• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
הדיונים פה על יוספי, ביטון, חוזז ובילו הזויים בכל כך הרבה מובנים.
אנחנו הולכים להתמודד בעונה הקרובה מול בליץ-סיסוקו-פרץ, ונטורה-קנגוואה-פרץ. גם בבית״ר והפועל ת״א יש קישור יחסית חזק.
ואנחנו? התקשנו להתמודד עונה קודמת ועוד איבדנו הקיץ את ג׳אבר. באירופה לא הצלחנו להחזיק אמצע באף משחק העונה.
כל יום שלא נוחתים פה שני קשרים לאמצע שיסתמו את הבור זה בזיון.

על כנפיים כבר ויתרתי לצערי, לפחות שיהיה פה קישור חזק.

מורי קונאטה ממכלן נראה חיה רעה והוא בשנת חוזה. (יכול לשחק גם בלם)

benrey אמר:
Daniel123 אמר:
KevinDurant אמר:
אני חושב שתומר יוספי שווה פה צאנס.

הוא לא כוכב ומוכח אבל זה בטח לא הלבל של אוחנה ובילו.

אוקיי, אז באיזה לבל נמצא תומר יוספי?
של חזיזה כשבא לפה, אפילו קצת יותר גבוה

אני לא חושב שיוספי ראוי לשחק בהרכב של מכבי חיפה, אני לא בעד לנרמל פה בינוניות מצטער.
זה לא השחקן שיעזור לנו להתרומם.
אני מאוד מאוד מאוד מקווה שהוא לא יגיע לפה.
מכבי חיפה זקוקה לכוכבים.

אם יוספי לא בא להרכב זו החתמה טובה, אלא אם אתם מעדיפים את הספסל ליגה לאומית שיש לנו היום. אין מה לעשות החורים בהרכב זה ממש לא הבעיות היחידות בסגל.

אתם מדברים שטויות, גם על חזיזה אמרתם שהוא לא מספיק טוב ורכש בינוני וראינו מה בסוף קיבלנו ממנו. שחקן בן 26, רגל שמאל מעולה ופצצה של חיזוק לרוטציה. אם היה חותם במכבי תל אביב הייתם בוכים כרגיל. אני לא מתלהב שהוא יהיה שחקן פותח אלא רוטציה בכנף וב-10 אופציה מעולה.

ד"א אני לא יודע למה הזלזול פה בפורום בעפרי ארד, אבל גם הוא שיכול לשחק קשר אחורי ובלם, יכול להיות רכש טוב בשלב הזה.

Gutti אמר:
אתם מדברים שטויות, גם על חזיזה אמרתם שהוא לא מספיק טוב ורכש בינוני וראינו מה בסוף קיבלנו ממנו. שחקן בן 26, רגל שמאל מעולה ופצצה של חיזוק לרוטציה. אם היה חותם במכבי תל אביב הייתם בוכים כרגיל. אני לא מתלהב שהוא יהיה שחקן פותח אלא רוטציה בכנף וב-10 אופציה מעולה.

למה נראה לך שזה היה מזיז למישהו אם מכבי ת"א היתה מחתימה את תומר יוספי? WTF ?
ורשמת " חיזוק לרוטציה", תודה רבה אמרת הכל.
מכבי חיפה צריכיה קודם שחקנים להרכב ולא לרוטציה.

silvas אמר:
ד"א אני לא יודע למה הזלזול פה בפורום בעפרי ארד, אבל גם הוא שיכול לשחק קשר אחורי ובלם, יכול להיות רכש טוב בשלב הזה.

אחלה שחקן עופרי, לא יגיע לפה בחיים מה יש לו לחפש פה? יש מצב ישחק בצ'מפיונס.

Daniel123 אמר:
silvas אמר:

אחלה שחקן עופרי, לא יגיע לפה בחיים מה יש לו לחפש פה? יש מצב ישחק בצ'מפיונס.

יש לו חוזה עד דצמבר לפי מה שהבנתי.
אין סיבה שלא יצטרף אלינו. הם לא יעלו לליגת האלופות אבל גם אם כן, שיסכמו שהוא מגיע בינואר.

Daniel123 אמר:
Gutti אמר:

אם לא היה פה נהי על זה שיוספי חותם במכבי תא אני מרגול

Gutti אמר:

יש לנו מספיק שחקנים בסגנון של "טובים לרוטציה אבל לא להרכב"

התדרוך החדש מהבוקר "יעקב שחר הקצה 2 מליון יורו לקשר אחורי"

Kozmo אמר:
HaifaWave אמר:
lemmacantor אמר:
זו בדיוק השיטה של התקופה השחורה

אין דבר כזה תקופה שחורה. מה שאנחנו רואים היום זה הרגיל, השלוש שנים זו סטיית תקן.

מה הבעיה להביא את חוזז לעונה אחת? אתה מעדיף את סוף על הספסל או אותו?

הבעיה שהוא לא מתאים למכבי חיפה.
אתה מביא שחקן לא מתאים בכדי להחליפו באחד אחר שלא מתאים. מה עשית בזה? איפה החזון? כן, זה בדיוק רכש שמאפיין את העשור השחור שהסגל היה מלא בכל מיני איציק כהן, עזריאל, דגני ודומיהם. אנשים שכחו איזה קבוצת מנודים נבנתה כאן בעשור השחור.
בילו, חוזז וביטון בשנה הבאה יושאלו ו/או ישולם להם פיצויים בכדי שיעזבו.

האדונים הנכבדים רפאלוב את עובדיה, עושי דברו של שחר, צריכים לבנות את הקבוצה ולתת פתרונות לקבוצה בסדר גודל של מכבי חיפה. לא מסוגלים לבנות/להגיד ליענקל׳ה שזה לא מתאים? מוזמנים לפנות את מקומם.

איציק כהן ועזריאל היו חתומים ל-5 שנים
הוא מציע לעונה אחת.

Smile אמר:

גם מחלקת התדרוכים בדעיכה כשהקודם היה שמוכנים לשלם 2.2 מיליון יורו בתמורה לאנאלי

Smile אמר:

כולל חוזה ברוטו בעלות מעסיק ל5 שנים, הפרשה לפנסיה והוצאות נלוות כמו אם יהיו בדיוק בחוץ ויצטרכו לקנות לו מים מגזלן
סה"כ לדמי העברה 20 שקל

חזיזוש אמר:
Daniel123 אמר:
Gutti אמר:

אם לא היה פה נהי על זה שיוספי חותם במכבי תא אני מרגול

אנחנו כולנו יודעים שאתה אחיין של שחר או משהו

Daniel123 אמר:
Gutti אמר:

כי אפילו על איתמר נוי בכו פה
וכן, חייב גם חיזוק לרוטציה כי השחקנים שיש לך בספסל פח אשפה
תומר יוספי שחקן מעןלה, טכני שזה אין לנו בכלל בקבוצה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה