• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
דם ירוק!!! אמר:
אני אוסיף עוד משהו חברים..חבל על העצבים..גם ככה לא ניקח אליפות בשנתיים שלוש הקרובות....
***ב - 20-30 שנה הקרובות

Apoc אמר:
lemmacantor אמר:
שחר לא רצה אותו באמת. מצד אחד שחקן שברח לו חו"ל סטייל גולסה ומצד שני אפשר לעשות 20%.

אם האשמדאי כושל זה כי הוא כושל לא כי הוא רוצה להיות כושל.
זה כי הוא לא רוצה להפריע לקבוצתו האהודה לקחת עוד אליפויות

אם לא יגדילו ל 8 מה מכבי חיפה תעשה? תמנה את איתי מרדכי בנובמבר?

lemmacantor אמר:

אתה לא באמת חושב שיש להם תוכניות כן?
הם סתם היו צריכים להגיד משהו

אני גם חושב שלא באמת רצינו את כנעאן, כשאתה שם יד על שחקן כמו מיכאל אוחנה מה אתה צריך להיכנס למו"מ קדחני מול ג'קי, חבל על הזמן והכסף.

Apoc אמר:
lemmacantor אמר:

אתה לא באמת חושב שיש להם תוכניות כן?
הם סתם היו צריכים להגיד משהו

אז למה צריך את רפאלוב ופלורס?

ל-ynet נודעו פרטי ההסכם בין אלונה ברקת לג'קי בן-זקן - 1.2 מיליון אירו ישולמו למ.ס אשדוד בעבור 60 אחוז מכרטיסו של כנעאן, ורק במקרה של מכירה עתידית, הקבוצה מעיר הנמל תקבל 40 אחוז נוספים מסכום ההעברה לאחר שיופחתו ממנו 1.2 מיליון אירו. במקרה שהקבוצה לא תמכור בעתיד את כנעאן, אשדוד לא תקבל שום סכום נוסף.

https://www.ynet.co.il/sport/israelisoccer/article/r1040xbnlg

הרבה דברים לא נכונים נאמרו
כמו שאמרתי אין פה משהו מיוחד בעסקה עצמה, לדעתי יש משהו מחוץ למגרש שנסגר בין ברקת לבן זקן

גם את הדרום אפריקאי הזה נפסיד כמובן
העשור השחור על סטרואידים

DDG אמר:
גם את הדרום אפריקאי הזה נפסיד כמובן
העשור השחור על סטרואידים

פשוט לא רצינו גם אותו
אנחנו לא רוצים כלום מסתבר חחח

או, יותר הגיוני, יש פה חבורה של כושלים

חושב שהגענו לנקודה שהבעלים וההנהלה שונאת את המועדון ואת אוהדיו יותר מתמיד והם עובדים להכשיל אותנו באופן מכוון
עובדיה לדוגמא, סתם בן אדם כושל בתפקידו

HaifaWave אמר:
הדרום אפריקאי נראה שחקן שחקן. הלוואי שיבוא.

אני במקומך לא הייתי מפתח ציפיות

greenguy אמר:
שחר הזה כזה לוזר. מה יזכרו ממנו?
עלוב ברמות

עם כל הכבוד שחר הוא אולי הסיבה העיקרית לזה שהמועדון התקדם ככה. מי היה יודע איפה היינו אם לא היה נכנס בשנות ה90. אני מסכים שכמועדון במקום שבו אנחנו היום צריך בעלים שישים יותר כסף ושיש כאן פוטנציאל מינוף גבוה יותר, אבל לא צריך לקחת לשחר את כל מה שעשה ועושה.

אנקדוטה קטנה: אני זוכר שכילד פגשתי אותו באיזה בית מלון כמה ימים אחרי ההעפלה לליגת האלופות מול שטורם גראץ. הלכתי אליו ואמרתי לו שנהנתי לראות אותם והוא אמר שהוא שמח או משהו כזה. הגיב די באדישות חחחח

HaifaWave אמר:
greenguy אמר:
עלוב ברמות

עם כל הכבוד שחר הוא אולי הסיבה העיקרית לזה שהמועדון התקדם ככה. מי היה יודע איפה היינו אם לא היה נכנס בשנות ה90. אני מסכים שכמועדון במקום שבו אנחנו היום צריך בעלים שישים יותר כסף ושיש כאן פוטנציאל מינוף גבוה יותר, אבל לא צריך לקחת לשחר את כל מה שעשה ועושה.

אנקדוטה קטנה: אני זוכר שכילד פגשתי אותו באיזה בית מלון כמה ימים אחרי ההעפלה לליגת האלופות מול שטורם גראץ. הלכתי אליו ואמרתי לו שנהנתי לראות אותם והוא אמר שהוא שמח או משהו כזה. הגיב די באדישות חחחח

סצוחק סצוחק סצוחק

שחר הוא הבעלים הכי גרוע שאפשר לקבל ועשה הכי מעט עם מועדון במצב שקיבל אותו ב - 1992. הייתי מגדיר את הבעלות של שחר כטעות אסטרטגית.
אישית עליתי על הבלוף שלו עוד בשנת 2000.

שוב גרוע מאוד אם הבעלות שלו תסתיים כשמוציאים אותו עם הרגליים קדימה ממשרדי המסגר בגלל הטבע. עדיף למכור עכשיו.

HaifaWave אמר:
greenguy אמר:
עלוב ברמות

מאוד "שמח" שהקבוצה בבעלותו הגיעה לצ'מפיונס לפני קבוצתו האהודה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה