• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפוני ינואר 26

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smile
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
עסקת סדריק נסגרה בין המועדונים
סכום הרכישה 1.2/1.3 מיליון יורו, רוצים שהוא יהיה בסגל בראשון כבר.

הוא לא 10. זה יכול להיות נחמד לתחרות עם אזולאי ב8 ולהוסיף שחקן לאמצע אבל ממש לא שחקן יצירתי שמייצר

אם סדריק דין מגיע כ-10 וברוניניו ככנף זה טעות לדעתי. וזה לא החיזוק שאנחנו צריכים בהתקפה.

Shocking4U אמר:
אם סדריק דין מגיע כ-10 וברוניניו ככנף זה טעות לדעתי. וזה לא החיזוק שאנחנו צריכים בהתקפה.

הצוות המקצועי בקבוצה בדעות חלוקות לגבי ברוניניו, הם השעו את העסקה כרגע.

נירגרין, רשמת לפניי כמה ימים שברוריניו ירוק לא? אני נאמן לרק מכבי או קאקא

בירקי אמר:

העסקה עצמה די נסגרה, תראה מה רשמתי. לא כזה עפים עליו בצוות המקצועי

Nirgreen אמר:
בירקי אמר:

העסקה עצמה די נסגרה, תראה מה רשמתי. לא כזה עפים עליו בצוות המקצועי
וסדריק זה סגור?

לא חושב שצריך ללכת על סדריק. אנחנו צריכים פה שחקני התקפה. במועדון הזה חוזרים על טעויות כל הזמן.
ישראלי או לא, התקציב צריך ללכת על שחקני התקפה.

HaifaWave אמר:
לא חושב שצריך ללכת על סדריק. אנחנו צריכים פה שחקני התקפה. במועדון הזה חוזרים על טעויות כל הזמן.
אני כן חושב שחסר לנו שחקן 8 בקבוצה באופן כללי שיודע לתת גולים וזה מה משהו שסדריק יודע לתת, גם עוצמות באמצע.

הבעיה שחסר פה גם 2 שחקני התקפה.

תוסיף לכל זה את הקושי למצוא שחקנים איכותיים בינואר, המועדון הכושל שלנו וכל השמועות על איראן. לא סתם זה נראה מהלך שצץ בימים האחרונים ולא היה מתוכנן ב1.1

גולדשטיין:
מכבי חיפה והפועל ירושלים סיכמו עקרונית על העברתו של סדריק דון תמורת 1.5 מיליון יורו לצד העברתו של גוני נאור לבירה. כעת לירוקים נותר לסכם את הפרטים האישיים עם השחקן

היינו אמורים לשלם 1.3 מיליון יורו על דון אבל בגלל שהתעקשנו להוסיף את גוני נאור לעסקה אנחנו נשלם 1.5 מיליון.

אם מביאים את סדריק יש עומס בעמדת ה8 בעונה הבאה
רטנר, קאסה, אזולאי, עלי..

עוד רכש לעומק במקום לעמדות שבאמת צריכים.

מישהו יכול להגיד מה העמדה שלו?
לפעמים הוא 50/50 לפעמים מתחת לחלוץ, לפעמים באגף
איפה הכי אידאלי לשבץ אותו?

KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:
אני כן חושב שחסר לנו שחקן 8 בקבוצה באופן כללי שיודע לתת גולים וזה מה משהו שסדריק יודע לתת, גם עוצמות באמצע.

הבעיה שחסר פה גם 2 שחקני התקפה.

תוסיף לכל זה את הקושי למצוא שחקנים איכותיים בינואר, המועדון הכושל שלנו וכל השמועות על איראן. לא סתם זה נראה מהלך שצץ בימים האחרונים ולא היה מתוכנן ב1.1

חסרים הרבה שחקנים בקבוצה. חסר גם שוער מחליף, קשר אחורי ומגנים מחליפים. חסר גם 8 שיודע לייצר.
צריך להתמקד מה שהכי חשוב, ומה שהכי חשוב זה מה שייצר לנו יותר נצחונות, ומה שייצר לנו יותר נצחונות זה שחקני התקפה.

Kaka אמר:
היינו אמורים לשלם 1.3 מיליון יורו על דון אבל בגלל שהתעקשנו להוסיף את גוני נאור לעסקה אנחנו נשלם 1.5 מיליון.

זה סגור קאקא?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה