• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
silvas אמר:
KevinDurant אמר:
אני אשמח מאוד לרדת על המועדון אבל לדעתי הבעיות שלנו הרבה יותר גדולות מליידנר, לדרמן וכו'

היחיד שהייתי מביא מכל השמות בשוק כרגע זה בן הרוש. לא חסר לנו שחקנים משלימים וכו', צריך תותחים

במצבת הקשרי אמצע שלנו, בהנחה וג׳אבר עוזב, יש את עלי מוחמד ואיתן אזולאי. לא חושב שיש לנו פריבילגיה להגיד לא לבן לדרמן... בטח כשאנחנו תקועים מבחינת זרים.

מה שיקרה בסוף זה שהמאמן החדש ייתן הזדמנות לשואו.
כן הייתי שוקל לפנות לואן אובריים ו/או עדן קארצב. אין מצאי של ישראלים בשוק.
ואן אובריים לא ריאלי, הוא לא רוצה להישאר בארץ, אחרת היה נשאר במכבי ת''א, אנחנו לא מיוחדים.

אני חושב שצריך להתרכז באופציות יותר איכותיות מלדרמן. יש לנו מספיק סימני שאלה בקישור כמו קאסה, חרמש, אהוד, ארזי שאתה לא יודע מה אתה מקבל מהם (לדרמן אומנם יותר מנוסה מהם, אבל מבחינתי הוא סימן שאלה).

אם מכבי ת''א הייתה מביאה לדוגמה את קאסה כולם היו מתלהבים איך הם מביאים ישראלי מהסרייה א' ששיחק וקיבל דק' וכו

KevinDurant אמר:
silvas אמר:
KevinDurant אמר:
אני אשמח מאוד לרדת על המועדון אבל לדעתי הבעיות שלנו הרבה יותר גדולות מליידנר, לדרמן וכו'

היחיד שהייתי מביא מכל השמות בשוק כרגע זה בן הרוש. לא חסר לנו שחקנים משלימים וכו', צריך תותחים

במצבת הקשרי אמצע שלנו, בהנחה וג׳אבר עוזב, יש את עלי מוחמד ואיתן אזולאי. לא חושב שיש לנו פריבילגיה להגיד לא לבן לדרמן... בטח כשאנחנו תקועים מבחינת זרים.

מה שיקרה בסוף זה שהמאמן החדש ייתן הזדמנות לשואו.
כן הייתי שוקל לפנות לואן אובריים ו/או עדן קארצב. אין מצאי של ישראלים בשוק.
ואן אובריים לא ריאלי, הוא לא רוצה להישאר בארץ, אחרת היה נשאר במכבי ת''א, אנחנו לא מיוחדים.

אני חושב שצריך להתרכז באופציות יותר איכותיות מלדרמן. יש לנו מספיק סימני שאלה בקישור כמו קאסה, חרמש, אהוד, ארזי שאתה לא יודע מה אתה מקבל מהם (לדרמן אומנם יותר מנוסה מהם, אבל מבחינתי הוא סימן שאלה).

אם מכבי ת''א הייתה מביאה לדוגמה את קאסה כולם היו מתלהבים איך הם מביאים ישראלי מהסרייה א' ששיחק וקיבל דק' וכו

השאלה אם קאסה יקבל דקות משמעותיות. לתחושתי, כרגיל במכבי חיפה, לא.
אולי אם יהיה מאמן עם ביצים.
לאור איך שהסגל שלנו נראה, צריך לתת הזדמנויות. גם סוף הוא אופציה לדקות משמעותיות ואולי להשתדרג.

בן הרוש רשמית בתל אביב. רועי לוי בדרך לביתר. בינתיים אצלנו בסגל שני מגנים ברמת פלייאוף תחתון במקרה הטוב.

איציק עוד לא אסף את החבילה של הפינצטות שהוא הזמין מעלי אקספרס בשביל לבחור את שחקני הרכש החדשים.

Apoc אמר:
בן הרוש רשמית בתל אביב. רועי לוי בדרך לביתר. בינתיים אצלנו בסגל שני מגנים ברמת פלייאוף תחתון במקרה הטוב.

כי אצלנו עובדים בשקט

HaifaWave אמר:
Apoc אמר:

כי אצלנו עובדים בשקט

אצלנו לא עובדים

דווקא בגלל שמלאי הישראלים כל כך מצומצם, ואנחנו סגורים כבר לפחות עם 3 זרים, המצב נראה רע מאוד.
מעניין מה עובר להם בראש שם...

הנהלה של חובבנים.
בקיצור כמו שחשבנו אנחנו בדרך לשנים קשות שנראה את הצהובים חוגגים ואני חותם שגם הפועל ת״א יהיו טובים מאיתנו.
כל מי שחושב אחרת צר לי. זאת בדיוק אותה התנהלות. איזה עצוב הבדיחה על חשבוננו

greenguy אמר:
הנהלה של חובבנים.
בקיצור כמו שחשבנו אנחנו בדרך לשנים קשות שנראה את הצהובים חוגגים ואני חותם שגם הפועל ת״א יהיו טובים מאיתנו.
כל מי שחושב אחרת צר לי. זאת בדיוק אותה התנהלות. איזה עצוב הבדיחה על חשבוננו

אני גם מריח את זה. נחכה חודשיים ונראה. ממליץ גם לרפאלוב לא להשאר אם אין כלים רציניים להצליח. בשביל תקופה שחורה לא צריך אותו.
מספיק שבן דור ינהל את העסק.

אוסיף עלייך אלכס, שבהתפשרות של ברק בתחילת שנה וזה שלא הלך עם האמת שלו… בסוף הוא פוטר וכאילו הכישלון בעיקר עליו. אם רפאלוב חכם שיגיד שלא מתאים לו הפארטייה הזו.

מה שאמרתי בנושא של הוקוס פוקוס זה מה שקורה. למועדון יש יותר בעיות משהם יכולים אפילו להכיל בראש ואין חומר אנושי שיכול להתמודד איתן. גם אם יקבלו כמה החלטות טובות סביר להניח שהם אפילו לא חושבים על רבות אחרות

אנחנו הקבוצה שצריכה מגן כמו בן הרוש יותר מכל אחת אחרת והנה בו הרוש חתם בתל אביב. אנחנו כמו העובד הזה ששלח מייל וחשב שעשה את שלו בזמן שהעובד השני התקשר לסגור את העסקה המשיך הלאה. וזה לא מפתיע בהתחשב שיש לנו דמות עם חשיבות של אלוהים שהוא בן 84.

בירקי אמר:
אוסיף עלייך אלכס, שבהתפשרות של ברק בתחילת שנה וזה שלא הלך עם האמת שלו… בסוף הוא פוטר וכאילו הכישלון בעיקר עליו. אם רפאלוב חכם שיגיד שלא מתאים לו הפארטייה הזו.

לבכר לא היה אכפת כבר משום דבר. לא היה לו מה להוכיח ולא היה לו שום רצון לקום מהמיטה בבוקר ולהגיע לכפר גלים.
רפאלוב בפוזיציה שונה פה.

היה באקדמיה של יונייטד. שיחקתי עם אבא שלו במנג'ר 97 -)

בן 30, סיים חוזה בקטאר. שיחק 52 משחקים באום סלל, כבש 17 שערים והוסיף 14 בישולים. שיחק גם בבואבישטה ונאסיונל הפורטוגליות אבל המספרים לא ממש מרשימים.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה