• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
כל שחקן בינוני שתשים במקומו יהיה שדרוג
הבן אדם דחליל, נקווה שבאמת המשחק הקרוב הוא עף מפה על טיל
איך שילמו עליו מיליון וחצי יורו זה פשע ספורטיבי

אי אפשר להתעלם מהעובדה שהוא ישראלי.
אבל כן לדעתי הוא הרבה יותר מהיר ממנו,יש לו עוד לאן להתפתח והוא גם משמעותית יותר פיזי ממנו
שוב זאת דעתי לפי מה שאני עקבתי אחרי קאני וגם יש לי חברים אוהדי בית״ר שממש תופסים ממנו,מה לעשות שעל העמדה שלו יש להם את הישראלי הכי איכותי וטוב קשה להתחרות עם זה.
אגב אני מסכים שבשבילנו הוא לא מספיק טוב. אבל הוא יותר טוב מסברינה.

Smile אמר:
קאני על סברינה לדעתכם זה שדרוג?
תניחו לרגע בצד את העובדה שהוא לא זר.

מקצועית נטו לא חושב שזה שדרוג, אבל הוא ישראלי וזה יתרון משמעותי

ברור שסילבה קאני שדרוג מקצועי על סברינה. אין פה שאלה בכלל, וזה לא בגלל שקאני שחקן גדול (או שווה הרכב בכלל)

חזיזוש אמר:
לא בטוח בכלל
מה שלא מספיק טוב לביתר הוא מחשיד
זה לא שהוא לא מספיק טוב לבית"ר, יש להם את הכנף הכי טוב בליגה אצילי אז אין פה שאלה בכלל, אין כנף היום בארץ שעדיף על אצילי.
בזמנים אחרים בעבר כשהצלחנו המצב היה הפוך, אנחנו אלה שהיינו מחזיקים את אצילי וקאני ובית"ר הייתה מתחננת לקאני, אבל זה התהפך, היום אנחנו אלה שנואשים בגלל התרסקות הקבוצה מקצועית עם הכושלים במערכת

GreenGlory אמר:
חזיזוש אמר:
לא בטוח בכלל
זה לא שהוא לא מספיק טוב לבית"ר, יש להם את הכנף הכי טוב בליגה אצילי אז אין פה שאלה בכלל, אין כנף היום בארץ שעדיף על אצילי.
בזמנים אחרים בעבר כשהצלחנו המצב היה הפוך, אנחנו אלה שהיינו מחזיקים את אצילי וקאני ובית"ר הייתה מתחננת לקאני, אבל זה התהפך, היום אנחנו אלה שנואשים בגלל התרסקות הקבוצה מקצועית עם הכושלים במערכת

טיעון טוב

GreenGlory אמר:
חזיזוש אמר:
לא בטוח בכלל
בול.
איזה מביך זה

קודם כל, עוד ארוכה הדרך עם העסקה של קאני. אתם לוקחים את זה כשמשהו מוגמר. אנחנו לא שם עדיין.

לגבי קאני עצמו - יש שם בעיה מנטלית. הוא מחזיק מעצמו סטאר, לא מוכן לשבת על הספסל, קצת מניירות של כוכב שהוא לא באמת כוכב. גם לפני שאצילי הגיע זה לא שיצחקי נתן לו הרכב כל הזמן. הוא לא מספיק ממושמע טקטית, ולפעמים מאוד מפוזר.
באוסטריה הוא די נכשל, אמנם הוא היה צעיר, ועדיין, יש שם משהו לא מחובר עד הסוף.

בכל מקרה, כל קבוצה שהוא יהיה בה, תצטרך לדעת לטפל בו, ובעיקר הוא יצטרך להתבגר.

זה מבלי להיכנס לעניין המקצועי, שיש שם פוטנציאל גדול, אבל גם ליקויים לא מעטים.

ירוק רפואי אמר:
הלך דיא סבע
מכה קשה
לנסות להביא את יוספי במקומו

אם זה נכון אפשר ללכת לים מעכשיו

Smile אמר:
ירוק רפואי אמר:
הלך דיא סבע
מכה קשה

חחחחחחחחחחח יוספי אני מת

אנחנו כבר בים ואנשים צריכים להפנים את המידע הזה לקראת העונה החדשה, יש פה קבוצה של מקסימום מקום 4

DDG אמר:
Smile אמר:
ירוק רפואי אמר:
הלך דיא סבע
מכה קשה

חחחחחחחחחחח יוספי אני מת

אנחנו כבר בים ואנשים צריכים להפנים את המידע הזה לקראת העונה החדשה, יש פה קבוצה של מקסימום מקום 4

מסכים שכרגע זה לא נראה טוב, אבל אם במקרה עד ינואר נהיה עם פער שאפשר לצמצם ויעשו רכש נכון (קשר 6 + כנפיים), נוכל לשאוף לאליפות.

לא אמרנו שגם אם סבע עוזב זה לא יעזור והוא יצטרך עדיין לשלם כשיחזור ? 5 מליון שקל זה לא צחוק

DelPiero אמר:
לא אמרנו שגם אם סבע עוזב זה לא יעזור והוא יצטרך עדיין לשלם כשיחזור ? 5 מליון שקל זה לא צחוק

לך תדע איזה משחקים של מיסים הוא מתכנן לעשות.

שמעון אלבז אמר שביום חמישי זה המשחק האחרון שלו
בהצלחה לנו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה