ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ToniKroos אמר:לדעתי רק בחיפה עדיין המלחמה ממשיכה להתקיים
אחרת אין סיבה שהצהבת החתימו זר
רק מכבי אמר:ToniKroos אמר:לדעתי רק בחיפה עדיין המלחמה ממשיכה להתקיים
זר ששיחק כבר בארץ, יש בכל זאת הבדל.
ToniKroos אמר:רק מכבי אמר:ToniKroos אמר:לדעתי רק בחיפה עדיין המלחמה ממשיכה להתקיים
זר ששיחק כבר בארץ, יש בכל זאת הבדל.
עזוב אותך רק מכבי
יש יותר מ10 שחקנים שהשמות שלהם יצאו לתקשורת כשחקנים שכבר סיכמו ע"י דודו בזק ואף אחד עדיין לא חתם
אנחנו בעיקר עסוקים בתירוצים ועובדים על עצמנו
תכף תקבל פוש על מיכאל ברך אחת אוחנה
ברדיו אומרים את מה שמכבי חיפה אמרו להםDelPiero אמר:אם היה תושב ישראל בזמן אז זה מובן אבל לא נראה לי הוא בעצמו יתווכח על זה
בכל מקרה אמרו ברדיו שנוסע להסדיר את עניין המיסים ביורוקרטית, אולי חסרים מסמכים או משהו לא לחתום בקבוצה כדי להסדיר את המיסים אם זה היה לא ברור
במכבי בעיקר ממתינים ואז כשמתעוררים השחקנים לא רלוונטים. בדיוק כמו במקרה כנעאן.רק מכבי אמר:ToniKroos אמר:רק מכבי אמר:זר ששיחק כבר בארץ, יש בכל זאת הבדל.
עזוב אותך רק מכבי
יש יותר מ10 שחקנים שהשמות שלהם יצאו לתקשורת כשחקנים שכבר סיכמו ע"י דודו בזק ואף אחד עדיין לא חתם
אנחנו בעיקר עסוקים בתירוצים ועובדים על עצמנו
תכף תקבל פוש על מיכאל ברך אחת אוחנה
זה לא עניין של תירוצים.
אני אומר שיותר קל להביא שחקן שכבר שיחק בארץ.
זאת הסיבה שגם ב"ש פנתה ל-בנדה.
אין קשר לזה שצריכים לעשות מה שצריך ולהביא את השחקנים.
האם המלחמה משפיעה? באופן כללי כן, והסיבוב מול איראן בא בזמן ממש לטוס מבחינת חלון ההעברות. אבל גם זה נגמר.
אין תירוצים.
אני כן חושב שלהחלטה על כמות הזרים יש משמעות, וממתינים גם לעניין הזה.
Shocking4U אמר:ברדיו אומרים את מה שמכבי חיפה אמרו להםDelPiero אמר:אם היה תושב ישראל בזמן אז זה מובן אבל לא נראה לי הוא בעצמו יתווכח על זה
בכל מקרה אמרו ברדיו שנוסע להסדיר את עניין המיסים ביורוקרטית, אולי חסרים מסמכים או משהו לא לחתום בקבוצה כדי להסדיר את המיסים אם זה היה לא ברור
שמכבי חיפה שלנו תשקר? סלול
HaifaWave אמר:זה לא משנה שניקולסקו כבר שיחק בארץ. הצהבת הראו פה חשיבה נכונה, והביאו שחקן טוב שאפשר היה להביא. גם אנחנו צריכים חלוץ, וכנראה לא נביא מישהו טוב יותר ממנו. אז למה לא ניסו פה להביא אותו? אצלנו לא עושים כלום, רק מספרים סיפורים בזמן שהצהבת ובאר שבע מחתימות את השחקנים שאפשר להחתים, וחלקם גם החתמות טובות.
greenguy אמר:עובדים עלינו. אין פה רצון של המערכת
צריך להתפלל שיגיע רוכש בקרוב יש פה פוטנציאל לנזק יותר מהעשור השחור.
HaifaWave אמר:זה לא משנה שניקולסקו כבר שיחק בארץ. הצהבת הראו פה חשיבה נכונה, והביאו שחקן טוב שאפשר היה להביא. גם אנחנו צריכים חלוץ, וכנראה לא נביא מישהו טוב יותר ממנו. אז למה לא ניסו פה להביא אותו? אצלנו לא עושים כלום, רק מספרים סיפורים בזמן שהצהבת ובאר שבע מחתימות את השחקנים שאפשר להחתים, וחלקם גם החתמות טובות.
Apoc אמר:DelPiero אמר:אם היה תושב ישראל בזמן אז זה מובן אבל לא נראה לי הוא בעצמו יתווכח על זה
כל פעם שאומרים לך שמישהו נמצא איפשהו רק בשביל להסדיר משהו בירוקרטי תחשוד
חזיזוש אמר:גם גרופר במכבי תל אביב
כובע קש אמר:Apoc אמר:DelPiero אמר:אם היה תושב ישראל בזמן אז זה מובן אבל לא נראה לי הוא בעצמו יתווכח על זה
כל פעם שאומרים לך שמישהו נמצא איפשהו רק בשביל להסדיר משהו בירוקרטי תחשוד
פונק זאת דוגמא מצויינת