• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפוני ינואר 26

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smile
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
שום סיכוי שירמקוב ימכר בחלון הזה, אפילו להם יש מספיק מודעות עצמית כדי להבין מה זה יעשה לקהל.

לגבי מגן שמאלי, עם כל הכבוד לירידה ביכולת של שון גולדברג, הוא עדיין עדיף לי שם כמחליף מאשר ריג׳ן גרוע שמשחק מחליף בכפר סבא.

Shocking4U אמר:
שום סיכוי שירמקוב ימכר בחלון הזה, אפילו להם יש מספיק מודעות עצמית כדי להבין מה זה יעשה לקהל.

לגבי מגן שמאלי, עם כל הכבוד לירידה ביכולת של שון גולדברג, הוא עדיין עדיף לי שם כמחליף מאשר ריג׳ן גרוע שמשחק מחליף בכפר סבא.

מסכים.
אני בטוח שבכר לא יתן לציצואשווילי אפילו דקה ואם הוא יצטרך הוא יעדיף לאלתר שם עם שחקנים אחרים.

כובע קש אמר:
Shocking4U אמר:

מסכים.
אני בטוח שבכר לא יתן לציצואשווילי אפילו דקה ואם הוא יצטרך הוא יעדיף לאלתר שם עם שחקנים אחרים.
ברור. הוא לא יראה פה דקה אפילו. הם סתם עושים רעש להראות שהם עובדים

https://www.youtube.com/watch?v=3mrv0Wd0s2Y
דקה 3:40

גול שכפר סבא חטפו על הראש של ציצואשווילי במשחק האחרון נגד קריית ים.
היו עוד כמה גולים שקיבלו על הראש שלו העונה, אין לי כוח לחפש אותם

חד משמעית.
הוא יאלתר עם קני, בטאיי, 3 בלמים.

לא מאמין שציצו יראה יותר מחצי שעה עד סוף העונה וגם זה אולי באיזה גרבז טיים.

כובע קש אמר:

הוא לא ישחק פה דקה, אין לך מה לדאוג.

KevinDurant אמר:
כובע קש אמר:

זה ברור.
הבאתי דוגמא בשלוף להדגיש כמה הוא חלש

כובע קש אמר:
KevinDurant אמר:
כובע קש אמר:

זה ברור.
הבאתי דוגמא בשלוף להדגיש כמה הוא חלש
אין צורך בדוגמאות. אם הוא לא פותח בהפועל כפ''ס ברור שהוא לא ברמה של מכבי חיפה

אם הייתי שחקן כדורגל פעיל, אז כמו שמועדון היה בוחן את היסטורית הפציעות שלי, אני גם הייתי בוחן את היסטורית הפציעות במועדון, ודגל אדום היה מתנוסס מעל מכבי חיפה.

HaifaWave אמר:
אם הייתי שחקן כדורגל פעיל, אז כמו שמועדון היה בוחן את היסטורית הפציעות שלי, אני גם הייתי בוחן את היסטורית הפציעות במועדון, ודגל אדום היה מתנוסס מעל מכבי חיפה.

תלוי במעמד השחקן. אם אני שחקן רציני הייתי בוחן בהחלט את הפרויקט אליו מגיע והייתי פוסל את מכבי חיפה על הסף.

lemmacantor אמר:
HaifaWave אמר:

תלוי במעמד השחקן. אם אני שחקן רציני הייתי בוחן בהחלט את הפרויקט אליו מגיע והייתי פוסל את מכבי חיפה על הסף.

ללא ספק. עם כל הכבוד לקהל ולאיצטדיון, שחקן כדורגל רציני יעדיף לשמור על הגוף שלו, והוא גם לא ירצה שהקבוצה הבאה שלו אחרי מכבי חיפה תראה גיליון פציעות ארוך כשבפועל הוא נעדר פי שניים זמן על כל פציעה כי לא החזירו בזמן או טיפלו כמו שצריך, או שמראש שיתפו אותו כשלא היה צריך.

יש רכש!!!

וולקאם בק טומי.

המגן השמאלי, שגדל במחלקת הנוער במכבי וזכה עימה באליפות, הושאל העונה להפועל כפר סבא וחוזר למועדון. טומי יצטרף לאימוני הקבוצה בשישי הקרוב.

אפילו עם הפסימיות שלי שמתועדת פה לאורך כל העמודים לא חשבתי שיצליחו להתנהל בכזאת אנמיות עלובה

באמת שצריך להעביר השתלמיות במכבי איך לא לעבוד

כובע קש אמר:
"הועדף על פני פיינגזיכט בנוער"

הם באמת חושבים שהקהל עד כדי כך טיפש?

אתה רואה את הדיברורים כבר שנים. התשובה היא כן.

DelPiero אמר:
אפילו עם הפסימיות שלי שמתועדת פה לאורך כל העמודים לא חשבתי שיצליחו להתנהל בכזאת אנמיות עלובה

באמת שצריך להעביר השתלמיות במכבי איך לא לעבוד

לא ציפיתי לכלום. אפילו חשבתי שהרכש יבוא יותר מאוחר מאשר דון בא. למה שזה יהיה שונה? זו תקופה שכורה פר אקסלנס. מנסים להחביא אותה מאחורי בכר. לשם כך מונה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה