HaifaWave אמר:DDG אמר:חחחחחחח חזיזה המחליף של סבע
איזה כיף ליריבות שלנו לקום בבוקר ולקרוא את זה
מי היריבות שלנו? מכבי נתניה והפועל ירושלים?
כן
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
HaifaWave אמר:DDG אמר:חחחחחחח חזיזה המחליף של סבע
מי היריבות שלנו? מכבי נתניה והפועל ירושלים?
greenguy אמר:היריבות שלנו מזמן לא לוקחות אותנו ברצינות. ההפך כיף להם לבוא לסמי
3 נק בטוחות
זה המאמן החליט אבל, לא המועדון. המאמן רצה להעיף את סבע ורצה לשים את חזיזה ב10 ולא רוצה מחליף ולא רוצה כלום.DDG אמר:חחחחחחח חזיזה המחליף של סבע
KevinDurant אמר:זה המאמן החליט אבל, לא המועדון. המאמן רצה להעיף את סבע ורצה לשים את חזיזה ב10 ולא רוצה מחליף ולא רוצה כלום.DDG אמר:חחחחחחח חזיזה המחליף של סבע
המאמן הרשע
כובע קש אמר:DDG אמר:חחחחחחח חזיזה המחליף של סבע
לא הייתי לוקח את הדיווח הזה ברצינות.
Daniel123 אמר:כובע קש אמר:DDG אמר:חחחחחחח חזיזה המחליף של סבע
לא הייתי לוקח את הדיווח הזה ברצינות.
למה לא? מכבי חיפה כבר ממזמן לא מתנהלת כמו מועדון מקצועני.
hezildo אמר:Daniel123 אמר:כובע קש אמר:לא הייתי לוקח את הדיווח הזה ברצינות.
למה לא? מכבי חיפה כבר ממזמן לא מתנהלת כמו מועדון מקצועני.
כי הם בונים על נהואל ואוחנה.
חזיזה מדובר כמחליף לסבע רק למשחק הראשון נגד ראקוב כי נהואל עדיין מורחק.
זה בדיוק בדיוק בדיוק מה שאני אומר.hezildo אמר:KevinDurant אמר:זה המאמן החליט אבל, לא המועדון. המאמן רצה להעיף את סבע ורצה לשים את חזיזה ב10 ולא רוצה מחליף ולא רוצה כלום.DDG אמר:חחחחחחח חזיזה המחליף של סבע
המאמן הרשע
אני מרחם עליו, אין לו כלים להצליח גם אם הוא היה פרגוסון.
אין בכלל טעם לדבר על מאמן במועדון הזה, האשמה
נמצאת יותר גבוה ממנו.
מה מגזימים? מספיק עם השטויות האלה כברGanjot אמר:אתם מגזימים לגבי הסגל, בינתיים הרבה על המאמן מבחינתי. אני עדיין חושב שאנחנו רחוקים 2-3 החתמות איכותיות מקבוצה שיכולה לרוץ לאליפות, מה שכן - אם ההחתמות האלה לא יקרו אנחנו מסוגלים לקרוס העונה, ברמה של פלייאוף תחתון וגרוע מכך.
בלי סבע, היית בעונה שעברה קבוצה שמתקשה להשתחל לפלייאוף התחתון. איזה אליפות בדיוק?Ganjot אמר:אתם מגזימים לגבי הסגל, בינתיים הרבה על המאמן מבחינתי. אני עדיין חושב שאנחנו רחוקים 2-3 החתמות איכותיות מקבוצה שיכולה לרוץ לאליפות, מה שכן - אם ההחתמות האלה לא יקרו אנחנו מסוגלים לקרוס העונה, ברמה של פלייאוף תחתון וגרוע מכך.
KevinDurant אמר:מה מגזימים? מספיק עם השטויות האלה כברGanjot אמר:אתם מגזימים לגבי הסגל, בינתיים הרבה על המאמן מבחינתי. אני עדיין חושב שאנחנו רחוקים 2-3 החתמות איכותיות מקבוצה שיכולה לרוץ לאליפות, מה שכן - אם ההחתמות האלה לא יקרו אנחנו מסוגלים לקרוס העונה, ברמה של פלייאוף תחתון וגרוע מכך.
קישור ומעלה של קאסה, מוחמד, סברינה, נהואל, חזיזה וחלוץ כלשהו מבחינתי זה אותה רמה כמו הפועל י-ם
מה זה שונה מקישור והתקפה של פרדה, דון, חוזז, בדש וכאלה? כי שילמו עליהם הרבה כסף? כי הם היו טובים לפני 5 שנים?
יש לך שחקני כנף שנתנו מספרים כמו של בוטאקה, טימו מוזי ואוהד אלמגור (אפילו לא הגיעו למספרים של מתן חוזז ופרדי וארגס) וזה בנוסף לקישור שלא יותר טוב מהאמצע של ק''ש.
סברינה וחזיזה השחקני הרכב שלך ושניהם ביחד נתנו 7 ו7, נהואל בעונה הכי טובה שלו בקריירה נתן 10 מספרים, הקישור אמצע שלך שווה 0 גולים.
דיא סבע בעונה שעברה נתן יותר מספרים ממוחמד, אזולאי, סברינה, חזיזה ונהואל ביחד
אז יש לנו שוער, 2 מגנים וחלוץ. אני זורם אתך ולדעתי גם הבלמים מתקבל על הדעת. בין ההגנה לחלוצים יש 5 שחקנים שהם כלום ושום דבר.Ganjot אמר:KevinDurant אמר:מה מגזימים? מספיק עם השטויות האלה כברGanjot אמר:אתם מגזימים לגבי הסגל, בינתיים הרבה על המאמן מבחינתי. אני עדיין חושב שאנחנו רחוקים 2-3 החתמות איכותיות מקבוצה שיכולה לרוץ לאליפות, מה שכן - אם ההחתמות האלה לא יקרו אנחנו מסוגלים לקרוס העונה, ברמה של פלייאוף תחתון וגרוע מכך.
קישור ומעלה של קאסה, מוחמד, סברינה, נהואל, חזיזה וחלוץ כלשהו מבחינתי זה אותה רמה כמו הפועל י-ם
מה זה שונה מקישור והתקפה של פרדה, דון, חוזז, בדש וכאלה? כי שילמו עליהם הרבה כסף? כי הם היו טובים לפני 5 שנים?
יש לך שחקני כנף שנתנו מספרים כמו של בוטאקה, טימו מוזי ואוהד אלמגור (אפילו לא הגיעו למספרים של מתן חוזז ופרדי וארגס) וזה בנוסף לקישור שלא יותר טוב מהאמצע של ק''ש.
סברינה וחזיזה השחקני הרכב שלך ושניהם ביחד נתנו 7 ו7, נהואל בעונה הכי טובה שלו בקריירה נתן 10 מספרים, הקישור אמצע שלך שווה 0 גולים.
דיא סבע בעונה שעברה נתן יותר מספרים ממוחמד, אזולאי, סברינה, חזיזה ונהואל ביחד
כל מה שאמרת נכון וזה למה אמרתי שאנחנו צריכים עוד 2-3 החתמות איכותיות (תלוי במצב נהואל).
מצד שני, יש את החצי כוס המלאה, עמדות שהתחזקנו מאוד לדעתי:
מגן שמאל
מגן ימין
שוער
שני חלוצים
ואגב אני מחזיק מאוד מקאסה, חבל שלא נותנים לו את המפתחות ל8 אצלנו.
אם יחתימו פאני + קשר 6 ואגף ברמה גבוהה, אנחנו נהיה קבוצה שונה לגמרי. אפשר לקחת אליפות גם ב1-0 מגעילים.
הוא זורק את השם שלו מתחילת החלון.רק מכבי אמר:וייס מעלה את השם של דון כמועמד...
KevinDurant אמר:הוא זורק את השם שלו מתחילת החלון.רק מכבי אמר:וייס מעלה את השם של דון כמועמד...
מכבי חיפה צריכה לשחרר את סברינה ופדראו ולעשות הכל כדי להחזיר את פאני ונטע ואולי עוד איזה ליגיונר, אין פה שום ברירה אחרת אם רוצים להצליח
השוער וארבעת שחקני ההגנה על הנייר בסדר, 2 החלוצים בסדר. מה שקורה ביניהם זה שערורייה ולא הגיוני שאנחנו בסוף חודש יולי וזה המצב