• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
KevinDurant אמר:
נושא ההמתנה למאמן ובגלל זה "הקפאת" הרכש הוא במקרה הטוב לא מקצועי ובמקרה הרע פשע ניהולי.

רפאלוב הוא המנהל המקצועי והוא אמר במסע''ת בסיום העונה שהוא יודע איך הוא רואה את מכבי חיפה ויש לו תמונה הראש.

נניח שהוא רואה את מכבי חיפה משחקת 4-3-3 (ובהנחה הסבירה, אני מקווה, הוא גם מחפש מאמן שמשחק בשיטה הזאת כדי שיהיו מתואמים ויראו כדורגל באותה צורה).

ברור לכולנו שצריך מגנים לשני הצדדים? ברור לכולנו שיש לנו בור ענק בקישור (גם אחורי, גם אמצע וגם התקפי)?

מילא, בכנפיים אפשר להגיד שאולי יגיע מאמן שירצה את סברינה ונהואל, ניחא.

לא ברור למה מחכים.

זה לא שמחכים
פשוט לא יודעים מה לעשות
למעט אותו קיץ חלומי של אלברמן הבעיה במכבי חיפה תמיד הייתה שלא יודעים מה רוצים ולא מסוגלים להיסגר על החלטות

מכבי חיפה זה מועדון חובבני וצריך להכיר בעובדה הזאת.
חוץ מהשנתיים המופלאות אף פעם לא הייתה עבודה יוצאת דופן. גם בשנות הזוהר זה בגלל שלשחר לא היו מתחרים וגם שם הוא ידע לחרבן

בן הרוש סגור בצהבת

צריך להנחית פה את חמודי כנעאן קודם כל

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
נושא ההמתנה למאמן ובגלל זה "הקפאת" הרכש הוא במקרה הטוב לא מקצועי ובמקרה הרע פשע ניהולי.

רפאלוב הוא המנהל המקצועי והוא אמר במסע''ת בסיום העונה שהוא יודע איך הוא רואה את מכבי חיפה ויש לו תמונה הראש.

נניח שהוא רואה את מכבי חיפה משחקת 4-3-3 (ובהנחה הסבירה, אני מקווה, הוא גם מחפש מאמן שמשחק בשיטה הזאת כדי שיהיו מתואמים ויראו כדורגל באותה צורה).

ברור לכולנו שצריך מגנים לשני הצדדים? ברור לכולנו שיש לנו בור ענק בקישור (גם אחורי, גם אמצע וגם התקפי)?

מילא, בכנפיים אפשר להגיד שאולי יגיע מאמן שירצה את סברינה ונהואל, ניחא.

לא ברור למה מחכים.

זה לא שמחכים
פשוט לא יודעים מה לעשות
למעט אותו קיץ חלומי של אלברמן הבעיה במכבי חיפה תמיד הייתה שלא יודעים מה רוצים ולא מסוגלים להיסגר על החלטות

לא מינו את רפאלוב כדי שכן ידעו מה לעשות? ובהחלט צריך להביא שחקנים לשיטה וסגנון ולא כמו פעם שהמאמן מביא שחקנים משלו. ככה שבאמת אין סיבה לחכות לזהות המאמן.

greenguy אמר:
מכבי חיפה זה מועדון חובבני וצריך להכיר בעובדה הזאת.
חוץ מהשנתיים המופלאות אף פעם לא הייתה עבודה יוצאת דופן. גם בשנות הזוהר זה בגלל שלשחר לא היו מתחרים וגם שם הוא ידע לחרבן
לצערי אני חושב שאתה צודק.

לא מצליח להבין איך אין לנו מגן ימני נורמאלי אחד בסגל ולא הולכים על הישראלי אולי הכי טוב שנמצא על המדף

כובע קש אמר:
לא מצליח להבין איך אין לנו מגן ימני נורמאלי אחד בסגל ולא הולכים על הישראלי אולי הכי טוב שנמצא על המדף
מועדון של גאונים

ToniKroos אמר:
בן הרוש סגור בצהבת

צריך להנחית פה את חמודי כנעאן קודם כל
עד שיבינו את זה הוא יהיה בהפועל תא / בש

הגג שנביא זה רועי לוי או משהו.
נקווה שיפגעו בזרים וששחקני נוער איכשהו יצליח לתת עונה טובה.

לראות שהצהבת כבר משחררים שחקנים וכבר מסמנים שחקנים. גולדהאר משאיר ליענקל׳ה אבק. כזה אדם מאוס

אז לא מנסים להביא את בן ברוש באמתלה שאין מאמן?
יביאו מאמן ואז יראו מה הוא רוצה. אולי הוא יחליט שאלימלך מזפיק טוב, מי יודע

בשורה התחתונה ממשיכים את הקו מהשנים האחרונות. מכבי תל אביב תמשיך לקחת כל ישראלי שזז ואנחנו נישארעם השאריות ונמכור לאוהדים שרצים על האליפות

זה שלא מסתערים על בן הרוש, בין הישראלים הבודדים ברמה גבוהה לעמדה שאנחנו צריכים, זו הצהרת כוונות של המועדון. נביא שחקנים דרג ז' בליגה ונמכור לכם שבונים פה סגל איכותי.

ספוילר: לא יגיע רכש חוץ משני זרים חלשים להחריד שיחתמו בחינם.

כבר התחלנן עם הכתבות שכנעאן עסקה יקרה ומורכבת.
דיארה ילך להפועל / מכבי תא ואנחנו אפילו לא נשקול אותו כי יש חזיזה וחגג ולא רוצים לפגוע בהתקדמות שלהם.
בן הרוש למכבי תא, ליידנר ילך להפועל ויבכו על זה אצלנו אחרי שלא יצליחו לקנות את קורנו למרות הצעה חסרת תקדים ושוברת קופות של דון יענקלה על סך 200 אלף יורו, והמועדון יהיה בהלם שסנט אטיין לא הסכימו להצעה.

סברינה יישאר (התחילו כבר לנרמל אותו אצל כתבי החצר של המועדון) ואז באוקטובר יגידו שהוא לא מספיק טוב ולמה לא הביאו זר אחר (אם מגדילים ל 8 זרים אגב אין לי בעיה לקבל את זה שיישאר).

מהלחץ יחתימו את דין דוד על חוזה של חצי מיליון יורו כדי שחלחלה לא יברח לנו, וכמובן שהוא יהרוס עוד עונה.
במחנה אימון ינרמלי את אלימלך ויגידו שעשה שיפור אדיר ומרוצים ממנו.

יכול להמשיך עד מחר, יהיה פה מחזור כתבות מהעשור השחור.
טה וכמובן איך לא, נהואל יחזור מפציעה ויגידו לנו שזה הרכש של הקיץ

לדעתי מכבי חיפה הולכת לעונה פיננסית על מלא (זה מתיישר גם עם דברים שרפאלוב אמר).

יש להם הרבה חוזים שמנים וכבדים על הפיירול, המצב של הסגל גרוע ולא מתכוונים לעשות פה חיתוכים ומהלכים יקרים.

ינסו לקדם ולהוציא משהו מהצעירים כמו אלימלך, עיסאת, אהוד, ארזי, חרמש, חלאיילי, חג'ג', קאסה, סוף ובתוספת 2 זרים אם לא תהיה הגדלה וירוצו עם אותו סגל

אם זה קורה פשוט לא לחדש מנויים
שגם אנחנו האוהדים נהיה בעונה פיננסית וישחקו מול יציעים ריקים. יש גבול כמה אפשר להתעלל בנו ולעשות מאיתנו צחוק

לא צריך מאמן זר ולא צריך רפאלוב בשביל זה. אין שום סיבה אובייקטיבית לעונה פיננסית במועדון עם הכנסות של מכבי חיפה.
ולא צריך למכור תקופה שחורה עם מילים יפות. יש לי פיתרון קל לכאב ראש הזה של השקעה - למכור את המועדון. וכל החום יעבור לשחר.

יש סיבה. זו לא באמת עונה פיננסית כי התקציב לא יהיה נמוך יותר מבעונה שעברה. יש הרבה מאוד שחקנים שצריך לחתוך. יש מאמן שמקבל פיצוי על השנה הבאה. זה מה שאני כותב כאן כבר כמה חודשים. יהיה קשה להחליף את רוב הסגל עם כל החוזים שיש.

HaifaWave אמר:
יש סיבה. זו לא באמת עונה פיננסית כי התקציב לא יהיה נמוך יותר מבעונה שעברה. יש הרבה מאוד שחקנים שצריך לחתוך. יש מאמן שמקבל פיצוי על השנה הבאה. זה מה שאני כותב כאן כבר כמה חודשים. יהיה קשה להחליף את רוב הסגל עם כל החוזים שיש.

שנה שעברה לא הכניסו את היד לכיס בכלל.
אתה שוכח 4 עונות של הכנסות שיא והשקעה כמעט אפסית.
אז העונה זה יתאזן קצת "לטובת" ההוצאות.
אם יתקמצנו העונה ולא ישחררו כספים אנחנו נהיה בים עוד לפני ינואר וההכנסות של המועדון יפגעו עוד יותר.
מנהלים את המועדון הזה חבורה של דבילים שמבחינתם למלא את סמי וכל היתר לא מעניין.

רוצים כמו בשנים 2008-10 לעשות אליפות וצ'מפיונס בתקציב של בלפוריה. לכן אני אומר שבגישה הזו נולדה התקופה השחורה.

Smile אמר:
HaifaWave אמר:

שנה שעברה לא הכניסו את היד לכיס בכלל.
אתה שוכח 4 עונות של הכנסות שיא והשקעה כמעט אפסית.
אז העונה זה יתאזן קצת "לטובת" ההוצאות.
אם יתקמצנו העונה ולא ישחררו כספים אנחנו נהיה בים עוד לפני ינואר וההכנסות של המועדון יפגעו עוד יותר.
מנהלים את המועדון הזה חבורה של דבילים שמבחינתם למלא את סמי וכל היתר לא מעניין.

אני לא בא לסנגר פה אני רק אומר שאני חושב שהתקציב יהיה זהה לשנה שעברה אבל נראה פחות שחקני רכש.

KevinDurant אמר:
לדעתי מכבי חיפה הולכת לעונה פיננסית על מלא (זה מתיישר גם עם דברים שרפאלוב אמר).

יש להם הרבה חוזים שמנים וכבדים על הפיירול, המצב של הסגל גרוע ולא מתכוונים לעשות פה חיתוכים ומהלכים יקרים.

ינסו לקדם ולהוציא משהו מהצעירים כמו אלימלך, עיסאת, אהוד, ארזי, חרמש, חלאיילי, חג'ג', קאסה, סוף ובתוספת 2 זרים אם לא תהיה הגדלה וירוצו עם אותו סגל

ויביאו מורה לספורט (מאמן נוער) כי הוא מכיר אותם

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה