• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
lemmacantor אמר:
המוטו של המועדון לשלם פי 2 על 3 מספר ברירות מחדל נכות, במקום פשוט לשים את הכסף על שחקן מצוין. אף פעם לא הבנתי את הלוגיקה הזו. אין לי מושג למה כל פעם עושים את זה.
שחר חוסך על הצלחה ומפזר על כישלון. מדובר באדם לא כשיר ולא שפוי.

תמיד יבזבזו את הכסף איפה שלא צריך וישמרו עליו איפה שכן צריך

קורנו הוא בין הזרים היחידים שיסכימו לבוא לפה כרגע. אין בכלל שאלה צריך לשים עליו כל סכום ואני גם לא מאמין שהצרפתים מבקשים יותר ממה שהם שילמו עליו.

אני לא אשכח את זה שזהבי היה על המדף בחזרה שלו מפלרמו לארץ שחר היה איתו בשיחות וזה נפל על 10,000 יורו ועוד שחר אמר שהוא לא מוכן שליגיונרים יסחטו אותו.
זה הטיפוס הוא חושב שכולם צריכים לנשק לו את הרגליים ולהגיד לו תודה. זה לא עובד ככה אנחנו לא בשנות ה70
לא אתפלא אם קורנו ילך לשם

רק מכבי אמר:
להבנתי קורנו למכבי ת"א זה ספין. לא רציני

הם לא צריכים אותו, השאלה אם קורנו נוחת פה ומגיע גם מגן ימני זר

אין לנו מקום לקשר 6 זר שזה יהיה בעייתי מאוד

Nirgreen אמר:
רק מכבי אמר:

אם רביבו הולך, איך בדיוק הם לא צריכים אותו?

Ganjot אמר:
Nirgreen אמר:
רק מכבי אמר:

אם רביבו הולך, איך בדיוק הם לא צריכים אותו?

אם, כרגע הוא לא הולך לשום מקום. הם גם בבעיית זרים.
בכל מקרה זה ספין עלוב.

אני בכלל לא רואה אותו משתחרר. לא רואה קבוצה מאירופה שמה 3 מיליון יורו צפונה על מגן מהליגה פה.

אם יסיאו שני מגנים זרים ולא ישחררו את פדראו או סק נהיה בבעיה כי חייב קשר אחורי. אם נשחרר את אחד הבלמים הזרים נצטרך להביא בלם ישראלי מחליף כלשהו.

מצד שני אם יש הזדמנות להביא את קורנו צריך לעשות את זה כי הוא שחקן מוכח וכי אי אפשר לדעת אם יהיה אפשר להביא זרים אחרים בהמשך.

מעניין אם ניב יהושע רלוונטי.

HaifaWave אמר:
אם יסיאו שני מגנים זרים ולא ישחררו את פדראו או סק נהיה בבעיה כי חייב קשר אחורי. אם נשחרר את אחד הבלמים הזרים נצטרך להביא בלם ישראלי מחליף כלשהו.

מצד שני אם יש הזדמנות להביא את קורנו צריך לעשות את זה כי הוא שחקן מוכח וכי אי אפשר לדעת אם יהיה אפשר להביא זרים אחרים בהמשך.

ניב יהושע זה נראה לך 6 שאתה יכול לרוץ אתו ברצינות? מה ההבדל בינו לבין איתי אהוד? חוץ מזה שניב יהושע גדל במכבי פ''ת? שואל ברצינות

KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:

ניב יהושע זה נראה לך 6 שאתה יכול לרוץ אתו ברצינות? מה ההבדל בינו לבין איתי אהוד? חוץ מזה שניב יהושע גדל במכבי פ''ת? שואל ברצינות

יש לך הצעה אחרת בהנחה של שישה זרים ושני מגנים זרים?

HaifaWave אמר:
KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:

אין לי מה לחפש עם ניב יהושע, על הנייר יש לי ניב יהושע בבית. הייתי מעדיף לשים את האקסטרה כסף הזה על ירין לוי/נטע לביא כדי לייצר מהלך.

מספיק לקרוא מה הסוכן של ירין לוי אמר כשהלכנו לשים מיליון יורו צפונה על קאסה במקום לתת לו.

KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:
KevinDurant אמר:

אין לי מה לחפש עם ניב יהושע, על הנייר יש לי ניב יהושע בבית. הייתי מעדיף לשים את האקסטרה כסף הזה על ירין לוי/נטע לביא כדי לייצר מהלך.

מספיק לקרוא מה הסוכן של ירין לוי אמר כשהלכנו לשים מיליון יורו צפונה על קאסה במקום לתת לו.

ביתר לא תשחרר את ירין לוי ונטע לביא לא רוצה לחזור לפה

HaifaWave אמר:
KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:

ביתר לא תשחרר את ירין לוי ונטע לביא לא רוצה לחזור לפה
לא השתכנעתי בשום צורה שניב יהושע שחקן יותר טוב/מוכשר מאיתי אהוד לדוגמה.

אם יש 6 זרים אני מוותר על מגן זר באחד הצדדים ומביא מגן ישראלי.

במכבי חיפה אפילו מו״מ על שחקן שהיה פה לפני שנה לוקח חודשיים

Shocking4U אמר:
במכבי חיפה אפילו מו״מ על שחקן שהיה פה לפני שנה לוקח חודשיים

יש להם תירוץ לשבת ולראות חדשות במקום לנסות לעבוד

גולדשטיין מפרסם על שיחות עם מופוקנג הדרום אפריקאי.
קשה לי להאמין שהוא יגיע לפה, כישרון גדול בדרום אפריקה, נבחר ב 2024 לשחקן הצעיר של העונה וגם לשחקן הכי מבטיח של העונה. מועמד לתואר גם ב 2025.
דווח בעבר שוולבס וריינג׳רס עוקבות אחריו.

Kaka אמר:
גולדשטיין מפרסם על שיחות עם מופוקנג הדרום אפריקאי.
קשה לי להאמין שהוא יגיע לפה, כישרון גדול בדרום אפריקה, נבחר ב 2024 לשחקן הצעיר של העונה וגם לשחקן הכי מבטיח של העונה. מועמד לתואר גם ב 2025.
דווח בעבר שוולבס וריינג׳רס עוקבות אחריו.
גם בן דור הזכיר את השם שלו שוב בכתבה היום

עדכוני סירוטה:
הבוקר בפולין צץ דיווח בקשר לבלם. לכיה גדנסק המקומית מעוניינת לצרף אותו לשורותיה, על אף שיש עליה חרם העברות. לפי אותו דיווח, גדנסק שיחררה בלם מוביל מהסגל, ו"מגלה עניין רציני" בהחתמתו, כשהיא צריכה לקבל אישור מיוחד מההתאחדות הפולנית על מנת להוציא את המעבר לפועל.

מופוקנג לא הנפצה.
רציני מאוד. וכמו שכתבו כאן, שחקן מבוקש בעוד מקומות.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה