HaifaWave אמר:
KevinDurant אמר:
אני לא טוען שהם איזה משהו היסטרי או קבוצה ענקית, אבל בחצי תקציב מאתנו הם בנו סגל יותר טוב ומתחרים על אליפות.
זה רק בא להדגיש איך 3 קבוצות (כולל ב''ש אגב) עם 50-60% תקציב עושים בית ספר למכבי חיפה והם מתלהבים שהשקענו הכי הרבה כסף בדמי העברה
כי אצלנו המינויים הם מתחת לפנס. ממנים את דגו כי הוא כבר היה בנוער ואת רפאלוב למנהל מקצועי כי הוא בדיוק פרש.
קלאס באפס מאמץ.
אני חושב שזה נובע המון מיהירות.
יש את המשפט של יענקלה אחרי שבכר עזב שהוא אמר "בכר עזב אבל אני נשארתי"
אני יכול להבין את הכוונה והרעיון מאחורי וככה זה באמת אמור להיות, אבל שאתה רואה שאחרי כל זה ממנים דמות כמו דגו ושהשנה אחרי "חיפושים" מביאים מאמן עם רזומה כמו של פלורס בזמן שמכבי ת''א מפטרים מאמן באמצע העונה ומביאים מאמן עם רזומה כמו דיילה (בירידה אומנם וכו', אבל איזה הבדל, גם מבחינת שכר אגב) זה אומר כמה הם מאמינים במה שנקרא מאמן לעומת מכבי חיפה.
ושהם משקיעים תקציבים גדולים במנהל מקצועי, מנהל מערך סקאוט, סקאוטים, אנליסטים וכו' ואצלנו ממנים שחקנים שפורשים לתפקידים האלה, זה מראה כמה זה חשוב להם.
וחלון הקיץ שלנו נראה בדיוק כמו חלון של מנהל מקצועי שפרש באמצע מאי והפילו עליו לעשות מהפכה בקבוצה. הכל שליפות, הכל לא מתוכנן, הכל שכונה.
נוצר מצב אבסורדי יחודי - מה שטוב לשחר, רע למכבי חיפה ולהיפך. זה גם ממש הומחש בקיץ עם סוגיית סבע. בעצם עוד מאוקטובר 2023. זה כאילו דוגמא בולטת אחת.
ככה מכבי חיפה נראית ב15 שנה האחרונות למעט 3-4 עונות הבלחה