ירוק זה אני אמר:
אני חושב שאבו פאני שחקן הרבה יותר נחוץ משחקן בסגנון של פטקוב הזה.
יהיה לא נעים בכלל לראות אותנו עולים מול מכבי תל אביב או באר שבע עם אזולאי/נאור.
אני מקווה שלא נאמרה המילה האחרונה בנושא שלו, כל עוד הוא לא מוצא קבוצה אחרת. זו תהיה החלטה גרועה בשבילו להעדיף להיות כינור שני בהונגריה מאשר שחקן משמעותי פה.
אין לי גם בעיה לשחק רוב העונה עם 2 קשרי 8(עלי ופאני), קבוצות כבר לקחו ככה אליפויות מרשימות.
לא חושב שהוא יותר קריטי מבחינה טקטית.
לצד זאת, פאני לא פחות קריטי בתעדוף, בגלל הערך המוסף שלו - הוא ישראלי בכיר, מנהיג, שחקן בית וסביר שאם יחזור זה יהיה לטווח ארוך.
לצערי, אני לא חושב שיביאו את פאני כבר. פורסם על מו״מ להארכת חוזה עם גוני, הביאו 6 זר, רוצים לדלל את קאסה וארזי מהקישור והוציאו הודעה עם עמדה ברורה בנושא של פאני.
היום חזרתי מבודפשט ואוהד של פרנצוורוש תיאר לי התנהלות תקשורתית די דומה גם הצד שלהם - המועדון משתיק תקשורתית כל מה שקשור לפציעות וחלון ההעברות ומייצר מצג שהכל בשליטה למרות מהלכים תמוהים, והקהל ניזון משמועות של אוהדים כדי להבין מה קורה. הם היו בטוחים שפאני חוזר לישראל. לפני כמה ימים הוא ישן במלון בנפרד מהקבוצה וחשבו שהוא ימשיך משם לשדה התעופה. הם הופתעו שפתאום הוא בסגל ועולה לשחק ותוהים האם בסוף הוא ישאר. לשנינו לא היה ברור אם יש פה משחקי מו״מ מאחורי הקלעים כרגע (אולי עם קבוצה אחרת) או שזהו, נגמר העניין איתו.