ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Ganjot אמר:אין לכם טיפת כבוד, לא קראתם היום בבוקר על ה"עומס הבלתי רגיל" שיש לנו בקישור? שלא נדבר על האיכות הבלתי נגמרת.
מה זה "בסדר גמור כל עוד דואגים לבנות תשתית לשנים הבאות", מה אנחנו מכבי פ''ת?benrey אמר:מרגיש כאילו וויתרו על העונה הזו… שזה בסדר גמור כל עוד דואגים לבנות תשתית לשנים הבאות - אבל גם זה לא קורה
אבל זו בדיוק הבעיה שאתה משווה אותנו לריאל מדריד…KevinDurant אמר:מה זה "בסדר גמור כל עוד דואגים לבנות תשתית לשנים הבאות", מה אנחנו מכבי פ''ת?benrey אמר:מרגיש כאילו וויתרו על העונה הזו… שזה בסדר גמור כל עוד דואגים לבנות תשתית לשנים הבאות - אבל גם זה לא קורה
נראה לך הגיוני שפלורנטינו פרז יבוא ויגיד בתקשורת "ויתרנו על העונה הזו, בונים תשתית לשנים הבאות"?
מכבי חיפה יכלה עוד העונה לרוץ ולהתמודד חזק מאוד עם כמה החלטות פשוטות מאוד, פשוט ההנהלה והבעלים שלנו החליטו לוותר על התענוג
מכבי חיפה זו ריאל מדריד וברצלונה של הכדורגל הישראלי.benrey אמר:אבל זו בדיוק הבעיה שאתה משווה אותנו לריאל מדריד…KevinDurant אמר:מה זה "בסדר גמור כל עוד דואגים לבנות תשתית לשנים הבאות", מה אנחנו מכבי פ''ת?benrey אמר:מרגיש כאילו וויתרו על העונה הזו… שזה בסדר גמור כל עוד דואגים לבנות תשתית לשנים הבאות - אבל גם זה לא קורה
נראה לך הגיוני שפלורנטינו פרז יבוא ויגיד בתקשורת "ויתרנו על העונה הזו, בונים תשתית לשנים הבאות"?
מכבי חיפה יכלה עוד העונה לרוץ ולהתמודד חזק מאוד עם כמה החלטות פשוטות מאוד, פשוט ההנהלה והבעלים שלנו החליטו לוותר על התענוג
אם זו הייתה השנה הראשונה שזה קורה הייתי מופתע אבל כבר היו שנים כאלו…
KevinDurant אמר:מכבי חיפה זו ריאל מדריד וברצלונה של הכדורגל הישראלי.benrey אמר:אבל זו בדיוק הבעיה שאתה משווה אותנו לריאל מדריד…KevinDurant אמר:מה זה "בסדר גמור כל עוד דואגים לבנות תשתית לשנים הבאות", מה אנחנו מכבי פ''ת?
אסור לרגע שנחשוב אחרת וניתן לזה להפוך למציאות. ואם ההנהלה לא רואה את זה ככה אז היא לא תהיה פה
KevinDurant אמר:מכבי חיפה זו ריאל מדריד וברצלונה של הכדורגל הישראלי.benrey אמר:אבל זו בדיוק הבעיה שאתה משווה אותנו לריאל מדריד…KevinDurant אמר:מה זה "בסדר גמור כל עוד דואגים לבנות תשתית לשנים הבאות", מה אנחנו מכבי פ''ת?
אסור לרגע שנחשוב אחרת וניתן לזה להפוך למציאות. ואם ההנהלה לא רואה את זה ככה אז היא לא תהיה פה
כובע קש אמר:לפי רז אמיר הסוכן של נחמיאס טוען שהוא קיבל הצעה של 350 אלף יורו מקבוצה אחרת בארץ והוא טוען שאלו אנחנו
benrey אמר:תגידו את זה מספיק פעמים אולי תאמינו לזה…
אם כבר הקבלה לכדורגל הספרדי מבחנת ניהול המועדון הייתי הולך על אתלטיקו, בטח לא ברצלונה ולא ריאל
אתלטיקו זה יותר דומה לב''שApoc אמר:benrey אמר:תגידו את זה מספיק פעמים אולי תאמינו לזה…
אם כבר הקבלה לכדורגל הספרדי מבחנת ניהול המועדון הייתי הולך על אתלטיקו, בטח לא ברצלונה ולא ריאל
אתלטיקו יודעת מה היא עושה וכל שנה עובדת נכון, יש להם את אותו מאמן גם כבר תקופת נצח, אין קשר בין איך שהם מתנהלים לאיך שאנחנו מתנהלים.
ההקבלה היחידה זה מנצ'סטר יונייטד, גם שם זה לא אותו דבר אבל זה הכי קרוב שאני יכול לחשוב עליו.
benrey אמר:תגידו את זה מספיק פעמים אולי תאמינו לזה…
greenguy אמר:לא מבין איך מיליארדרים מגיעים להפועל ת״א כדורסל ואצלנו כלום.
תמכור כבר יא קמצן תמכוררר