• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפוני ינואר 26

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smile
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אני מעדיף שילכו עם כנף זר לקיץ
לא רואה שמגיע לפה זר אכזר בינואר

לרוב בקבוצות כמו קארפטי, הברזילאים שמסתובבים שם הם גנריים כאלה בסגנון הברזילאים שמגיעים לפה לקבוצות תחתית ליגת העל ומחליפים קבוצות כל שנה. ברוניניו עושה רושם של קצת מעל הרמה אבל לא משהו בומבסטי. מקווה שאני טועה.

Kandaurov אמר:
לרוב בקבוצות כמו קארפטי, הברזילאים שמסתובבים שם הם גנריים כאלה בסגנון הברזילאים שמגיעים לפה לקבוצות תחתית ליגת העל ומחליפים קבוצות כל שנה. ברוניניו עושה רושם של קצת מעל הרמה אבל לא משהו בומבסטי. מקווה שאני טועה.

אם אתה אומר את זה אז זה אומר הרבה.
בקיצור עוד סתם רכש

עוז בילו המועמד המוביל אם לא יצליחו להנחית כנף זר.

נהואל נפרד מהשחקנים ואמורה לצאת הודעה עד חמישי על עזיבתו.

Nirgreen אמר:

את זה אני מתקשה להבין.
גם אם בילו טוב ממה שיש לנו, זה סתם לסתום את אגף ימין לעונה הבאה עם בילו, קאני וסייף.

יש 2 סוגי שחקן לא אמינים בעולם הזה
1- שחקן ברזילאי עם יחצ שיש לו ניניו בסוף והוא מגיע לליגה הישראלית
2- שחקן 10 עם רגל ימין

נפילה

ברק.י אמר:
Nirgreen אמר:

את זה אני מתקשה להבין.
גם אם בילו טוב ממה שיש לנו, זה סתם לסתום את אגף ימין לעונה הבאה עם בילו, קאני וסייף.

שחור בעיניים.

lemmacantor אמר:
אולי בעקבות פציעת אמיר כן ישאירו את פדראו. למרות שאני מטיל ספק שפדראו עוד כשיר לשחק כדורגל ברצינות.

אם היה צדק בעולם היה צריך לשחרר אותו ולשלם לו את החוזה+ 5 שנים קדימה

נעשה סדר:

עד שלא סוגרים עזיבת אחד מהזרים, אי אפשר לרשום את ברוניניו. כרגע רשומים בהתאחדות 8 זרים, ובכדי לרשום את הברזילאי יש להסיר זר אחר כשהקפאה לא על הפרק.

רק מכבי אמר:
נעשה סדר:

עד שלא סוגרים עזיבת אחד מהזרים, אי אפשר לרשום את ברוניניו. כרגע רשומים בהתאחדות 8 זרים, ובכדי לרשום את הברזילאי יש להסיר זר אחר כשהקפאה לא על הפרק.

בסדר הוא בא על חשבון נהואל זה ידוע.
תעדכן אותנו מה בגזרתו, הבנתי שמצאו לו קבוצה להשאלה עד סוף העונה. למה זה מתעכב?

Smile אמר:
רק מכבי אמר:
נעשה סדר:

אני מבין שהעיכוב נובע בין היתר סביב הנושא של סעיף הרכישה.

רק מכבי אמר:
Smile אמר:
רק מכבי אמר:
נעשה סדר:

חחחחח סעיף הרכישה.
שיגידו תודה לכל קבוצה שתקח את החוזה שלו.
אם היה אפשר, פשוט משחרר אותו בחינם ובלי פיצוי. כנל לגבי כל הזרים המנודים בקבוצה.

HaifaWave אמר:
רק מכבי אמר:
Smile אמר:

חחחחח סעיף הרכישה.
אם היה אפשר, פשוט משחרר אותו בחינם ובלי פיצוי. כנל לגבי כל הזרים המנודים בקבוצה.

בסופו של דבר יש פה שחקן עם חוזה גדול ביחס למה שיכולות לשלם הקבוצות שרוצות אותו. גם אם באה קבוצה ולוקחת אותו בהשאלה, ותרצה בקיץ לרכוש אותו בסכום x הוא לא יוותר על החוזה שלו, ואתה תצטרך לפצות אותו בשביל שהוא יסכים לכל המנגנון הזה.

רק מכבי אמר:
HaifaWave אמר:
רק מכבי אמר:

חחחחח סעיף הרכישה.

בסופו של דבר יש פה שחקן עם חוזה גדול ביחס למה שיכולות לשלם הקבוצות שרוצות אותו. גם אם באה קבוצה ולוקחת אותו בהשאלה, ותרצה בקיץ לרכוש אותו בסכום x הוא לא יוותר על החוזה שלו, ואתה תצטרך לפצות אותו בשביל שהוא יסכים לכל המנגנון הזה.

זה מה שאני אומר. סעיף הרכישה לא שווה כלום, אלא רק אם הוא מתממש אוטומטית בהתקיימות תנאים סבירים. אם הדיון סביב גובה סעיף הרכישה הוא סלע המחלוקת, אז אין טעם למשוך את זה כשידוע שאנחנו רק מתים להיפטר מהחוזה שלו. במקום שישלמו לי ואני אשלם לו פשוט שישלמו לו.

HaifaWave אמר:
רק מכבי אמר:
HaifaWave אמר:
חחחחח סעיף הרכישה.

זה מה שאני אומר. סעיף הרכישה לא שווה כלום, אלא רק אם הוא מתממש אוטומטית בהתקיימות תנאים סבירים. אם הדיון סביב גובה סעיף הרכישה הוא סלע המחלוקת, אז אין טעם למשוך את זה כשידוע שאנחנו רק מתים להיפטר מהחוזה שלו. במקום שישלמו לי ואני אשלם לו פשוט שישלמו לו.

כשאני אומר שיש מחלוקת סביב סעיף הרכישה, זה בין היתר מחלוקות בעניין איך תתבצע הרכישה, ומה ההסדר הכולל, קרי, התנאים מול הקבוצה, וגם מול השחקן.
זו הייתה הכוונה.

שוב עושים אצלנו עקום
רוצים שחקן לפני שמשחררים ומתפנה מקום. לא מובן

greenguy אמר:
שוב עושים אצלנו עקום
רוצים שחקן לפני שמשחררים ומתפנה מקום. לא מובן

איך זה עדיף על לשחרר שחקן ולהיות בסיכון שהמחיר של הרכש יקפוץ והמו״מ יפול?

שברוניניו יחכה כמה ימים או שהמועדון יפרד מפדראו/יובא לפני נהואל.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה