משום מה יש איזה באג בהעתקה של קישורים לתוך לוח ההודעות כאן, אז מעתיק שני ציוצים נפרדים כלשונם ואתם מוזמנים לחפש...
@idanbenabu -
עד סוף החלון, ירמקוב יהיה שוער אטליסט 1925 וגלזר יהיה שוער מכבי חיפה

נשאל: ״מידיעה?״ והשיב ״אכן״.
@dolev21 -
אתן לך פרט שאף אחד לא מדבר עליו, לא יודע לומר אם זה קשור, אבל אולי בהמשך יתברר שכן:
לדון, ברוניניו וירמקוב יש את אותו סוכן.
מכבי בעצמה מנסה לקשור את את עסקאות דון וברוניניו כי אני שומע שהסוכן לחוץ להוציא את דון מירושלים ומנגד מכבי רוצה לוודא שהמחיר של ברוניניו לא יקפוץ.
מכאן, אפשר לשער על איך הדברים עובדים מאחורי הקלעים בחלון הזה ואיך כל 3 העסקאות של אותו סוכן קשורות אחת בשנייה: הסוכן ידאג שדון ייצא מירושלים, אבל לא לחו״ל (עלו דיווחים שהיה לחץ מסביבתו לצאת לחו״ל) ושהעסקה של ברוניניו לא תהיה יקרה יותר (בעקבות הקשירה בין העסקאות והחתימה המוקדמת של דון); ומנגד, בטח בסכום דומה ואחרי החתימה של ברוניניו, ירמקוב יעזוב לאוקראינה (המליץ לברוניניו על המעבר לחיפה). גלזר ישלים את החור שנוצר בסגל בעקבות המשולש הזה. אני מניח שמועד העניין סביב ירמקוב-גלזר (האם בינואר או בקיץ) יקרה כתלות בלחץ של ירמקוב ומטליסט וכתלות במחיר שיהיה לגלזר כרגע.
אני גם ארשה לעצמי להמר - אם המועדון מתכוונן למכירה של ירמקוב עוד החלון, הוא לא ירשה לעצמו תדמיתית לאבד באותו חלון גם את עיסאת. לכן, לצד הדיווחים הזרים על ההצעות לירמקוב, עלתה היום כתבה שבמועדון בונים על עיסאת ומתכוונים למכור אותו רק בעתיד לקבוצה גדולה. זה לא בא סתם.