אני חושב שחלון ינואר שלנו יסתכם בשחקן 10 זר ולא מעבר. לא רואה אותנו יוצאים להרפתקאות כלכליות

בכל מקום מדווח על זה שיגיעו שני שחקנים, 10 וקיצוני.
מסכים עם מהות התגובה אבל.

ברק.י אמר:
KevinDurant אמר:

לאט לאט זה יהפוך ל10 בלבד עם איך שאני מכיר את המועדון.

יש את גורה, חזיזה וקאני שבמשחקים האחרונים נראים קצת יותר טוב ומספקים מספרים, יש את קני שגם היה "בסדר" בכנף ועוד יצא עכשיו קצת מהלופ.

אני לא רואה את המועדון מביא על הרביעייה הזאת עוד שחקן זר, בטח ובטח לא מישהו משמעותי.

KevinDurant אמר:
ברק.י אמר:
KevinDurant אמר:

יש את גורה, חזיזה וקאני שבמשחקים האחרונים נראים קצת יותר טוב ומספקים מספרים, יש את קני שגם היה "בסדר" בכנף ועוד יצא עכשיו קצת מהלופ.

אני לא רואה את המועדון מביא על הרביעייה הזאת עוד שחקן זר, בטח ובטח לא מישהו משמעותי.

אני חושב שאפילו תדמיתית הם לא יכולים להרשות לעצמם להביא רק שחקן אחד. בטח עם מצבת הפצועים, המשוחררים בפוטנציה, הלחץ של הקהל וההבטחות לבכר לכאורה. לא בטוח שיבוא בסוף קיצוני ולא בטוח שהשחקנים שיביאו יהיו ברמה, אבל קשה לי להאמין שלא יביאו שחקן שניים.

אם יש הזדמנות אמתית להביא את נטע אגב, אני בעד שיוותרו על קיצוני עבורו. זה פחות דחוף, אבל יותר משתלם לטווח הרחוק כי אין כמעט הזדמנויות להביא ישראלים לפה.

נטע לא רוצה לחזור לישראל כרגע. הוא פחות ריאלי מאבו פאני

ברק.י אמר:
KevinDurant אמר:
ברק.י אמר:

אני חושב שאפילו תדמיתית הם לא יכולים להרשות לעצמם להביא רק שחקן אחד. בטח עם מצבת הפצועים, המשוחררים בפוטנציה, הלחץ של הקהל וההבטחות לבכר לכאורה. לא בטוח שיבוא בסוף קיצוני ולא בטוח שהשחקנים שיביאו יהיו ברמה, אבל קשה לי להאמין שלא יביאו שחקן שניים.

אם יש הזדמנות אמתית להביא את נטע אגב, אני בעד שיוותרו על קיצוני עבורו. זה פחות דחוף, אבל יותר משתלם לטווח הרחוק כי אין כמעט הזדמנויות להביא ישראלים לפה.
זה אותה קבוצה שבינואר קודם שיחררה את פיינגולד ולא הביאה לו מחליף אחרי ששיחררה את סונדגרן והשאירה את המאמן עם אלימלך וסק?

ועם כל הבעיות בסגל בשנה שעברה בסוף הביאה רק 2 חלוצים?

הם יכולים להרשות לעצמם לעשות הכל, יביאו קשר 10 ואז יבלבלו את המוח שמחפשים רק שחקנים מתאימים ואין מציאות וכו וכו

Shocking4U אמר:
נטע לא רוצה לחזור לישראל כרגע. הוא פחות ריאלי מאבו פאני
אתה שמעת את הראיון שלו מאתמול?

KevinDurant אמר:
ברק.י אמר:
KevinDurant אמר:

זה אותה קבוצה שבינואר קודם שיחררה את פיינגולד ולא הביאה לו מחליף אחרי ששיחררה את סונדגרן והשאירה את המאמן עם אלימלך וסק?

הם יכולים להרשות לעצמם לעשות הכל, יביאו קשר 10 ואז יבלבלו את המוח שמחפשים רק שחקנים מתאימים ואין מציאות וכו וכו

יש את עניין המחאה שצבר תאוצה העונה ביחס לעונה שעברה.
לא יודע עד כמה זה מזיז להם, אבל אולי זה יעשה יותר רעש אם לא יביאו רכש והקבוצה תמשיך לקרטע.

https://redgol.cl/udechile/u-de-chile-rechaza-una-primera-oferta-millonaria-por-lucas-assadi-no-es-de-brasil

לפי האתר הזה הצענו 1.8 מליון דולר על אסאדי אבל נדחנו.

מה עם ברוניניו?
בגלל שהצהבת גם רוצים אותו יצאנו מהתמונה?

Daniel123 אמר:
מה עם ברוניניו?
בגלל שהצהבת גם רוצים אותו יצאנו מהתמונה?

שמעתי את וייס אומר על ברוניניו שהם רוצים הרבה כסף.
בין השאר כי חלק מהכרטיס שלו שייך עדיין לקבוצה הקודמת שלו בברזיל.
אמר משהו בסגנון 3 מיליון יורו. (לא ידע בדיוק כמה רוצים)

Smile אמר:
KevinDurant אמר:
ברק.י אמר:

יש את עניין המחאה שצבר תאוצה העונה ביחס לעונה שעברה.
לא יודע עד כמה זה מזיז להם, אבל אולי זה יעשה יותר רעש אם לא יביאו רכש והקבוצה תמשיך לקרטע.

הם יודעים להתמודד עם הקהל.

יפמפמו שמות גדולים, ידליקו את כולם, יסחבו הכל עד לרגע האחרון ובסוף יתפשרו. ימציאו איזה תירוץ, הרדיו יעשה רעש מכוון להסית אשמה בכיוונים שנוחים למועדון, יגרדו איזה ניצחון ונחזור חלילה.

זה כבר פטרן מוכח.

אני לא אתפלא אם יהיו יותר גריעות מהבאות.

100 אחוז אני חושב כמו דוראנט פה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה