• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפוני ינואר 26

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smile
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
לא חייב 10 בטח שאין שום מועמד נורמלי גם לא ברונניו.
בנסון וגורה זה כנפיים יותר טובות משל ב״ש והגרמנים מפה זה על בכר להוציא את המקסימום מהם, ולנצל גם את דון.

Hulk אמר:
בנסון וגורה זה כנפיים יותר טובות משל ב״ש והגרמנים מפה זה על בכר להוציא את המקסימום מהם, ולנצל גם את דון.

אז אם ברוניניו לא נורמלי - למה חפרו לי עליו כל החלון ? מדצמבר מדברים עליו
ומה האלטרנטיבה - אוחנה? שחקן שלא יכול להשלים משחק ואין לו אפילו מחליף אחד, וגם כשהוא על המגרש הוא שחקן לא מספיק טוב למכבי.

לא ראיתי מדון שהוא שחקן 10 וזה משגע אותי כמה המועדון מצליח להעביר את הביקורת לבן אדם האחרון שמגיע לו ביקורת - בכר

ואם נתייחס לכנפיים - יש לנו שוב את בנסון, שלפחות כרגע לא יכול להשלים משחק שלם ושהמחליף שלו (או כרגע השחקן הפותח) זה קאני שהוא שחקן שרק אלוהים יודע מה חשבו שהביאו אותו. ובצד השני, כן גורה השתפר, ועדיין, הוא שחקן נחמד - לא יותר מזה

Hulk אמר:

בנסון סימן שאלה גדול מאוד.

הדברור שיש מאמץ נוסף להחתים 10 ופנו לסוכנים, הוא לא רק זלזול באינטליגנציה שלנו כי לא יגיע אף איד, הוא גם גול עצמי במובן הזה שהמועדון היה צריך לפנות לסוכנים עוד קודם ומציג את המועדון ככזה שלא פעל עד עכשיו והסתמך על שחקן-שניים.

גם הדברור שהושקעו כספים רבים במועדון הוא גול עצמי - אם הושקע תקציב שיא ואתם שווים מקום 5, אז איזה קרדיט בדיוק טתם אמורים לקבל?!

כמובן שכבר מיותר להגיד שצריך להיפרד הן ממי שהצליח להגיע למצב שאין שמות על הפרק והן ממי שלא הצליח לסגור את השמות שכן עלו.

פשוט לא למדו כלום ממקרה נהואל.
שמים את כל הז'יטונים על שחקן אחד, או במקרה הטוב 2.
ברגע שהאופציות נופלות - אין להם כלום.
התנהלות חובבנית.

רק ניהול אחר יביא איתו אנשי מקצוע.
עם כל האהבה שלי לליאור הוא לא יכול להיות סמכות מקצועית במועדון בלי שום ידע מקצועי נדרש.

ושלא נתחיל לדבר על עובדיה ועל מי שמינה אותו לתפקיד.

Smile אמר:
התנהלות חובבנית.

עם כל האהבה שלי לליאור הוא לא יכול להיות סמכות מקצועית במועדון בלי שום ידע מקצועי נדרש.

אני מעריך בזהירות שעובדיה אשם הרבה יותר מליאור. ההתנהלות הלקויה הייתה לפני ליאור, אבל לא בשנים שלפני עובדיה.

עד ינואר 2023, הסגל היה מאוזן ויציב, הצליחו לשמר פה שחקנים קיימים ולהחתים שחקנים איפה שצריך. מאותו חלון שבו נטע עזב, מצאו לו מחליף בדמות גוני ובנס הצליחו להחתים פה את סבע, הכל התחיל להשתבש - שחקנים התחילו להימכר במהירות וללא הבחנה, לא ניהלו חוזים קיימים נכון ומצאנו את עצמנו תקועים עם חוזים/נמצאים עם הגב לקיר במו״מים של שחקנים שמתקרבים לסיום חוזה, ומו״מים מול שחקנים פוטנציאליים נמרחו ולא הצליחו להביא אותם בזמן או בכלל.

זה לא פחות ממטורף ששון וסק מסיימים חוזים, ירמקוב ועיסאת נכנסים בקיץ לשנת חוזה, אנחנו עדיין תקועים עם חוזים של שחקנים שנכשלו כמו שואו וסברינה, וממשיכים להיתלות בפלסטרים כמו אוחנה וחזיזה כי לא הצליחו להחתים פה שחקן לאחת משתי העמדות שאנחנו מדברים עליהן פה עוד מהקיץ.

ברק.י אמר:
Smile אמר:
התנהלות חובבנית.

אני מעריך בזהירות שעובדיה אשם הרבה יותר מליאור. ההתנהלות הלקויה הייתה לפני ליאור, אבל לא בשנים שלפני עובדיה.

עד ינואר 2023, הסגל היה מאוזן ויציב, הצליחו לשמר פה שחקנים קיימים ולהחתים שחקנים איפה שצריך. מאותו חלון שבו נטע עזב, מצאו לו מחליף בדמות גוני ובנס הצליחו להחתים פה את סבע, הכל התחיל להשתבש - שחקנים התחילו להימכר במהירות וללא הבחנה, לא ניהלו חוזים קיימים נכון ומצאנו את עצמנו תקועים עם חוזים/נמצאים עם הגב לקיר במו״מים של שחקנים שמתקרבים לסיום חוזה, ומו״מים מול שחקנים פוטנציאליים נמרחו ולא הצליחו להביא אותם בזמן או בכלל.

זה לא פחות ממטורף ששון וסק מסיימים חוזים, ירמקוב ועיסאת נכנסים בקיץ לשנת חוזה, אנחנו עדיין תקועים עם חוזים של שחקנים שנכשלו כמו שואו וסברינה, וממשיכים להיתלות בפלסטרים כמו אוחנה וחזיזה כי לא הצליחו להחתים פה שחקן לאחת משתי העמדות שאנחנו מדברים עליהן פה עוד מהקיץ.
האחריות במקרה הזה יכולה להתחלק יפה מאוד בין כולם.

KevinDurant אמר:
ברק.י אמר:
Smile אמר:
התנהלות חובבנית.

האחריות במקרה הזה יכולה להתחלק יפה מאוד בין כולם.

לכן לא כתבתי שיש אחד שאשם.
ברור שלליאור יש חלק משמעותי בזה.
גם אם הוא ״רק מנטר ומציע שחקנים״ הבחירות שלו מעוררות תהיות וצריך לתת עליהן את הדעת, וברור שהוא עושה יותר מזה.

יומיים לפני סוף החלון והם פונים לסוכנים שיציע שמות כשהיה להם חצי שנה לעבוד. אני בעד לסגור את מחלקת הסקאוטינג ולתרום את הכסף לצדקה.

lemmacantor אמר:
מנהל מקצועי רציני עם קרדיט היה מונע את זה.

שנינו מסכימים שלא יהיה כזה תחת ההנהלה הנוכחית.

אולי דל"פ:
המועדון חייב להביא שחקן ל-10 בחלון הזה.
שחקן חופשי שסיים את הליגה(ליגה הפוכה), השאלה עם אופציית רכישה, יהודי. לא משנה מה. כן, מסכים שלא צריך ללכת להרפתקה של הדקה ה-90. אבל..

הקבוצה הזאת צריכה כל שביב יצירתיות בחלק הקדמי.

אירופה בעונה הבאה הוא נושא קריטי. כלכלי, מקצועי, ביכולת למשוך זרים.

המקום הרביעי מתרחק בכל מחזור, הגביע נראה כמו משוכה קשה ואי אפשר לבנות על זה.

הם עבדו עקום. אין עקום מזה. אבל לפחות שינסו להציל את מה שאפשר במינימום סיכון.

אני איתך רק מכבי. הייתי מנסה את תומר יוספי… נראה שזו עסקה קלה,

רק מכבי אמר:
אולי דל"פ:
שחקן חופשי שסיים את הליגה(ליגה הפוכה), השאלה עם אופציית רכישה, יהודי. לא משנה מה. כן, מסכים שלא צריך ללכת להרפתקה של הדקה ה-90. אבל..

זה בושה וחרפה אם לא יגיע שחקן לעמדת 10 וכישלון מקצועי חמור מאוד של כל השדרה המקצועית של המועדון.

ידעו כבר מאוקטובר שנהואל זה לא זה והוא הולך לעזוב בינואר, איך לא מגיע מחליף? החלון פה התחיל מאוחר, הוא נגמר מאוחר, היה את כל הזמן בעולם להתארגן להביא שחקן בעמדה הזו.

רק מכבי
הרכבת כבר נסעה לצערי, הם לא מבינים שחסר פה 10..

נפלו באותה מלכודת שתמיד נופלים בה
שמו את כל הביצים בסל של ברוניניו

אני מסכים שכ-ל מחליף יעזור כרגע בעמדה, גם אם לא השחקן שכולנו רצינו, אבל המועדון מונע מגחמות והגבות לקהל והקהל יתעצבן אם יגיע עוד שחקן שלא עומד בציפיות - אז יעדיפו להמנע ולהתפלל שיהיה טוב, כמו שעושים כל הזמן

Nirgreen אמר:
רק מכבי
הרכבת כבר נסעה לצערי, הם לא מבינים שחסר פה 10..

אני לא מסכים. הם מבינים.
הם ניהלו מו"מ עם מספר שחקנים על העמדה. ברק רוצה שם שחקן וגם ליאור.

זה שהם לא יודעים לנהל מו"מ, לסגור עסקאות, ולעשות את העבודה הבסיסית שלהם זה משהו אחר. ברוניניו היה יכול להיות פה. זה על הראש שלהם.
וגם אם הוא לא, יש מספיק שחקנים רק שאתה לא יכול לשחק פוקר עם קלף אחד ביד.

הכי חמור שזו עמדה שעוד בקיץ היה ברור שצריך להביא לשם שחקן והעמדה שאין בה שחקן אחד טבעי לעמדה.

בכל מקרה, זו נחלת העבר.

אחרי הפדיחה הזאת, מצופה מהם לעשות ה-כ-ל בשביל שיהיה פה שחקן. שוב, רק בשביל לעמוד במחויבות של לעשות את כל מה שאפשר וצריך בשביל לעזור לקבוצה, לעזור לברק, והמחויבות לקהל.
לא תמיד תפגע, אבל לפחות תעשה את המהלכים.

רק מכבי אמר:
אולי דל"פ:

רק אם זה השאלה. אני לא לוקח אף שחקן בחוזה לכמה שנים 3 ימים לפני סוף החלון כדי שהם יתקעו איתו בקיץ ויגידו שאי אפשר להביא זר כי תקועים עם החוזה.

פעם אחת זאת טעות,פעם שניה אולי נפל בין הכיסאות פעם שלישית זאת כבר טיפשות. וזה כבר עבר את גבול הטיפשות זה זלזול באוהדים ובמאמן ובהשיגיות. הנהלה חלשה מעמידה קבוצה חלשה. נמאס כבר. הוא חייב לטוס מפה זה מתדרדר מרגע לרגע

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה