• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
רק מכבי אמר:
מצחיק שמדברים על ירין לוי.

מדובר בשחקן שחתום במכבי חיפה. הקשר שלו לבית"ר מסתכם בכך שהוא מושאל העונה אליהם. זה שיש לאברמוב 50% ממכירה עתידית זה לא רלוונטי. גם ללוי עצמו יש אחוזים מהכרטיס. שוב, מדובר בשחקן של מכבי חיפה.

האם זה נכון ששוב קשר אחורי שכבר סיכם לא יגיע בסוף?

לפי דעתי בתוך שבוע זמן מכבי חיפה יהיה כאן רכש.
לפי ספירה של בני אדם זה טווח זמן של שישה חודשים.

Shocking4U אמר:
החתמה אחרונה ב17 ליולי
עבר יותר מחודש

לא מחתימים שחקנים בימים שלפני ט' באב. ט' באב צפוי לצאת ב23.07.26, מניח שלאחריו יהיו פושים, השארו מעודכנים.

KevinDurant אמר:
חגג שחקן שהראה פוטנציאל ומאז לא מפסיק להיפצע (כולל עכשיו). שחקן ששנתיים לא מסוגל לעלות ל3 משחקים רצוף על הדשא ונפצע בלי הפסקה.

מדברים עליו כילד אבל הוא כבר בן 24.

הוא באמת היה פצוע כל הזמן ? חשבתי כבר שיש קונספירציה ומחרטטים עלי בגלל שמכבי לא ממש דואגים להיות שקופים בנושאים האלה

במקום קאני שיביאו את עזו, ילד זין נכון, אבל במצב הנוראי של השוק הישראלי אין ברירה אלא להמר עליו

כובע קש אמר:
עזו משחק בכנף שמאל, אין קשר בינו לבין קאני
עדיף כנפיים של סברינה/זר ועזו, מאשר כנפיים של קאני וגורה.
אם כבר לשים 1.5 מיליון אז על שחקן באמת מוכשר עם דריבל.

Hulk אמר:
במקום קאני שיביאו את עזו, ילד זין נכון, אבל במצב הנוראי של השוק הישראלי אין ברירה אלא להמר עליו

זה לא ריאלי וגם אם היה- לא מביא אותו.
הוא מסתמן כמו שחקן סופר בעייתי, הילד עוד לא נשק ל20 וכבר החליף יותר קבוצות בקריירה מבוזגלו ושכטר. לא רואה איך הוא יצליח לפרוץ פה.

אצלנו עזב לאחר שתור קלרסן הרים לו, באשדוד היו לו בעיות ואפילו במכבי ת״א כל כמה זמן יש עליו כתבות מהסוג הלא טוב.
מרגיש שהשתן עלה לו לראש והוא לא יצליח בישראל לממש את הפוטנציאל שבו.
לדעתי טוב יעשה אם ייצא לאירופה למסגרת שתיישר אותו ותתן לו את התשתית לפרוץ ולהצליח.

Hulk אמר:
כובע קש אמר:
עזו משחק בכנף שמאל, אין קשר בינו לבין קאני
עדיף כנפיים של סברינה/זר ועזו, מאשר כנפיים של קאני וגורה.
אם כבר לשים 1.5 מיליון אז על שחקן באמת מוכשר עם דריבל.

אני אולי בדעת מיעוט אבל אני לא מחזיק מעזו, גם הוא מסתמן כילד חרא. אני מעדיף לא לגעת

זה הולך להיות קאני וקשר אחורי זר, ואולי אבו פאני.
לדעתי מעט מדי לחלק ההתקפי.

להביא את אורי עזו
אם הם לא מנצלים את הסיטואציה או לפחות מנסים זה חבורה של חסרי תועלת ושילכו לנהל את רעננה

HaifaWave אמר:
זה הולך להיות קאני וקשר אחורי זר, ואולי אבו פאני.
לדעתי מעט מדי לחלק ההתקפי.

מביא סדריק דון בלי קשר לכל לשלושת השחקנים האלו.
לא מבין איך לא סוגרים את זה כבר, הוא כבר עכשיו מככב פה, הוא מכיר תליגה, סוגר את כל עמדות הקישור שצריך (6,8,10) והוא צפוי לא להחשב לזר בעתיד הלא רחוק.

מה קשורים סדרין דון וקאני למכבי חיפה? אלה השחקנים לדעתכם שיובילו את הקבוצה לאליפות?
לא מבין את החשיבה פה של האוהדים.
אני נבוך רק מלקרוא את זה.
זה עצוב.

Daniel123 אמר:
מה קשורים סדרין דון וקאני למכבי חיפה? אלה השחקנים לדעתכם שיובילו את הקבוצה לאליפות?
לא מבין את החשיבה פה של האוהדים.
אני נבוך רק מלקרוא את זה.
זה עצוב.

סדריק חד משמעית כן. שחקן שחקן

סדריק דון זה בול הפרופיל שעוד שנה שנתיים יחתום בקבוצה אחרת בליגת העל ואז נבכה בלי הפסקה על זה שהוא לא חתם פה.

עזו יהיה ריאלי רק אם איך שהואאאא מכבי ת״א פשוט תשחרר אותו, במקום למכור או להשאיל. זה נשמע מופרך לגמרי. גם אם היא תשחרר אותו, אני לא רואה מה יש לנו להציע לו שירצה להגיע לכאן - הוא מצפה להיות שחקן רלוונטי בקבוצת צמרת ופה הוא יחלוק דקות עם חזיזה, גורה וחלאיילי.

עזו שווה הרכב פה, היחיד שיכול לתת לו פייט זה גורה.
חזיזה אומנם נתן משחק טוב אבל אי אפשר לבנות עליו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה