ירוק רפואי
שחקן העונה
לנעול
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Hulk אמר:לא חייב 10 בטח שאין שום מועמד נורמלי גם לא ברונניו.
בנסון וגורה זה כנפיים יותר טובות משל ב״ש והגרמנים מפה זה על בכר להוציא את המקסימום מהם, ולנצל גם את דון.
Hulk אמר:לא חייב 10 בטח שאין שום מועמד נורמלי גם לא ברונניו.
בנסון וגורה זה כנפיים יותר טובות משל ב״ש והגרמנים מפה זה על בכר להוציא את המקסימום מהם, ולנצל גם את דון.
Smile אמר:פשוט לא למדו כלום ממקרה נהואל.
שמים את כל הז'יטונים על שחקן אחד, או במקרה הטוב 2.
ברגע שהאופציות נופלות - אין להם כלום.
התנהלות חובבנית.
רק ניהול אחר יביא איתו אנשי מקצוע.
עם כל האהבה שלי לליאור הוא לא יכול להיות סמכות מקצועית במועדון בלי שום ידע מקצועי נדרש.
ושלא נתחיל לדבר על עובדיה ועל מי שמינה אותו לתפקיד.
האחריות במקרה הזה יכולה להתחלק יפה מאוד בין כולם.ברק.י אמר:Smile אמר:פשוט לא למדו כלום ממקרה נהואל.
התנהלות חובבנית.
עם כל האהבה שלי לליאור הוא לא יכול להיות סמכות מקצועית במועדון בלי שום ידע מקצועי נדרש.
אני מעריך בזהירות שעובדיה אשם הרבה יותר מליאור. ההתנהלות הלקויה הייתה לפני ליאור, אבל לא בשנים שלפני עובדיה.
עד ינואר 2023, הסגל היה מאוזן ויציב, הצליחו לשמר פה שחקנים קיימים ולהחתים שחקנים איפה שצריך. מאותו חלון שבו נטע עזב, מצאו לו מחליף בדמות גוני ובנס הצליחו להחתים פה את סבע, הכל התחיל להשתבש - שחקנים התחילו להימכר במהירות וללא הבחנה, לא ניהלו חוזים קיימים נכון ומצאנו את עצמנו תקועים עם חוזים/נמצאים עם הגב לקיר במו״מים של שחקנים שמתקרבים לסיום חוזה, ומו״מים מול שחקנים פוטנציאליים נמרחו ולא הצליחו להביא אותם בזמן או בכלל.
זה לא פחות ממטורף ששון וסק מסיימים חוזים, ירמקוב ועיסאת נכנסים בקיץ לשנת חוזה, אנחנו עדיין תקועים עם חוזים של שחקנים שנכשלו כמו שואו וסברינה, וממשיכים להיתלות בפלסטרים כמו אוחנה וחזיזה כי לא הצליחו להחתים פה שחקן לאחת משתי העמדות שאנחנו מדברים עליהן פה עוד מהקיץ.
KevinDurant אמר:האחריות במקרה הזה יכולה להתחלק יפה מאוד בין כולם.ברק.י אמר:Smile אמר:פשוט לא למדו כלום ממקרה נהואל.
התנהלות חובבנית.
אני מעריך בזהירות שעובדיה אשם הרבה יותר מליאור. ההתנהלות הלקויה הייתה לפני ליאור, אבל לא בשנים שלפני עובדיה.
עד ינואר 2023, הסגל היה מאוזן ויציב, הצליחו לשמר פה שחקנים קיימים ולהחתים שחקנים איפה שצריך. מאותו חלון שבו נטע עזב, מצאו לו מחליף בדמות גוני ובנס הצליחו להחתים פה את סבע, הכל התחיל להשתבש - שחקנים התחילו להימכר במהירות וללא הבחנה, לא ניהלו חוזים קיימים נכון ומצאנו את עצמנו תקועים עם חוזים/נמצאים עם הגב לקיר במו״מים של שחקנים שמתקרבים לסיום חוזה, ומו״מים מול שחקנים פוטנציאליים נמרחו ולא הצליחו להביא אותם בזמן או בכלל.
זה לא פחות ממטורף ששון וסק מסיימים חוזים, ירמקוב ועיסאת נכנסים בקיץ לשנת חוזה, אנחנו עדיין תקועים עם חוזים של שחקנים שנכשלו כמו שואו וסברינה, וממשיכים להיתלות בפלסטרים כמו אוחנה וחזיזה כי לא הצליחו להחתים פה שחקן לאחת משתי העמדות שאנחנו מדברים עליהן פה עוד מהקיץ.
lemmacantor אמר:מנהל מקצועי רציני עם קרדיט היה מונע את זה.
זה בושה וחרפה אם לא יגיע שחקן לעמדת 10 וכישלון מקצועי חמור מאוד של כל השדרה המקצועית של המועדון.רק מכבי אמר:אולי דל"פ:
המועדון חייב להביא שחקן ל-10 בחלון הזה.
שחקן חופשי שסיים את הליגה(ליגה הפוכה), השאלה עם אופציית רכישה, יהודי. לא משנה מה. כן, מסכים שלא צריך ללכת להרפתקה של הדקה ה-90. אבל..
הקבוצה הזאת צריכה כל שביב יצירתיות בחלק הקדמי.
אירופה בעונה הבאה הוא נושא קריטי. כלכלי, מקצועי, ביכולת למשוך זרים.
המקום הרביעי מתרחק בכל מחזור, הגביע נראה כמו משוכה קשה ואי אפשר לבנות על זה.
הם עבדו עקום. אין עקום מזה. אבל לפחות שינסו להציל את מה שאפשר במינימום סיכון.
Nirgreen אמר:רק מכבי
הרכבת כבר נסעה לצערי, הם לא מבינים שחסר פה 10..
רק אם זה השאלה. אני לא לוקח אף שחקן בחוזה לכמה שנים 3 ימים לפני סוף החלון כדי שהם יתקעו איתו בקיץ ויגידו שאי אפשר להביא זר כי תקועים עם החוזה.רק מכבי אמר:אולי דל"פ:
המועדון חייב להביא שחקן ל-10 בחלון הזה.
שחקן חופשי שסיים את הליגה(ליגה הפוכה), השאלה עם אופציית רכישה, יהודי. לא משנה מה. כן, מסכים שלא צריך ללכת להרפתקה של הדקה ה-90. אבל..
הקבוצה הזאת צריכה כל שביב יצירתיות בחלק הקדמי.
אירופה בעונה הבאה הוא נושא קריטי. כלכלי, מקצועי, ביכולת למשוך זרים.
המקום הרביעי מתרחק בכל מחזור, הגביע נראה כמו משוכה קשה ואי אפשר לבנות על זה.
הם עבדו עקום. אין עקום מזה. אבל לפחות שינסו להציל את מה שאפשר במינימום סיכון.