כובע קש אמר:כל הכתבות שהם מעלים זה נטו כי הם חייבים למלא את המכסה של כתבה ביום, אין מה לקחת את הדברים שהם כותבים ברצינות
אבל זה רק אצלנו ככה
אני לא רואה אצל הצהבת שרז אמיר או תומר לוי מעלים כתבה באופן יום יומי עליהם
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כובע קש אמר:כל הכתבות שהם מעלים זה נטו כי הם חייבים למלא את המכסה של כתבה ביום, אין מה לקחת את הדברים שהם כותבים ברצינות
ToniKroos אמר:כובע קש אמר:כל הכתבות שהם מעלים זה נטו כי הם חייבים למלא את המכסה של כתבה ביום, אין מה לקחת את הדברים שהם כותבים ברצינות
אבל זה רק אצלנו ככה
ToniKroos אמר:כובע קש אמר:כל הכתבות שהם מעלים זה נטו כי הם חייבים למלא את המכסה של כתבה ביום, אין מה לקחת את הדברים שהם כותבים ברצינות
אבל זה רק אצלנו ככה
הקטע עם מלמד זה לא המצאהירוק רפואי אמר:דורון בן דור זה האדם הטיפש בעולם ואיכשהו יצא שהוא מסקר אותנו
הוא אומר טוב מחפשים חלוץ זר, אני אעלה כתבה שדהן יעזוב כנראה, אבל רגע זה לא מספיק מעניין, בוא נוסיף גם את מלמד ונייצר כותרת מיותרת.
מדהים איך אנשים עוד לוקחים אותו ברצינות
רק מכבי אמר:אני בדעה שאנחנו כן צריכים חלוץ זר בסגנון "גדול" פיזי ועם משחק ראש טוב.
במיוחד כשלא יודעים מה מצבו של דין דוד.
אני גם חושב שבסגל המתגבש יש יתרון לשחקן שיודע לשחק עם הגב, לשבור לחץ, ולשחק כ"קיר".
אני אגב מאמין לדיווח הזה.
ככל הנראה הוא בדרך ללבסקי סופיה לפי הדיווחים.
זה הגיוני גם בלי קשר אליו.ברק.י אמר:רק מכבי אמר:אני בדעה שאנחנו כן צריכים חלוץ זר בסגנון "גדול" פיזי ועם משחק ראש טוב.
במיוחד כשלא יודעים מה מצבו של דין דוד.
אני גם חושב שבסגל המתגבש יש יתרון לשחקן שיודע לשחק עם הגב, לשבור לחץ, ולשחק כ"קיר".
אני אגב מאמין לדיווח הזה.
ככל הנראה הוא בדרך ללבסקי סופיה לפי הדיווחים.
מהמעט מאד שראיתי, פלורס אוהב לשחק עם החלוץ עם הגב לשער כדי לקדם את הנעת הכדור במעברים. לא אתפלא אם זו הסיבה שכבר מההתחלה עלו דיווחים על זה שחשוב לו להביא חלוץ זר.
רק מכבי אמר:ToniKroos אמר:כובע קש אמר:כל הכתבות שהם מעלים זה נטו כי הם חייבים למלא את המכסה של כתבה ביום, אין מה לקחת את הדברים שהם כותבים ברצינות
אבל זה רק אצלנו ככה
כתבות על מכבי חיפה מביאה הכי הרבה כניסות לאתרים.
כשיש "מוצר" שיש לו ביקוש, אז הם פשוט מייצרים כלום, העיקר שיהיה "מוצר" למכור באתר.
Nirgreen אמר:אין מאמן כושר
יש איתי זליפה שחושב שכיוף השוער הטוב לגילו
המאמן הזה עד חנוכה כבר לא יהיה איתנו.
ToniKroos אמר:השוחט נשאר
Shocking4U אמר:כל איש מקצוע שלא מבין שהעמדה הראשונה שצריכה חיזוק זה 6 זר, אין לו שמץ של מושג. ולכן אין לי אלא להסיק שלרפאלוב אין מושג, לאיציק עובדיה אני כבר יודע שאין מושג.
כובע קש אמר:ToniKroos אמר:השוחט נשאר
מי?