NOSFERATU ZODD
מכונת תארים
בגלל שזה בכר לדעתי יש סיכוי לעוד רכש.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
KevinDurant אמר:בכר אמר בראיון שהוא מאוד רוצה חיזוק ויש שיקולי תקציב אבל נראה מה יהיה עד סוף החלון.
אם סוונסי הצליחו לבטל את ההשאלה של בנסון ועוד מיליון ואחד דוגמאות גם אתה יכול לבטל את ההשאלה של יובאנוביץ'.hezildo אמר:KevinDurant אמר:בכר אמר בראיון שהוא מאוד רוצה חיזוק ויש שיקולי תקציב אבל נראה מה יהיה עד סוף החלון.
איזה שיקולי תקציב? יש לנו 8 זרים כרגע, אם לא מוצאים קבוצה או מקפיאים את פדראו/יובא
לא נוכל להביא את ברוניניו.
KevinDurant אמר:אם סוונסי הצליחו לבטל את ההשאלה של בנסון ועוד מיליון ואחד דוגמאות גם אתה יכול לבטל את ההשאלה של יובאנוביץ'.hezildo אמר:KevinDurant אמר:בכר אמר בראיון שהוא מאוד רוצה חיזוק ויש שיקולי תקציב אבל נראה מה יהיה עד סוף החלון.
איזה שיקולי תקציב? יש לנו 8 זרים כרגע, אם לא מוצאים קבוצה או מקפיאים את פדראו/יובא
לא נוכל להביא את ברוניניו.
מה הסיפור להיפטר משחקן שנשאר לו פה עוד 4 משכורות ונהיה פה חלוץ רביעי?
בכר אמר שהוא רוצה ואי אפשר לדעת ואילוצי תקציב וכו'.ברק.י אמר:לי זה היה נשמע כאילו לא הולך להגיע עוד שחקן.
נחכה ונראה...
KevinDurant אמר:בכר אמר שהוא רוצה ואי אפשר לדעת ואילוצי תקציב וכו'.ברק.י אמר:לי זה היה נשמע כאילו לא הולך להגיע עוד שחקן.
נחכה ונראה...
אני רק מנסה להבין, האם ברוניניו הוא הקשר 10 היחיד בעולם? מאוקטובר שהבנתם שצריך פה קשר 10, זה היחיד שמצאתם? יש רק שחקן שעולה 2 מיליון יורו? אין אופציות אחרות? השאלה, מיליון יורו, חצי מיליון יורו. כלום?
KevinDurant אמר:לפי בן דור (וגם שאר הכתבים פחות או יותר), הפערים מול ברוניניו עומדים על 100 אלף יורו.
מבחינתי, זה לא פער רציני. כנראה יש משהו אחר מאחורי הקלעים
זה קורה אצלנו יותר מדי בעסקאות האלה.Kandaurov אמר:מדהים שהשם שלו עלה לקראת סוף דצמבר ואנחנו עדיין מתעסקים בו.
לפחות ממה שהכתבים מתודרכים, זה משהו די פתיר וכולם אומרים שיש פערים קטנים מאוד של סביבות ה100-200 אלף יורו.lemmacantor אמר:KevinDurant אמר:לפי בן דור (וגם שאר הכתבים פחות או יותר), הפערים מול ברוניניו עומדים על 100 אלף יורו.
דובר על ה - 25% של אתלטיקו מיניירו
KevinDurant אמר:לפי בן דור (וגם שאר הכתבים פחות או יותר), הפערים מול ברוניניו עומדים על 100 אלף יורו.
KevinDurant אמר:לפחות ממה שהכתבים מתודרכים, זה משהו די פתיר וכולם אומרים שיש פערים קטנים מאוד של סביבות ה100-200 אלף יורו.lemmacantor אמר:KevinDurant אמר:לפי בן דור (וגם שאר הכתבים פחות או יותר), הפערים מול ברוניניו עומדים על 100 אלף יורו.
דובר על ה - 25% של אתלטיקו מיניירו
אין לי ספק שאם היה פה להט לסגור את העסקה היא כבר הייתה נסגרת מזמן.
אפשר לחשוב על מתווים ורעיונות יצירתיים כדי לסגור את העסקה (לשלם למיניירו נניח חלק מהסכום, בונוסים, להשאיר אצלם אחוזים מהכרטיס וכו')
KevinDurant אמר:בכר אמר שהוא רוצה ואי אפשר לדעת ואילוצי תקציב וכו'.ברק.י אמר:לי זה היה נשמע כאילו לא הולך להגיע עוד שחקן.
נחכה ונראה...
אני רק מנסה להבין, האם ברוניניו הוא הקשר 10 היחיד בעולם? מאוקטובר שהבנתם שצריך פה קשר 10, זה היחיד שמצאתם? יש רק שחקן שעולה 2 מיליון יורו? אין אופציות אחרות? השאלה, מיליון יורו, חצי מיליון יורו. כלום?
אסאדי אמור להיות יקר משמעותית, לא נשמע הגיוני.ירוק רפואי אמר:יגאל מצטט דיווחים באוקראינה שהשיחות על ניניו הופסקו.
ושיש העדפה לאסאדי
Shocking4U אמר:אסאדי אמור להיות יקר משמעותית, לא נשמע הגיוני.ירוק רפואי אמר:יגאל מצטט דיווחים באוקראינה שהשיחות על ניניו הופסקו.
ושיש העדפה לאסאדי
היה דווחים שהקבוצה שלו קיבלה הצעות של 4.5 מיליון יורו ממטאליסט אבל השחקן לא רוצה לעבור לשם