• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
טוב בינתיים גולדשטיין מפרסם שגרופר הולך להיות מגן שמאלי אצלינו.

מעניין באמת על סמך מה בתקשורת החליטו שהוא יהודי, כי הוא כבר מ 2015 נראה לי כל דיווח שעלה בהקשר שלו הציגו אותו כשחקן עם שורשים יהודיים.

קניקובסקי פנוי
רוצה אירופה או לא - פנו אליו? ניסו?
המועדון שלנו ממשיך בקצב המנומנם שלו כאילו הכל סבבה
וואלה אם הייתי במכבי עכשיו לא הייתי יכול בלילה מסטרס

אני מתקשה להבין מה התכניות שלהם.
מה היתרון בגרופר ומגן ימני זר על פני בן הרוש ומגן זר או קורנו וג׳אבר או רועי לוי (חוץ מכסף)? אם אין מגן ימני זר יקר וברמה גבוהה מאד שסגור פה, להתפשר על גרופר כנקודת פתיחה לבנייה זו התחלה רעה מאד.

כל ההתנהלות של המועדון היא חובבנית.
בכר עוזב, מעלים את דגו לבוגרים כי הוא מתחת לפנס.
אלברמן עוזב, מקדמים את רפאלוב לתפקיד של מנהל מקצועי בפועל. בלי ניסיון ובלי שיודעים מה באמת היכולות שלו.
גם ההחתמות המסתמנות הן של הישראלים בדרג השלישי מבחינת איכות. מכבי תל אביב מביאה את בן הרוש ואנחנו את גרופר. איך בדיוק מצפים להתחרות איתם?

HaifaWave אמר:
אלברמן עוזב, מקדמים את רפאלוב לתפקיד של מנהל מקצועי בפועל. בלי ניסיון ובלי שיודעים מה באמת היכולות שלו.
גם ההחתמות המסתמנות הן של הישראלים בדרג השלישי מבחינת איכות. מכבי תל אביב מביאה את בן הרוש ואנחנו את גרופר. איך בדיוק מצפים להתחרות איתם?

זה לא חובבנות, פשוט חוסר רצון להשקיע כסף

כרמליסט ירוק אמר:
HaifaWave אמר:

זה לא חובבנות, פשוט חוסר רצון להשקיע כסף
רווחיות > הישגיות
בחסות יענקל'ה ואור

הרווחיות כתוצאה מהצלחות גבוהה בהרבה מרווחיות בתקופה שחורה. בתקופה שחורה ההכנסות קטנות בהרבה ובתכלס שחר יותר מוציא כסף על להכשל.
שחר לא פועל כמו איש עסקים אמיתי.

lemmacantor אמר:
הרווחיות כתוצאה מהצלחות גבוהה בהרבה מרווחיות בתקופה שחורה. בתקופה שחורה ההכנסות קטנות בהרבה ובתכלס שחר יותר מוציא כסף על להכשל.
שחר לא פועל כמו איש עסקים אמיתי.
לוקח 5 צעדים אחורה בכל פעם שיש לו תחרות

מעניין.
אגב יש איזה עדכון מבפנים על סירוטה? כי על סמך מה שפורסם באתר הרשמי של דינמו ובתקשורת בזמנו, החוזה שלו בקייב יגמר בספטמבר הקרוב, מעניין מה מנסים לבשל שם.

יודיעו על רכש נוסף בימים הקרובים.
חמודי רוצה לצאת לחו״ל וגם ג׳קי, אבל אם הוא יישאר בארץ העדיפות שלו היא מכבי חיפה.

רכש חובה חמודי
כבר שנתיים בערך אין לנו אף קשר 50 שמביא מספרים
בנוסף לזה שאין מחליף לסבע

שחררו את קנדיל זה אומר שיש מגן ימני בדרך?

חמודי העביר לנציגי אשדוד שהוא מעדיף אותנו על כל קבוצה בארץ.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה