ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Kaka אמר:יודיעו על רכש נוסף בימים הקרובים.
חמודי רוצה לצאת לחו״ל וגם ג׳קי, אבל אם הוא יישאר בארץ העדיפות שלו היא מכבי חיפה.
ברק.י אמר:Kaka אמר:יודיעו על רכש נוסף בימים הקרובים.
חמודי רוצה לצאת לחו״ל וגם ג׳קי, אבל אם הוא יישאר בארץ העדיפות שלו היא מכבי חיפה.
ישראלי או זר? עמדה? משהו להיאחז בו?
Kaka אמר:ברק.י אמר:Kaka אמר:יודיעו על רכש נוסף בימים הקרובים.
ישראלי או זר? עמדה? משהו להיאחז בו?
אין לי אבל וולקאם צריך להיות בימים הקרובים.
מסכים אתך.Undertheknife אמר:אף קבוצה באירופה לא תשלם את הכסף שג׳קי רוצה עבור שחקן בן 25 שעבר את הפציעות שחמודי עבר. אני בטוח שגם ג׳קי יודע את זה. האופציה הכי טובה עבורו זה למכור למרבה במחיר כאן בארץ, בתקווה שזה יהיה אנחנו כי למרות הכל חמודי שחקן מצוין ומגוון שיכול לסגור לנו כמה פינות.
KevinDurant אמר:כשאני קורא את הסוכריה שפרסמו אתמול בONE ("ההתאחדות צפויה לאשר מהפכה בהסכם השחקנים שיוגש לבקרה, בין התנאים שישונו: תשלום גלובלי על עבודה בימי מנוחה ושכר לאורך כל השנה")
ובנוסף קורא שהמאמן רוצה להביא חלוץ זר בכיר ואת הדיבורים שהיו על הגדלת מס' הזרים אני חושב שהולכים לכיוון הזה (אולי גם מעבר למחשבה, רוצה שזה יקרה)
אם כן, זה יכול להיות שובר שוויון משמעותי ולאפשר לנו להחתים 2 מגנים, 6 וחלוץ זרים בנוסף לארבעת הזרים הקיימים וזה אומר בפועל שהחלפנו חצי קבוצה או יותר מזה.
אפשר הכל, לא רואה את זה קורה. יהיה הרבה יותר קל אם יפתחו 8 זרים.Nirgreen אמר:KevinDurant אמר:כשאני קורא את הסוכריה שפרסמו אתמול בONE ("ההתאחדות צפויה לאשר מהפכה בהסכם השחקנים שיוגש לבקרה, בין התנאים שישונו: תשלום גלובלי על עבודה בימי מנוחה ושכר לאורך כל השנה")
ובנוסף קורא שהמאמן רוצה להביא חלוץ זר בכיר ואת הדיבורים שהיו על הגדלת מס' הזרים אני חושב שהולכים לכיוון הזה (אולי גם מעבר למחשבה, רוצה שזה יקרה)
אם כן, זה יכול להיות שובר שוויון משמעותי ולאפשר לנו להחתים 2 מגנים, 6 וחלוץ זרים בנוסף לארבעת הזרים הקיימים וזה אומר בפועל שהחלפנו חצי קבוצה או יותר מזה.
אתה יכול להעיף את פאדרו וסברינה ויש לך מקום לעוד 2 זרים.
הם לא צריכים להשאר פה מצטער.
רק מכבי אמר:אגב, בהמשך להודעה על חזרתם של קאסה, עיסאת וסוף,
אפשר ללמוד על מושאלים אחרים שלא חוזרים, ובעיקר שימיץ(ושואו) שלא מוזכרים ולא חוזרים מטבע הדברים.
זה מהלך די הגיוני מצדם, הם יודעים שאנחנו רוצים אותו ומנסים להפעיל לחץ עם זה.רק מכבי אמר:לגבי גרופר - הסוכן דוחף חזק.
מזכיר שגרופר חיפאי במקור ושיחק במחלקות הילדים 5 שנים במכבי חיפה.
הסיפור עם קורנו יותר מורכב ממה שזה נראה.
הצרפתים מנסים לקשר ולקשור בין עסקת ג'אבר לקורנו. במועדון לא מוכנים לשמוע על ההצעה של הצרפתים כרגע (נמוכה).
השנה נראה שמי שמעורב כרגע בעניינים זה עובדיה, רפאלוב והמאמן. שנה שעברה היה בעיקר את אלברמן, בכר והצוות שלוGutti אמר:מעניין שאף שם לא דלף עד עכשיו
מי הדליף לכתבים בעונות הקודומות? גלברמן?