• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
כל ההתנהלות -
לא יודעים אם שחקן חתם או סיכם
נותנים לסבע לנסוע לדובאי כביכול לעניינים בירוקרטים
משאירים את צוות הכושר
לא הביאו שחקן ישראלי שהיה על המדף
בנו על ה-8 זרים כשהיה ברור לבש ותל אביב שלא בטוח זה ילך
לא דאגו ל6 לא דאגו למגן ימני (אפילו מחליף)
הביאו את מיכאל אוחנה כשכבר היה אפשר בשביל הרמה הזאת לתת צ׳אנס למישהו צעיר, גם אם זה יבוא על חשבונו (כי לא יהיה לי תקופת מעבר בקבוצה חלשה יותר)
בונים על שחקן שהיה פצוע כל העונה ולא הראה כלום להיות ה-10 בפוטנציה להחליף את סבע

- מעידה שהעונה הקרובה הולכת להיות הרבה יותר מסויטת מהאחרונה, בהתחשב בכל הבעיות שהיו כבר

ירוק רפואי אמר:
אולי היום נקבל איזה פוש מעניין??

ממליץ בחום לבטל פושים מהכל (לא רק ספורט), זה שינה לי את החיים :)

אם זה מתכונת של ג'אבר מגן ימני וקשק אמצע שש אכזר אני קונה בלי שאלה בכלל.
עדיף על מגן ימני זר ולהישאר רק עם עלי

לכל מי שהיה מודאג שאין קשר 6, גוני נאור מגיע למחנה.
אפשר עכשיו לדאוג גם מי שהיה רגוע.

צריך לתת להם שאפו, בהתנהלות הם מצליחים להתנהל יותר גרוע מהקיץ הקודם וזאת תחרות קשה. אכן שוברים שיאים.

באיזה עולם לא מעיפים את גוני דבר ראשון כשנפתח החלון, אני לא מצליח להבין את החרא הזה כבר. הרי כל קשר מהנוער עדיף עליו.

Apoc אמר:
באיזה עולם לא מעיפים את גוני דבר ראשון כשנפתח החלון, אני לא מצליח להבין את החרא הזה כבר. הרי כל קשר מהנוער עדיף עליו.

אולי הם מנסים להעלות לו את הערך בשביל טרייד עתידי בצורה הזו מאשר לנדות אותו כמו שעשו פעם.

שידחפו את גוני לביתר עם פיצוי ויביאו את ירין לוי עוד העונה

Apoc אמר:
פלורס בונה עליו, ראה את כל המשחקים של הלאומית ואמר שיש פה שחקן שבהחלט מתאים לקבוצה שתסיים בפלייאוף תחתון.

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
פלורס בונה עליו, ראה את כל המשחקים של הלאומית ואמר שיש פה שחקן שבהחלט מתאים לקבוצה שתסיים בפלייאוף תחתון.

😭😭😭😭

אני אגיד כך: ממה שאני שומע ומבין, המצבת בקישור האחורי לא תהיה גוני ועלי(זאת גם הסיבה שחרמש לא טס).
אגב, גם שואו ייצא למחנה בעונה שעברה, זה לא אומר כלום.

ובכל זאת למען הסר ספק, אם המועדון הולך למהלך של לפתוח עוד עונה בלי קשר 6, וכביכול לבנות על חזרה של נטע בינואר, זה הביזיון הכי גדול שהיה כאן מאז המינוי של גיא לוזון.

רק מכבי אמר:
אני אגיד כך: ממה שאני שומע ומבין, המצבת בקישור האחורי לא תהיה גוני ועלי(זאת גם הסיבה שחרמש לא טס).

ובכל זאת למען הסר ספק, אם המועדון הולך למהלך של לפתוח עוד עונה בלי קשר 6, וכביכול לבנות על חזרה של נטע בינואר, זה הביזיון הכי גדול שהיה כאן מאז המינוי של גיא לוזון.
הלכת רחוק, כנראה שכחת שהביאו לפה את איתמר ניצן

Ganjot אמר:
רק מכבי אמר:

יש הבדל.
הם רצו להביא את בקסטר, זה נפל. ובחוסר ברירה ברגע האחרון הביאו את ניצן, ובסוף הם גם רצו לקדם את כיוף. וגם את זה הם לקחו בחשבון בהחלטה ההזויה ההיא.
זאת לא החלטה שאתה בא איתה מהבית. החלטה הזויה אבל שנעשתה בהפתעה.

פה זה ללכת לפתוח עונה בהחלטה מודעת עם או יותר נכון בלי קשר אחורי. חלם.

עדיין לא מאמין שזה יקרה.

רק מכבי אמר:
Ganjot אמר:
רק מכבי אמר:

יש הבדל.
הם רצו להביא את בקסטר, זה נפל. ובחוסר ברירה ברגע האחרון הביאו את ניצן, ובסוף הם גם רצו לקדם את כיוף. וגם את זה הם לקחו בחשבון בהחלטה ההזויה ההיא.
זאת לא החלטה שאתה בא איתה מהבית. החלטה הזויה אבל שנעשתה בהפתעה.

פה זה ללכת לפתוח עונה בהחלטה מודעת עם או יותר נכון בלי קשר אחורי. חלם.

עדיין לא מאמין שזה יקרה.

איתמר ניצן לדעתי זה יותר הזוי, זה לא שידעו שכיוף הוא עילוי או משהו.
ואל תשכח את המכירה של פיירו שהשאירה אותנו רק עם דין דוד שניה לסגירת החלון, גם לא פחות הזוי.
קיצור לא חסר פה דוגמאות לעולב של החדלי אישים האלה.

רק מכבי אמר:

לא יודע מה אומרים לך ואני לא מזלזל
אין מקום לעוד זר ונטע לא רלוונטי

Gutti אמר:
רק מכבי אמר:

לא יודע מה אומרים לך ואני לא מזלזל
אין מקום לעוד זר ונטע לא רלוונטי

נכון לעכשיו יש מקום לעוד זר, עדיין לא ברור מה תיהיה ההחלטה לגבי מכסת הזרים, סביר להניח שזה ייסגר על 7 ואז יהיה מקום לזר נוסף.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה