ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
KevinDurant אמר:ג'אבר אמר בעצמו שרצינו אותו עוד בינואר ושהיינו במגעים אתו והוא לא יודע מה יהיה בקיץ.כובע קש אמר:אגב אני שמעתי שאנחנו בשיחות עם נתניה לגבי כארם ג'אבר אבל כרגע הם לא מעוניינים למכור אבל השחקן עצמו רוצה להגיע. יכול להגיד שאותו אחד שאמר לי את זה אמר לי שאזולאי יהיה פה בעונה שעברה אז אני נוטה להאמין שזה נכון.
אני לא פוסל שיביאו אותו להיות מגן ימני ואז יביאו מגן שמאלי זר נניח
Kaka אמר:יש עוד 2 שחקנים במו״מ, זר וישראלי.
כובע קש אמר:Kaka אמר:יש עוד 2 שחקנים במו״מ, זר וישראלי.
ישראלי זה ג'אבר של נתניה?
איך זה מסתדר עם זה "שלא נחתים שחקנים לפני שיגיע מאמן"?Kaka אמר:יש עוד 2 שחקנים במו״מ, זר וישראלי.
כובע קש אמר:KevinDurant אמר:ג'אבר אמר בעצמו שרצינו אותו עוד בינואר ושהיינו במגעים אתו והוא לא יודע מה יהיה בקיץ.כובע קש אמר:אגב אני שמעתי שאנחנו בשיחות עם נתניה לגבי כארם ג'אבר אבל כרגע הם לא מעוניינים למכור אבל השחקן עצמו רוצה להגיע. יכול להגיד שאותו אחד שאמר לי את זה אמר לי שאזולאי יהיה פה בעונה שעברה אז אני נוטה להאמין שזה נכון.
אני לא פוסל שיביאו אותו להיות מגן ימני ואז יביאו מגן שמאלי זר נניח
לא הכרתי שהוא אמר את זה אבל זה מאשר את מה ששמעתי.
מצד אחד זה מסביר למה לא הלכו על בן הרוש, מצד שני אם מעדיפים אצלנו את ג'אבר על פניו זה גרוע מאוד.
KevinDurant אמר:איך זה מסתדר עם זה "שלא נחתים שחקנים לפני שיגיע מאמן"?Kaka אמר:יש עוד 2 שחקנים במו״מ, זר וישראלי.
יש נק' כלשהי שאנחנו מתעלמים ממנה כרגע אבל יכולה להיות משמעותית מאוד וזה עניין הגדלת כמות הזרים שרץ בתקשורת בזמן האחרון.ברק.י אמר:לא פוסל את ג'אבר וקארצב.
השאלה איך מתכננים את הפאזל וכרגע, מוקדם מדי לקרוא את הדברים ולהבין מה רוצים במועדון.
בהנחה ומשאירים פה ארבעה זרים ויהי מה, אני בעד להתפשר על ג'אבר בימין, כדי לקבל את קורנו בשמאל.
זה עדיף מאשר להביא מגן ימני זר לא מוכר ולחפש מגן שמאלי מהליגה (על אחת כמה וכמה, כשבן הרוש לא על הפרק יותר).
בין ג'אבר ורועי לוי אני לא רואה איזה הבדל מהותי.
לכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות מקצועיים וכלכליים שונים, ועם שניהם אני כנראה לא אוכל להגיד שאני שקט לעונה-שתיים-ארבע קדימה.
האופציה השנייה שאני יכול לראות, זה שני מגנים זרים והתבססות על קישור ישראלי.
זו אופציה שמבחינתי רלוונטית רק אם נטע על הפרק בינואר ומאמינים שיצליחו לסחוב בלעדיו עד אז (ואני לא בטוח בזה בכלל).
קישור של עלי, אזולאי, קאסה ואחד מאהוד/ארזי/חרמש זה קישור נחמד, אבל לא כזה שיוביל את הקבוצה כמו שהיינו רוצים.
קארצב יכול להיות פתרון לא רע אם הולכים בכיוון הזה, כדי לספק עומק וגיוון.
KevinDurant אמר:יש נק' כלשהי שאנחנו מתעלמים ממנה כרגע אבל יכולה להיות משמעותית מאוד וזה עניין הגדלת כמות הזרים שרץ בתקשורת בזמן האחרון.ברק.י אמר:לא פוסל את ג'אבר וקארצב.
השאלה איך מתכננים את הפאזל וכרגע, מוקדם מדי לקרוא את הדברים ולהבין מה רוצים במועדון.
בהנחה ומשאירים פה ארבעה זרים ויהי מה, אני בעד להתפשר על ג'אבר בימין, כדי לקבל את קורנו בשמאל.
זה עדיף מאשר להביא מגן ימני זר לא מוכר ולחפש מגן שמאלי מהליגה (על אחת כמה וכמה, כשבן הרוש לא על הפרק יותר).
בין ג'אבר ורועי לוי אני לא רואה איזה הבדל מהותי.
לכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות מקצועיים וכלכליים שונים, ועם שניהם אני כנראה לא אוכל להגיד שאני שקט לעונה-שתיים-ארבע קדימה.
האופציה השנייה שאני יכול לראות, זה שני מגנים זרים והתבססות על קישור ישראלי.
זו אופציה שמבחינתי רלוונטית רק אם נטע על הפרק בינואר ומאמינים שיצליחו לסחוב בלעדיו עד אז (ואני לא בטוח בזה בכלל).
קישור של עלי, אזולאי, קאסה ואחד מאהוד/ארזי/חרמש זה קישור נחמד, אבל לא כזה שיוביל את הקבוצה כמו שהיינו רוצים.
קארצב יכול להיות פתרון לא רע אם הולכים בכיוון הזה, כדי לספק עומק וגיוון.
אם יצליחו לדחוף העונה זר שביעי ובטח שמיני זה פתאום מאפשר לך להתחזק ב4 זרים נניח וזה חצי קבוצה
Hulk אמר:כארם ג׳אבר בין השחקנים הטיפשים בליגה, אלימלך בקבוצה רצה ולא מפורקת ייראה יותר טוב ממנו.
הקשר מאנטוורפן נראה שחקן, הלוואי ויביאו אותו.
למרות שאני אישית יותר מתלהב ממרטין של אשדוד.