ירוק רפואי אמר:אפשר עוד לרשום שחקנים חדשים לסיבוב הזה או שזה אפשרי רק בסיבוב הבא?
רק בסיבוב הבא.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ירוק רפואי אמר:אפשר עוד לרשום שחקנים חדשים לסיבוב הזה או שזה אפשרי רק בסיבוב הבא?
Hulk אמר:אני רושם את זה כבר חודש ונראה לי שאחרי היום ושאנחנו רואים את שאר הגדולות זה ברור שאנחנו מרחק אבו פאני וקיצוני זר מלהיות עם ההרכב ההכי חזק
KevinDurant אמר:הקבוצה הזאת צורחת 6 ושחקן כנף ימין איכותי, פשוט צועקת.
החולשות הברורות והמיידיות שם.
אני כרגע לא מביא לא 8 ולא 10. יש לנו ב8 את אזולאי ומוחמד שהראשון נראה שלקח את עצמו בידיים ואת מוחמד שנוכל להרוויח ממנו משהו.
6 איכותי יכול לשנות את כל המשחק עבורנו וגם כנף ימין משמעותי.
KevinDurant אמר:הקבוצה הזאת צורחת 6 ושחקן כנף ימין איכותי, פשוט צועקת.
אני כרגע לא מביא לא 8 ולא 10. יש לנו ב8 את אזולאי ומוחמד שהראשון נראה שלקח את עצמו בידיים ואת מוחמד שנוכל להרוויח ממנו משהו.
Smile אמר:שופר המועדון גולדשטיין מפרסם שמרוצים ממנו.
בקיצור קפלו את הקשר 6 זר.
מה יש לנו בכנפיים? אם אתה מביא קשר זר זה כנראה יבוא על חשבון סברינה (שגם הוא לא טוב) ואז מי ישחק בימין? סוף? חלאיילי?David אמר:KevinDurant אמר:הקבוצה הזאת צורחת 6 ושחקן כנף ימין איכותי, פשוט צועקת.
הייתי אומר נהאול קשר אחורי ברמה ומחליף לעמדת ה10 ואתה מסודר מה שיש כרגע בכנפיים זה בסדר גמור
1. אנחנו אוהבים פוטנציאלים למתאזרחים. 2. סדרי הוא איום גדול לשער כל הזמן בטח שלא כמו עלי מוחמדכובע קש אמר:אנחנו לא צריכים את סדריק דון
זה נחמד ויפה אבל מכבי חיפה צריכה לפני הכל 6. עוד 8 לא יעזור לנו בכלום במשחקnk1230 אמר:91. אנחנו אוהבים פוטנציאלים למתאזרחים. 2. סדרי הוא איום גדול לשער כל הזמן בטח שלא כמו עלי מוחמדכובע קש אמר:אנחנו לא צריכים את סדריק דון