• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Apoc אמר:
מאוד מפתיע אותי שמכבי ת"א לא מנסים לחטוף לנו את אוחנה ולא מציעים עליו בכלל הצעה
הם לא מבינים מה הם מפספסים שם?

תגיד, אתה רציני?
הקדמנו את הפועל טבריה במרדף. כמה קבוצות כבר אתה מכיר שנאבקו מול טבריה והצליחו לנצח?
שאפו גדול לכל העוסקים בנושא, מניח שזה היה מאבק מורט עצבים ונעשה בשקט ומאחורי הקלעים.

KevinDurant אמר:
שוב אני אגיד, מיכאל אוחנה כלחם שום של חמודי כנעאן זה עוד יתקבל.

אם אוחנה חותם פה בזמן שכנעאן חותם במקום אחר זה פיגוע יח''צ מטורף של מכבי חיפה

+עזיבה של סבע

Kozmo אמר:
Apoc אמר:
מאוד מפתיע אותי שמכבי ת"א לא מנסים לחטוף לנו את אוחנה ולא מציעים עליו בכלל הצעה
הם לא מבינים מה הם מפספסים שם?

תגיד, אתה רציני?
הקדמנו את הפועל טבריה במרדף. כמה קבוצות כבר אתה מכיר שנאבקו מול טבריה והצליחו לנצח?
שאפו גדול לכל העוסקים בנושא, מניח שזה היה מאבק מורט עצבים ונעשה בשקט ומאחורי הקלעים.

אתה מדבר על טבריה אני מסתכל על קבוצות כמו סכנין ואשדוד שבוודאות היו רוצות להביא אותו כאופציה שלישית בסגל ואנחנו גנבנו להם אותו מתחת לאף.

KevinDurant אמר:
ירוק רפואי אמר:
אני באמת שואל מה מיכאל אוחנה עשה העונה בטבריה?
מודה לא עקבתי ולא יודע איזה יכולת הציג
על פניו החתמה הזויה אפילו בקנה מידה של מכבי.
אבל אם הוא מגיע כגיבוי לסבע ולחמודי אני יכול לחיות עם זה.
דבר נוסף, ההיסטוריה של הפציעות שלו בשילוב עם הצוות רפואי/גופני שלנו זה מתכון לאסון
475 דק' בכל המסגרות. הצטרף ב24.11

בעונה הסדירה לא פתח בכלל, בפלייאוף התחתון פתח 4 פעמים (לא השלים 90 דק') אבל עשה 3 בישולים
נוסיף שעונה לפני כן באשדוד שיחק 11 משחקים בכל המסגרות, 428 דקות. קיבל דקה אחת במשחקי הפלייאוף התחתון.
השער האחרון שלו בליגה היה נגדנו בפברואר 2023.

אני מחפש מישהו שיעזור לסבתא שלי להביא לה קפה מהמטבח לסלון, אתם חושבים שאוחנה מבחינה גופנית כשיר לזה?

לא הבנתי למה יש דיבור על עזיבה של סבע
לאן כבר יש לו ללכת? לחזור לאמירויות?

בגזרת הרכש מקווים בכרמל שיהיו התפתחויות בהקדם. בראש רשימת הרכש נמצא חמודי כנעאן שמבוקש גם בהפועל ב"ש ולמכבי חיפה יש 20% על מכירה עתידית שלו.

הירוקים אופטימיים כי כנעאן יעדיף לשחק בקבוצת נעוריו ולא בדרום. המנכ"ל איציק עובדיה וראש מערך הסקאוטינג ליאור רפאלוב פועלים לסגירת העסקה, כשפרטיה כעת נחשפים בערוץ הספורט. למוחמד כנעאן הוצע חוזה של כמיליון יורו לשלוש שנים (קצת יותר מ-330 אלף יורו לעונה), בעוד לג'קי בן זקן הוצע מתווה של תשלום של 1.2 מיליון יורו על מחצית מכרטיסו, הצעה דומה למה שהציעה הפועל ב"ש.

גולדשטיין

הצעה יפה מאוד לדעתי.

KevinDurant אמר:
בגזרת הרכש מקווים בכרמל שיהיו התפתחויות בהקדם. בראש רשימת הרכש נמצא חמודי כנעאן שמבוקש גם בהפועל ב"ש ולמכבי חיפה יש 20% על מכירה עתידית שלו.

הירוקים אופטימיים כי כנעאן יעדיף לשחק בקבוצת נעוריו ולא בדרום. המנכ"ל איציק עובדיה וראש מערך הסקאוטינג ליאור רפאלוב פועלים לסגירת העסקה, כשפרטיה כעת נחשפים בערוץ הספורט. למוחמד כנעאן הוצע חוזה של כמיליון יורו לשלוש שנים (קצת יותר מ-330 אלף יורו לעונה), בעוד לג'קי בן זקן הוצע מתווה של תשלום של 1.2 מיליון יורו על מחצית מכרטיסו, הצעה דומה למה שהציעה הפועל ב"ש.

גולדשטיין

הצעה יפה מאוד לדעתי.

שיט.גם גולדשטיין מודה כי תם הטקס בגזרת כנעאן.
יאללה אוחנה!

כפי שאני מכיר את הנפשות הפועלות אוחנה יחתום פה ואז כמה ימים לאריו כנעאן יחתום בקבוצה אחרת ויגידו שהוא המחליף.

Apoc אמר:
ברק.י אמר:
בהנחה וכל הדיווחים נכונים, אנחנו מתכנסים למשהו כזה:

שוערים: ירמקוב, כיוף ופוקס
בלמים: שון, סק, פדראו וסירוטה/עיסאת/לנס
מגנים: קורנו, מגן ימני זר, סייף ואלימלך
קשרים 6/8: עלי, אזולאי, קאסה ויהודי זר/חרמש/אהוד/ארזי
קשרי 10: נהואל, כנעאן, אוחנה
אגפים: מופוקנג, חלאיילי, חזיזה, חג׳ג׳
חלוצים: מלמד, דוד ויהודי זר/וייסמן/התפשרות גדולה

*יש לא מעט שחקנים שיכולים לספק גמישות.
*לא יהיו לנו מספיק שחקנים עם רגל שמאל חזקה.
*הקישור יהיה טכני מאד, אבל לא בטוח שמספיק אגרסיבי.
*התקפות המעבר יהיו מהירות מאד.

שכחת את קנג'י
ואיך שחררת את סברינה?
לדעתי לא יהיה גם מגן ימני זר וגם קורנו
יהיה כארם ג'אבר

זה רק בהתאם לדיווחים של הימים האחרונים ובינתיים עלו בכל מיני מקומות:
*קנג׳י חושש להגיע בעקבות המצב.
*רוצים קיצוני ושני מגנים זרים, אז יצטרכו לשחרר זר כל שהוא (וראיתי כבר איפה שהוא שסברינה חושש להישאר).
*נהיה שקט עם ההתייחסות לאופציות הישראליות: גרופר, ג׳אבר וכו׳.

Kaka אמר:
כובע קש אמר:
Ganjot אמר:
למה שמשהו ישתנה, אם שום דבר לא השתנה לטובה כחלק מהשינויים שנעשו?

אני ציפיתי שהעזיבה של אלברמן והכניסה של רפאלוב לתפקיד כן תשנה משהו, אבל הבעיות הרבה יותר עמוקות מזה
אני חוזר ואומר, הבעיה היא בראש המערכת.

לגמרי.
יש לי את הביקורת שלי לאלברמן, אבל העובדה שהקהל חושב שהוא היה הבעיה מראה עד כמה התקשורת השפיעה והפכה אותו לשעיר לעזאזל, בין אם מרצון לשמור על שחר ועובדיה ובין אם בגלל שאלברמן לא הסתחבק איתם.

אגב, מכיוון שליאור חבר של התקשורת ובמועדון לא יוכלו לזרוק מתחת לגלגלים סמל כשרק לפני שניה עשו את זה למנהל המקצועי הקודם, ברור שימיו של פלורס יהיו ספורים.

רק מכבי אמר:
אוחנה הוא ממש לא הסיפור.

הסיפור הוא סבע/כנעאן. ואני אסביר.

כרגע ההגעה של אוחנה יכולה לסמן כמה תרחישים.

1) סבע עוזב, כנעאן לא מגיע, ומתכננים לעמדת ה-10 את נהואל, אוחנה, ועוד מישהו מהצעירים - התרחיש הכי גרוע לדעתי.
2) סבע עוזב, כנעאן מגיע להיות ה-10, כשאוחנה ונהואל יכולים לשחק שם גם - תרחיש שיחליש אותנו מאוד.
3) סבע נשאר. כנעאן לא מגיע. אוחנה, נהואל ואחד הצעירים יהיו המחליפים של עמדת ה-10 - תרחיש דומה למצב בעונה שעברה כשאוחנה על תקן רפאלוב כביכול.
4) סבע נשאר. כנעאן מגיע. אוחנה יהיה הגיבוי של הגיבוי בעמדה הזאת - התרחיש הכי טוב.

כל האפשרויות למעט תרחיש 4 רעות מאוד.
ככל ותרחיש 4 יוצא לפועל, ואוחנה מגיע כאופציה 3/4 על עמדה מסוימת, אז אני חי עם זה בשלום (ולא. זה לא ''תופס'' מקום של שחקן צעיר. עדיף ששחקן צעיר שמיועד לפירורי דקות יושאל לקבוצה אחרת ויקבל דקות משמעותיות).

הימור מושכל - אנחנו הולכים לתרחיש 2.
קשה מאד להאמין שסבע ישאר, בין אם בגלל היחס שהוא מקבל בארץ, המצב הבטחוני או תירוצי מס הכנסה.
נהואל עוד פצוע, כנעאן עדיין לא חתום ופציע בעצמו, אז ביטחו את עצמם והחתימו את אוחנה למקרה שמשהו יתפקשש.

זאת בדיוק הבעיה שמביאים אותו על תקן גיבוי ובסוף נקבל אותו בהרכב מול הגרמנים בבלומפילד

lemmacantor אמר:
מי שמנרמל את אוחנה פה, מנרמל תקופה שחורה.
אף אחד לא מנרמל, בעיקר מקווים שזה לא נכון ומתכחשים לידיעה

KevinDurant אמר:
lemmacantor אמר:

"יכול לחיות עם אוחנה אם X" זה לנרמל אחי אין דרך אחרת להגיד את זה.

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
lemmacantor אמר:

אם הוא בא להיות שחקן 20-25 בסגל זה פחות מעניין ורלוונטי. מבחינתי זה על תקן רועי פוקס במקרה הזה

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
KevinDurant אמר:

אם הוא בא להיות שחקן 20-25 בסגל זה פחות מעניין ורלוונטי. מבחינתי זה על תקן רועי פוקס במקרה הזה

זה גם נירמול והוא לא יהיה 20-25. לשחקן כזה לא משלמים קרוב ל - 150 אלף דולר לעונה.

lemmacantor אמר:
KevinDurant אמר:
Apoc אמר:

זה גם נירמול והוא לא יהיה 20-25. לשחקן כזה לא משלמים קרוב ל - 150 אלף דולר לעונה.
מה זה 150 אלף דולר? אין שחקן בסגל לדעתי שהוא לא נוער או עלה הרגע מהנוער שמרוויח פחות מזה.

קני סייף לדוגמה שבתכלס מגן מחליף מרוויח 180-200.

20-25 זה שחקני נוער, זה הקטע. לא צריך להביא לכאן גופות. שוב, זה אחד הסימנים הבוהקים לתקופה שחורה וגם אז הסבירו אבל ככה וככה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה