ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Kozmo אמר:דם ירוק!!! אמר:זה רק אני שלא מחזיק מג'אבר?? נתן משחקים ענקים בנבחרת ואצלנו חושך..שלא נדבר על הפציעות...
ג׳אבר לדעתי שחקן גדול שיצליח בחו״ל.
עם זאת אני מסכים שהוא לא הביא לידי ביטוי במכבי את היכולת האמיתית שלו, ומשהו לא התחבר כמו שציפינו והפרידה מתבקשת.
אולי זה השחקנים לידו, אולי זה משהו בדינימיקה עם הקבוצה, אולי זה היכולת של הקבוצה שבנסיגה כבר שנתיים. כך או כך זה לא נדבק.
לעניות דעתי הקטליזטור לכך שהיכולת לא באה לידי ביטוי זה שבשנה-שנה וחצי האחרונות הכניסו לו לראש שאין לו מספרים ושמו לו כרפרנס את דור פרץ (ששינה תפקוד לחלוטין והוא משחק כמו קשר 10/התקפי לכל דבר) וגרמו לו לנסות ולשאוף להביא לידי ביטוי דברים שהוא פחות טוב בהם במקום למקד אותו היכן שהוא כן מתפקד בצורה נהדרת- קשר 6 /אוריינטציה הגנתית יותר מהתקפית כמו ששיחק אצל דגו וכמו בנבחרת שם הוא הצטיין בתפקידו.
חבל שכך כי שני הצדדים הפסידו- בעיקר אנחנו.
בכל אופן- עוד 2 מ׳ לבלטה של יענקל׳ה
דם ירוק!!! אמר:זה רק אני שלא מחזיק מג'אבר?? נתן משחקים ענקים בנבחרת ואצלנו חושך..שלא נדבר על הפציעות...
אבו פאני שלוש דרגות מעל כל מי שרשמת פה.ab1729 אמר:ג'אבר הוא שחקן עם הפוטנציאל הכי גדול מבין כל קשרי האמצע שהיו פה (נטע, פאני, גלזר, דור פרץ וכו') והיחיד שנראה כמו שחקן שיהיה מסוגל להצליח בטופ5 ליגטת.
מצד שני, משהו לא התחבר לו אצלינו והוא לא מצא את מקומו, ובכל מקרה תמיד הייתה לי תחושה שהוא הרבה יותר מתאים לקבוצה לא דומיננטית (ולכן גם בלט הרבה יותר בנבחרת).
שיהיה לו בהצלחה.
מסכים לגבי החונטה להלבנת כספים ציר אשדוד ב״ש ירושלים אבל זה שדודו הסוכן של ליאור ושל חמודי ולא סתם הסוכן אלא הם סופר מקורבים כן יכול לשחק פה תפקיד וחייב לשחק תפקיד מבחינת ההשפעה שלוברק.י אמר:Shocking4U אמר:אם רפאלוב לא מסוגל להביא את כנעאן כשהסוכן שלו זה דודו דהאן, שישים את המפתחות.
לא יודע אם הוא מעורב במו״מ ויש כאן את עניין ג׳קי-אחונה.
בכל מקרה, זה יהיה כישלון אדיר למועדון אם נפספס אותו אחרי שויתרו על כל הישראלים הרלוונטיים בשוק חוץ ממנו.
משהו לא התחבר לו אצלנו.. כן, היכולת שלו לתת פס לא התחברה לו למוח אולי.ab1729 אמר:ג'אבר הוא שחקן עם הפוטנציאל הכי גדול מבין כל קשרי האמצע שהיו פה (נטע, פאני, גלזר, דור פרץ וכו') והיחיד שנראה כמו שחקן שיהיה מסוגל להצליח בטופ5 ליגטת.
מצד שני, משהו לא התחבר לו אצלינו והוא לא מצא את מקומו, ובכל מקרה תמיד הייתה לי תחושה שהוא הרבה יותר מתאים לקבוצה לא דומיננטית (ולכן גם בלט הרבה יותר בנבחרת).
שיהיה לו בהצלחה.
Nirgreen אמר:מכבי מוכנה לשלם 1.1 מיליון יורו על כנאען פלוס שחקן+שתיים על 100% מכרטיסו , בן זקן רוצה להשאיר לעצמו אחוזים ממכירה עתידית, העסקה תקועה נכון לעכשיו.
בירקי אמר:Nirgreen אמר:מכבי מוכנה לשלם 1.1 מיליון יורו על כנאען פלוס שחקן+שתיים על 100% מכרטיסו , בן זקן רוצה להשאיר לעצמו אחוזים ממכירה עתידית, העסקה תקועה נכון לעכשיו.
לא מבין מה הבעיה. שישאיר אצלו אחוזים. בן 25, הסיכוי שיימכר בסכום דמוני בסוף לחול הוא נמוך.