ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
מסכים לגבי זהHulk אמר:במקום ניניו יכולים להביא איזה גויאגון או מילסון זה בול מה שהקבוצה הזו חסרה
הסיפור שם עם ה250 אלף יורו שהם חייבים לו מאוד מצחיק בהתחשב בעובדה שאני בכלל לא בטוח שהוא הרוויח במהלך כל התקופה שם 250 אלף יורו.Smile אמר:הבנתי שגם מול הניניו יש בעיה כי הקבוצה שלו לא רוצה לשלם לו 250 אלף יורו שהם חייבים לו אם הוא עוזב.
KevinDurant אמר:הסיפור שם עם ה250 אלף יורו שהם חייבים לו מאוד מצחיק בהתחשב בעובדה שאני בכלל לא בטוח שהוא הרוויח במהלך כל התקופה שם 250 אלף יורו.Smile אמר:הבנתי שגם מול הניניו יש בעיה כי הקבוצה שלו לא רוצה לשלם לו 250 אלף יורו שהם חייבים לו אם הוא עוזב.
אם הוא היה מרוויח סכומים כאלה (נניח 400 אלף יורו בעונה), למה שהיה בא למכבי חיפה? בדרכ שמדברים על חובות לשחקנים מדברים על 3-4 משכורות, אולי נניח מתחילת העונה. אתה חושב שהוא מרוויח שם סכומים כאלה?
Nirgreen אמר:פייקשטיין ודורון עם יישור קו על ברוניניו
Nirgreen אמר:פייקשטיין ודורון עם יישור קו על ברוניניו
DDG אמר:Nirgreen אמר:פייקשטיין ודורון עם יישור קו על ברוניניו
זה כבר שבועיים אותו יישור קו
[/
קאקא רשם פה שהוא אמור לנחות היום, אולי הוא קורא פה
Kandaurov אמר:באוקראינה עלה פרסום של אחד הפרשנים הבכירים שעסקת ברוניניו תהיה באזור 3 מיליון יורו, נשמע לי קצת מופרך.
בכל מקרה, הוא ועוד שחקן לא בסגל למשחק אימון שלהם ומתאמנים בתוכנית אימונים נפרדת(לפי הסטורי שהקבוצה פרסמה לפני חצי שעה)
10Adi81 אמר:מה התפקיד שלו בכלל?
אחרי הפציעה של אמיר אני חושב שאין שום סיבה לתעדף שחרור של פדראו על פני יובאנוביץHaifaWave אמר:יש הרגשה שדברים קצת נתקעו
השחרור של נהואל וההחתמה של ברוניניו
השחרור של יובאנוביץ או פדראו והחתמה של כנף נוסף
KevinDurant אמר:10Adi81 אמר:מה התפקיד שלו בכלל?
אחרי הפציעה של אמיר אני חושב שאין שום סיבה לתעדף שחרור של פדראו על פני יובאנוביץHaifaWave אמר:יש הרגשה שדברים קצת נתקעו
אני חושב שהסיפור עם יובאנוביץ' גם הרבה יותר פשוט מפדראו.HaifaWave אמר:KevinDurant אמר:10Adi81 אמר:מה התפקיד שלו בכלל?
בסוף זה לא תלוי רק בנו.
KevinDurant אמר:10Adi81 אמר:מה התפקיד שלו בכלל?