• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזיזוש אמר:
hezildo אמר:
DelPiero אמר:
יענקל'ה עדיין אוהד אתם אבל :)

יענקל'ה אוהד של הצהבת מת"א.
הבן שלו אוהד בית"ר.

איזה שטויות

מה שטויות? היה במשחק שלהם בכדורסל+העביר להם משחק אליפות על חשבונו לאיצטדיון רמת כן.
ועל בית״ר אין בכלל מה לדבר חן עזריאל זאת דוגמה אחת היו עוד

greenguy אמר:
חזיזוש אמר:
hezildo אמר:
הבן שלו אוהד בית"ר.

איזה שטויות

מה שטויות? היה במשחק שלהם בכדורסל+העביר להם משחק אליפות על חשבונו לאיצטדיון רמת כן.

שכחת להוסיף גם את הכתבה שלו בידיעות עם חולצה צהובה ביד אליהו כמו צייצן מכבי תל אביב קלאסי

חזיזוש אמר:
greenguy אמר:
חזיזוש אמר:
איזה שטויות

שכחת להוסיף גם את הכתבה שלו בידיעות עם חולצה צהובה ביד אליהו כמו צייצן מכבי תל אביב קלאסי
מעדיף את זה מאשר להיות כמוך שמגן כל הזמן על ההנהלה הרופסת והחובבנית שלנו.
בכללי התגובות שלך הזויות. תמיד נגד הקהל ובעד ההנהלה וההתנהלות.
אדם הזוי

greenguy אמר:
חזיזוש אמר:
hezildo אמר:
הבן שלו אוהד בית"ר.

איזה שטויות

יותר מזה בעונתו הראשונה כבעלים 92/93, הוא העביר משחק ביתי שלנו נגד בית"ר לרמת גן כדי לעזור להם לזכות באליפות (אומנם מכבי חיפה כבר הייתה מחוץ לתמונה, אבל עדיין זה מביך, בקריה תקענו אותם 4:1). שחר הוא העסקן הכי בזוי והכי נחות שראה הכדורגל הישראלי מימיו שתמיד עשה קומבינות על גב המועדון.

lemmacantor אמר:
greenguy אמר:
חזיזוש אמר:
איזה שטויות

יותר מזה בעונתו הראשונה כבעלים 92/93, הוא העביר משחק ביתי שלנו נגד בית"ר לרמת גן כדי לעזור להם לזכות באליפות (אומנם מכבי חיפה כבר הייתה מחוץ לתמונה, אבל עדיין זה מביך, בקריה תקענו אותם 4:1). שחר הוא העסקן הכי בזוי והכי נחות שראה הכדורגל הישראלי מימיו שתמיד עשה קומבינות על גב המועדון.
אבל חזיזוש חושב שאנחנו מדברים שטויות אח שלי. אנחנו בכיינים אוהדי הצהבת כי אנחנו לא מלקקים לשחר את התחת

אני בכלל חושב שהגעתו היא טעות אסטרטגית. במצב שהיינו ב - 1992 עם הכשרונות הגדולים בארץ וכבר קהל די גדול, הוא בערך הבעלים שעשה הכי מעט שאפשר.
רק מזכיר שלקחנו הרבה יותר אליפויות ב - 7 שנים שלפני הבעלות שלו, מאשר ב- 7 שנים שאחרי.
בעלים טוב היה מיד משתלט בקלות על הליגה.

חזיזוש אמר:
hezildo אמר:
DelPiero אמר:
יענקל'ה עדיין אוהד אתם אבל :)

הבן שלו אוהד בית"ר.

איזה שטויות

הוא אמר את זה בעצמו בראיון בעיתון בשנת 2000.
אם אתה לא מאמין, אני יכול להעלות את הראיון.

lemmacantor אמר:
מביך שלא שיחררו את נהואל ללגיה.

אין סיבה להשאיל אותו בלי חובת רכישה.. מה זה יעזור שישחק שם עונה ואז יחזור אלינו?
במקרה שלו עדיף או מכירה, או לראות אם מצליח בכל זאת לתת פה משהו.
עוד שנה היה חוזר אחרי שפתאום לא היה משחק שנה שם ואז בכלל אין לך איך להיפטר ממנו.

lemmacantor אמר:
מביך שלא שיחררו את נהואל ללגיה.

אין לך מחליף להביא. אם סבע חס וחלילה יעזוב אז צריך את נהואל לעמדה 10.

https://www.transfermarkt.com/ivan-nesterenko/profil/spieler/887142

הוזכר בהקשר שלנו באוקראינה. הקבוצה שלו ירדה ליגה, לא מכיר אותו ולא נראה לי שצריך אחד כזה אלא אם כן אפשר לארגן לו ת.ז. כחולה

Kandaurov אמר:
https://www.transfermarkt.com/ivan-nesterenko/profil/spieler/887142

הוזכר בהקשר שלנו באוקראינה. הקבוצה שלו ירדה ליגה, לא מכיר אותו ולא נראה לי שצריך אחד כזה אלא אם כן אפשר לארגן לו ת.ז. כחולה

נשמע כמו רמז לעזיבתו של סבע.
בכל מקרה, מאמין שאם השחקן אכן על הפרק, כנראה שיש כוונה לאזרח.

בוא נראה לאן זה יתפתח, מציינים גם ש Karpaty Lviv רוצים אותו ומציעים כרגע יותר כסף מבחינת דמי העברה אבל לא מדברים סכומים.
הם בשקט יכולים לתת בין חצי מיליון למיליון דולר על פרופיל כזה, אני לא רואה אותנו משלמים מיליון על שחקן שירד ליגה באוקראינה.

יאללה נקסט :) נו מה עם סירוטה? יתאמן בארץ עד שיגמר לו החוזה בעוד חודשיים בדינמו ואז יחתום אצלינו בהעברה חופשית?

כובע קש אמר:
הוא סיכם בקבוצה אחרת באוקראינה, לא רלוונטי

לא סיכם אלא רק מועמד לקפרטי לבוב

חבל נראה שחקן מאוד מעניין לליגה פה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה