• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:
הדיווח מדרום אפריקה מתבסס על הכתבה של גולדשטיין בספורט 5, הייתי לוקח מה שנאמר שם בערבון מוגבל.

לכל מי שחושב שקורנו סגור פה, מומלץ להציץ ברשתות החברתיות של סנט אטיין ולראות אותו מתאמן שם.

אין קשר בין הדברים.
העסקה נסגרה. הוא מתאמן שם בכדי לשמור על כושר, וזה גם כתוצאה מיחסים טובים בין המועדונים.

ברור שבמכבי חיפה כמו במכבי חיפה עד ששחקן לא לובש חולצה ירוקה, אי אפשר להיות רגועים.
אבל העסקה סגורה. אל תתרגש מזה שהוא מתאמן שם.
הגיוני ועדיין, 0 קרדיט.

איסלאם, בן דוד של חמודי כנעאן במספר ציטוטים מעניינים (ומרתיחים):

1. המשפחה רצתה שיעבור למכבי, אסלאם עצמו התערב אישית כדי שזה יקרה
2. חמודי עצמו רצה את מכבי, הוא גדל במועדון, זה קרוב לבית והמשפחה חושבת שזה המועדון מספר 1 בארץ
3. "חבל שלא נעשו פה דברים בצורה מהירה יותר" (מוכר לנו....)
4. דודו דהן דחף לכיוון של באר שבע
5. אסלאם לחץ כל הזמן על איציק עובדיה שיזיז את העניינים בצורה מהירה יותר כי הוא מרגיש שדודו חותר לבאר שבע
6. חד משמעית אם זה היה תלוי במשפחה - חמודי היה במכבי

איציק צריך להיבעט מפה וכמה שיותר מהר, כמה נזק הוא עושה זה לא יאמן

Hulk אמר:

2. חמודי עצמו רצה את מכבי, הוא גדל במועדון, זה קרוב לבית והמשפחה חושבת שזה המועדון מספר 1 בארץ
5. אסלאם לחץ כל הזמן על איציק עובדיה שיזיז את העניינים בצורה מהירה יותר כי הוא מרגיש שדודו חותר לבאר שבע

רק מתחזק בהערכה שלי ששחר לא רצה להחזיר אותו משיקולי עבר ומהקטע שיכל לגזור 20%.

Hulk אמר:

זה פשוט נשמע שלא באמת רצינו אותו

מטורף שפאקינ איציק עובדיה ככ חזק אצלנו והדברים האלו בכלל בידיים שלו
הזוי

"חמודי גדל במכבי חיפה וגיאוגרפית זה קרוב למשפחה ולבית. מכבי חיפה זה המועדון מספר 1 בארץ לטעמי. חבל שלא נעשו דברים בצורה מהירה יותר כדי שהוא ישחק שם. מכבי חיפה נתנה הצעה טובה יותר מב"ש מבחינה כלכלית לכנעאן. אם זה היה תלוי בי ובמשפחה הוא היה משחק במכבי חיפה. מי שנתן את הטון זה הסוכן שלו דודו דהאן וג'קי בן זקן. הוא כיוון לכיוון ב"ש. לא שאני מזלזל בב"ש. זה מועדון מכובד".

בסוף עד כמה שאיציק עצל(ולדעתי לא בטוח שהיחסים שלו עם ג'קי טובים למרות שהוא עבד אצלו באשדוד), וליאור חדש במגרש, כשבצד השני יש כוחות כמו ג'קי אלונה ודודו. זה פשוט לא כוחות.

צנציפר:"ג'קי בן זקן צוחק שמכבי חיפה אפילו לא דיברה אתו"

חחחחחחח

Hulk אמר:

חייב לעוף על טיל
מינוי הזוי מלכתחילה
וזה שהוא מעורב מקצועית בכלל הזוי

איציק עובדיה זה אדם שנכשל בכל מקום שהוא היה ברמה המקצועית. לכן הלך ועבר לעולם הניהול. גם שם אי אפשר להגיד שמדובר בהצלחה כבירה. אבל לתת לו סמכויות מקצועיות זאת התאבדות. נקודה.

Hulk אמר:

עוד שתול צהוב...
למה זה לא מפתיע אותי?

לפי בן דוד של כנעאן בכלל לא פנינו ויזמנו את הקשר, הוא זה שדיבר עם רפאלוב ועובדיה וניסה לתפור את המעבר. לא היינו באירוע בכלל

KevinDurant אמר:
לפי בן דוד של כנעאן בכלל לא פנינו ויזמנו את הקשר, הוא זה שדיבר עם רפאלוב ועובדיה וניסה לתפור את המעבר. לא היינו באירוע בכלל

לדעתי חושבים שמיכאל אוחנה יותר טוב ממנו בהתחשב ברמה שהציג בטבריה, כנעאן בניגוד לאוחנה גם סתם פציע

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:

לדעתי חושבים שמיכאל אוחנה יותר טוב ממנו בהתחשב ברמה שהציג בטבריה, כנעאן בניגוד לאוחנה גם סתם פציע

חחחחחחחח

רק מכבי אמר:
נו, קצת חדשות טובות:

הלך הסימבה.

עוד רכש כושל.

תן לנו עוד חדשות טובות (עדיף מכיוון דרום אפריקה אבל גם כל דבר אחר)

מנסים לצייר את זה כרגע כאילו שחקנים לא רוצים לבוא לפה, אני חושב שזה מקרה הפוך, אנחנו לא רוצים להביא שחקנים.

בטח בעמדת הקשר האחורי חוזרים לאופציית לורן אברג'ל.
לא יפליא אותי.

silvas אמר:
בטח בעמדת הקשר האחורי חוזרים לאופציית לורן אברג'ל.
לא יפליא אותי.

נתת רעיון למועדון, מחר כותרת של יגאל גולדשטיין "מכבי חיפה חוזרת לאופצית לורן אברג'ל ותעשה ניסיון להנחיתו בכרמל" וזו תהיה הכתבה האחרונה שתעלה עם השם שלו הקיץ.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה