ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
greenguy אמר:מאמן חסר מושג שמתעקש על חלוץ במקום קשר
lemmacantor אמר:greenguy אמר:מאמן חסר מושג שמתעקש על חלוץ במקום קשר
מאמנים כאלה באים כבר עם מכתב פיטורים ביד.
benrey אמר:אם דינדה עוזב חייבים חלוץ לא מבין על מה הביקורת
זה שצריך חלוץ לא אומר שלא צריך קשר
ברורApoc אמר:benrey אמר:אם דינדה עוזב חייבים חלוץ לא מבין על מה הביקורת
גם אם דינדה נשאר צריך חלוץ
מישהו חושב שהוא פתאום יחזור להיות החלוץ שהיה אחרי שהסריח את הדשא מדצמבר של שנה שעברה בערך?
החלוץ שהוא היה זה בינוניות במקרה הטוב, וחלוץ שלא מצליח פעולה חיובית אחת במקרה הרע. כך או כך צריך שם חיזוקApoc אמר:benrey אמר:אם דינדה עוזב חייבים חלוץ לא מבין על מה הביקורת
גם אם דינדה נשאר צריך חלוץ
מישהו חושב שהוא פתאום יחזור להיות החלוץ שהיה אחרי שהסריח את הדשא מדצמבר של שנה שעברה בערך?
KevinDurant אמר:לדעתי כארם ג'אבר יכול להיות אופציה סבירה לגמרי במחיר נכון.
אני לא רואה אפשרות אפילו להתפשר על ישראלי בעמדה אחרת. בקישור האחורי אין שום אפשרות ובעמדת החלוץ למעט וייסמן שאני לא יודע כמה ריאלי גם אין שמות.HaifaWave אמר:KevinDurant אמר:לדעתי כארם ג'אבר יכול להיות אופציה סבירה לגמרי במחיר נכון.
כרגע זה עדיף מאשר להתפשר על ישראלי בעמדה אחרת.
KevinDurant אמר:אני לא רואה אפשרות אפילו להתפשר על ישראלי בעמדה אחרת. בקישור האחורי אין שום אפשרות ובעמדת החלוץ למעט וייסמן שאני לא יודע כמה ריאלי גם אין שמות.HaifaWave אמר:KevinDurant אמר:לדעתי כארם ג'אבר יכול להיות אופציה סבירה לגמרי במחיר נכון.
כרגע זה עדיף מאשר להתפשר על ישראלי בעמדה אחרת.
אני גם לא מתלהב אבל כל קוץ הוא פרח במצבינו.HaifaWave אמר:KevinDurant אמר:אני לא רואה אפשרות אפילו להתפשר על ישראלי בעמדה אחרת. בקישור האחורי אין שום אפשרות ובעמדת החלוץ למעט וייסמן שאני לא יודע כמה ריאלי גם אין שמות.HaifaWave אמר:כרגע זה עדיף מאשר להתפשר על ישראלי בעמדה אחרת.
גם וייסמן זו אופציה רעה
ירוק רפואי אמר:מה הדיבור על סדריק דון? יש באמת מו"מ או שהכל חארטה
בכל אופן הוא שחקן בעלייה אחרי עונה טובה מאוד בקבוצה בינונית.
בשל ויכול לעשות את הצעד קדימה.
והכי חשוב פוטנציאל מכירה כמו שיענקלך אוהב.