• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
דל"פ - יותר חשוב להביא מגן ימני מקשר 6.
אי אפשר לפתוח עונה עם אלימלך ועוד שאין לו שום מחליף.
בעמדת ה6 אפשר לחלטר עם שחקנים שהראו ניצוצות כמו ארזי.

אגב, סדריק קשר 8, לא מבין למה השם שלו עולה פה הרבה בהקשר של 6. למרות שזה יכול להיות מעניין להוריד את עלי מדרגה ל 6 וסדריק ישחק את ה8.

סדריק אוברייטד, וממש לא מה שחסר לקבוצה, חייב 6 טהור ולא לחלטר עם עלי שם.

Smile אמר:

אגב, סדריק קשר 8, לא מבין למה השם שלו עולה פה הרבה בהקשר של 6. למרות שזה יכול להיות מעניין להוריד את עלי מדרגה ל 6 וסדריק ישחק את ה8.
ארזי לא 6.

השחקנים היחידים שמשחקים 6 במכבי חיפה הם גוני, חרמש ואיתי אהוד.

אני לא מתחבר לדיונים האלה של "יותר חשוב להביא מגן ימני מקשר 6", זה כמו להגיד יותר חשוב לשתות מלאכול

למכבי חיפה אין מה לחפש השנה לא עם אלימלך מגן ימני ולא עם אמצע של גוני ועלי מוחמד.

KevinDurant אמר:
Smile אמר:

ארזי לא 6.

השחקנים היחידים שמשחקים 6 במכבי חיפה הם גוני, חרמש ואיתי אהוד.

אני לא מתחבר לדיונים האלה של "יותר חשוב להביא מגן ימני מקשר 6", זה כמו להגיד יותר חשוב לשתות מלאכול

למכבי חיפה אין מה לחפש השנה לא עם אלימלך מגן ימני ולא עם אמצע של גוני ועלי מוחמד.

Like

מתייחס לשלושת השחקנים שעלו כאן מהבוקר:

השם של סדריק דון עולה לא מעט בתקשורת כרגע, בעיקר בגלל שהוא בשנת חוזה ובעוד שנתיים אפשר יהיה לנסות לאזרח אותו.
אם יש טיימינג להחתים אותו, זה עכשיו. העניין שהוא שאין לנו צורך בו ועדיף להשקיע את הזרים בעמדות אחרות.
רק אם יהיו 8 זרים וישחררו את פדראו/יאזרחו את קורנו, יהיה אפשר לדון אם כדאי ללכת עליו או לחזק עמדה אחרת.

דפאא זה שם שלא ברור לי למה לא עולה כמעט ברמה התיאורטית.
אם יש שחקן צעיר ששווה להשקיע בו מתוך מחשבה לטווח ארוך זה הוא.
אני רק ממש לא בטוח שהוא ריאלי. אם נתניה תהיה מוכנה לטרייד, צריכים ללכת על זה.

אברג'ל, אני לא מאמין שהוא ריאלי בשום צורה.
אם יחתום, זה יהיה בגדר נס והמועדון צריך לקבל הרבה קרדיט אם זה יקרה.
מעבר לזה שהוא מעל הרמה, זה יסגור את כל הבעיות בפאזל של בניית הסגל.

ברק.י אמר:

השם של סדריק דון עולה לא מעט בתקשורת כרגע, בעיקר בגלל שהוא בשנת חוזה ובעוד שנתיים אפשר יהיה לנסות לאזרח אותו.
אם יש טיימינג להחתים אותו, זה עכשיו. העניין שהוא שאין לנו צורך בו ועדיף להשקיע את הזרים בעמדות אחרות.
רק אם יהיו 8 זרים וישחררו את פדראו/יאזרחו את קורנו, יהיה אפשר לדון אם כדאי ללכת עליו או לחזק עמדה אחרת.

אם סדריק דון הוא אופציה לעתיד, אז אפשר להחתים ולהשאיל...

האמת שחשבתי שיתנו לאהוד את הצ'אנס בקישור האחורי עד ינואר וינסו ללכת על לביא. אבל הוא בכלל לא במחנה לא?

הקטע עם גוני נאור מזכיר את הקטע של רובן עם תמיר כהן.
אם באמת בונים עליו אנחנו בדרך להתרסקות.

בעיניי מעבר לקשר ומגן חסר פה גם עוד שחקן כנף בפרופיל גבוה, סגנון הדרום אפריקאי שרצו להביא. כאילו אם לא הוא אז נגמרו כל הקיצוניים בעולם?

ToniKroos אמר:
בעיניי מעבר לקשר ומגן חסר פה גם עוד שחקן כנף בפרופיל גבוה, סגנון הדרום אפריקאי שרצו להביא. כאילו אם לא הוא אז נגמרו כל הקיצוניים בעולם?

אין לך מקום לזרים. כל הישראלים הטובים אצל היריבות.

HaifaWave אמר:
ToniKroos אמר:

מה עם היהודי האוקראיני ההוא שרצו בעמדת המגן?

ToniKroos אמר:
HaifaWave אמר:
ToniKroos אמר:

מה עם היהודי האוקראיני ההוא שרצו בעמדת המגן?

מטליסט קנו אותו ב1.5 מיליון אירו לפני חצי שנה לא ימכרו לך אותו
אם כבר יהודי יש את דיאנדרה ידלין הבלתי נגמר שהייתי בודק אם הוא כבר הפך איכשהו לרלוונטי לליגה שלנו מפאת הזקנה

נותנים פה יותר מידי משקל לחשיבות של מגן ימין, ממליץ לכם לבדוק את האלופות בשנים האחרונות בארץ כמעט תמיד חוץ מהקבוצה שלנו ב22/23 לאלופה הייתה בעיה בעמדת המגינים וזה לא הפריע.
מה שכן בלי שחקן כנף איכותי ומהיר ו6 אין לנו שום סיכוי לאליפות

Hulk אמר:
נותנים פה יותר מידי משקל לחשיבות של מגן ימין, ממליץ לכם לבדוק את האלופות בשנים האחרונות בארץ כמעט תמיד חוץ מהקבוצה שלנו ב22/23 לאלופה הייתה בעיה בעמדת המגינים וזה לא הפריע.

++++
אף אחד לא רוצה לראות מגן לא טוב בהרכב אבל זה הרבה פחות חשוב מקשר 6

Hulk אמר:
מסכים. לצערי במועדון כנראה מאמינים ששניים מבין סברינה, נהואל ג'ורה וחזיזה יהיו מספיק טובים.
קישור זה מה שלוקח פה מסורתית שנים.
גם עם קשר 6 שהוא פגיעה מטורפת, הקישור שלנו לא מספיק עמוק לעומת היריבות.
4-3-3, קישור חזק, שחקן כנף כוכב. תסתכלו על כל האלופות ב15 שנה האחרונות, זה המתכון.

Apoc אמר:
האמת שחשבתי שיתנו לאהוד את הצ'אנס בקישור האחורי עד ינואר וינסו ללכת על לביא. אבל הוא בכלל לא במחנה לא?
לא במחנה, גם חרמש לא.

תבדילו בין מגן בינוני ומטה כמו רז מאיר לבין מגן ליגה לאומית כמו רועי אלימלך שאפשר לחטוף עליו בכיף 2 גולים למשחק כי הוא לא יודע לסגור אלכסונית

והסיפור עם הקשר האחורי עדיין הזייה מוחלטת ועלבון לאינטליגנציה.

silvas אמר:
ברק.י אמר:

אם סדריק דון הוא אופציה לעתיד, אז אפשר להחתים ולהשאיל...

בגדול, אתה צודק. בפועל, המועדון לא יילך למהלך של מיליון יורו על שחקן כדי להשאיל אותו. לא זוכר מקרה כזה בעבר גם

Apoc אמר:

לא במחנה.
היחידים מהנוער שהמשיכו למחנה הם אמיר, ארזי וחלאיילי.

Shocking4U אמר:
תבדילו בין מגן בינוני ומטה כמו רז מאיר לבין מגן ליגה לאומית כמו רועי אלימלך שאפשר לחטוף עליו בכיף 2 גולים למשחק כי הוא לא יודע לסגור אלכסונית

והסיפור עם הקשר האחורי עדיין הזייה מוחלטת ועלבון לאינטליגנציה.

Like

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה