• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפוני ינואר 26

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smile
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
כובע קש אמר:
KevinDurant אמר:
כובע קש אמר:
אפשר להביא בזול גם שחקנים כשירים, לא חייבים ללכת על שחקן שלא משחק סדיר כבר שלוש שנים

יש פה trade-off של סיכון-תועלת.

אני מניח שהמועדון כבר הוציא בינואר את הסכום שהוא תכנן (בהנחה שעסקת ברוניניו תושלם) ולא רוצים לבוא עוד עסקה יקרה.

אם ככה, נשארנו עם 2 אפשרויות: שחקנים בהשאלה עם אופציה או שחקנים שסיימו חוזה בליגה מקבילה.

שאתה מביא בינואר שחקן בהשאלה עם אופציה, זה בדיוק הפרופיל. זה, נהואל, יובאנוביץ', ריקרדיניו.

במקרה כזה עדיף לא להביא בכוח
אז אתה אומר שאם זה להביא את בנסון ולהמר עליו שאולי יצא ממנו משהו או להישאר עם יובאנוביץ', אתה מעדיף להישאר עם יובאנוביץ'.

התדרוכים של בוקר זה שאולי בכלל לא יביאו את ברוניניו בסוף אלא רק את הכנף בהשאלה

בן דור מיישר קו עם וויס שזה או ברוניניו או בנסון

מאוד מבולבלים אצלנו. זה על רפאלוב חסר הניסיון ועל מי שמינה אותו. היו צריכים להיות פה שני זרים ב14 בינואר, ובמקום זה אנחנו מגלים שגם עכשיו הם לא סגורים על עצמם.
רק שיעשו טובה וירדו מברוניניו כדי להשקיע הכסף בשחקן כנף, מה שהיה אמור להיות מלכתחילה.
ניהול חובבני ביותר.

HaifaWave אמר:
מאוד מבולבלים אצלנו. זה על רפאלוב חסר הניסיון ועל מי שמינה אותו. היו צריכים להיות פה שני זרים ב14 בינואר, ובמקום זה אנחנו מגלים שגם עכשיו הם לא סגורים על עצמם.
רק שיעשו טובה וירדו מברוניניו כדי להשקיע הכסף בשחקן כנף, מה שהיה אמור להיות מלכתחילה.
ניהול חובבני ביותר.

שחר בהכרח לא ימנה דמות מקצועית רצינית לתפקיד הזה. הוא לא יתן את הקרדיט והספייס הדרושים לכך.

מהכותרות של הבוקר נדמה שאנחנו עדים להתחלתו של מאבקי הכוחות והשליטה בין בכר ורפאלוב על העתיד המקצועי של מכבי חיפה

Shocking4U אמר:
מהכותרות של הבוקר נדמה שאנחנו עדים להתחלתו של מאבקי הכוחות והשליטה בין בכר ורפאלוב על העתיד המקצועי של מכבי חיפה

זה בעיקר נראה שהם עדיין לא סגורים איזה שחקנים הם רוצים. טוב נו, זה לא שלא היו להם 4 חודשים להיסגר על זה.

HaifaWave אמר:
Shocking4U אמר:

זה בעיקר נראה שהם עדיין לא סגורים איזה שחקנים הם רוצים. טוב נו, זה לא שלא היו להם 4 חודשים להיסגר על זה.
לא מידיעה אבל מהתדרוכים מרגיש שרפאלוב דוחף להביא את בנסון, ובכר רוצה את ברוניניו.

במקום לנצל את העובדה שהחלון מתחיל ב14.1 ניהלו הכל בעצלתיים. גם סדריק דון הגיע לפה במהלך שהתבשל ברגע האחרון ולא במשהו מתוכנן.

אני מופתע שאתם מופתעים

כאילו זה לא היה המקרה כל חלון ככה בשנים האחרונים

אני אופתע אם נהיה באירופה בעונה הבאה בזכות עצמינו

HaifaWave אמר:
התנהלות מגוחכת
בקטנה.

זה לא שאנחנו לא יודעים מספטמבר שיש לנו בעיה בכנף ימין וב10 והקבוצה סובלת ממכת פציעות ונופלת מהרגליים ואין כבר שחקני נוער לשים על הספסל.

אין לחץ

מכבי "פעריים כספיים" חיפה
מישהו מופתע?

בסוף ישאירו פה את נהואל, יתן גול מרגש בגביע ויגידו שהוא הרכש של ינואר

אני גם לא בעד ברוניניו. לא חושב שזה השחקן שישדרג אותנו. הלוואי ואני טועה.

Smile אמר:
מכבי "פעריים כספיים" חיפה
מישהו מופתע?

בסוף ישאירו פה את נהואל, יתן גול מרגש בגביע ויגידו שהוא הרכש של ינואר

חושב שהוא ילך בכל מקרה.

על פי ספורט 5 החבורת מטומטמים האלו רוצים לשחרר את סטיוארט כי מלמד חלוץ ראשון

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה