NOSFERATU ZODD
מכונת תארים
שמעתי את וייס אומר היום שיבוא שחקן זר ושחקן יהודי.
נחכה ונראה.
נחכה ונראה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
NOSFERATU ZODD אמר:שמעתי את וייס אומר היום שיבוא שחקן זר ושחקן יהודי.
נחכה ונראה.
Daniel123 אמר:לא משנה מה יעשו בהנהלה הכושלת הזאת, הם יצאו טמבלים.
אני לא מאמין שינחיתו כאן קשר ברמה גבוהה, שחר לא יוציא סכומים כאלה לא משנה מה ובאיזה מצב נהיה.
ואם יוציא, עוד יותר יצא מטומטם היה יכול להחזיר את אבו פאני שהוא ישראלי ואתה יודע בוודאות מה תקבל ממנו.
ועל הדרך גם מפנה מקום של זר בעמדה אחרת.
בכל מצב, הם יוצאים טיפשים.
benrey אמר:אני דווקא די אופטימי לגבי איכות הזר, השנה באו עד כה חמישה זרים ( אחד נשוי ליהודיה ) וכולם בפרופיל די גבוה
Smile אמר:hezildo אמר:Smile אמר:אז מה אתה אומר בעצם? שחר בוחר להיכשל בכוונה כדי לשמור על איזה מניע נסתר?
הוא לא בוחר להכשל, הוא לא מבין שהוא נכשל. מבחינתו הוא שומר על "שפיות".
הוא כבר שנים לא שומר על שפיות, הוא מגלגל כסף מהעסק ולא מביא כסף מהבית.
זה לא שפיות זה באנקר.
ברק.י אמר:benrey אמר:אני דווקא די אופטימי לגבי איכות הזר, השנה באו עד כה חמישה זרים ( אחד נשוי ליהודיה ) וכולם בפרופיל די גבוה
מסכים וזה מבליט מאד את הפער בין יכולת הסקאוטינג שלנו לבין בניית הסגל עצמה. יודעים לאתר שחקנים איכותיים, אבל בוחרים באוחנה והשני חלוצים זרים. מעניין איפה עובר הגבול בין הדברים בעבודה של המועדון, כשליאור ממש התנער מהאמירה שהוא מנהל מקצועי, אבל התקשור של המועדון לגביו כלפי חוץ היא כאילו כן מדובר במנהל מקצועי. במילים אחרות - תוהה כמה זה עליו וכמה על עובדיה.
Apoc אמר:יגאל ממשיך להתעקש על אנלי
DelPiero אמר:Apoc אמר:יגאל ממשיך להתעקש על אנלי
אנלי זה נחמד פעם ב..אבל עדיף מיסיונרי ונילהאו שהוא רוצה לקבל ואז זה כבר סיפור אחר
![]()
DelPiero אמר:אני תוהה איך זה לעבוד עם יענקל'ה
נשמע טירוף מוחלט
הוא בא אומר לך אנחנו רוצים את כל התארים, נותן לך וי על שחקנים מסוימים בפרופיל הנכון, נותן לך תחושה שהנה זה סוף סוף נפתח ואז מוכר לך שחקן הרכב הכי חשוב בקבוצה או שורף לך מועמד על 20 אלף יורו
ברק.י אמר:benrey אמר:אני דווקא די אופטימי לגבי איכות הזר, השנה באו עד כה חמישה זרים ( אחד נשוי ליהודיה ) וכולם בפרופיל די גבוה
מסכים וזה מבליט מאד את הפער בין יכולת הסקאוטינג שלנו לבין בניית הסגל עצמה. יודעים לאתר שחקנים איכותיים, אבל בוחרים באוחנה והשני חלוצים זרים. מעניין איפה עובר הגבול בין הדברים בעבודה של המועדון, כשליאור ממש התנער מהאמירה שהוא מנהל מקצועי, אבל התקשור של המועדון לגביו כלפי חוץ היא כאילו כן מדובר במנהל מקצועי. במילים אחרות - תוהה כמה זה עליו וכמה על עובדיה.
כובע קש אמר:אנלי לא יהיה פה ובגלל זה השם שלו הודלף