• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
דיווח: לגיה ורשה שוקלת להחזיר את מתיאס נהואל ממכבי חיפה. כזכור, הקשר הגיע לירוקים מוורוצאלב, יריבתה של לגיה
מספורט 5

צנציפר בספייס של אוהדי הפועל ת"א בטוויטר לפני שעתיים:
"להבנתי יובאנוביץ הולך לאיזור של מכבי חיפה"

לשואלים פה- הוא דיבר עליו אחרי שאוהדי הפועל שאלו אותו מה עם יובאנוביץ להפועל

netanel412 אמר:
דיווח: לגיה ורשה שוקלת להחזיר את מתיאס נהואל ממכבי חיפה. כזכור, הקשר הגיע לירוקים מוורוצאלב, יריבתה של לגיה
מספורט 5

רק שהוא מעולם לא שיחק בה

מישוה עקב אחרי גיא דזנט העונה? היה עליו דיבור חזק, מה מצבו?

lemmacantor אמר:
netanel412 אמר:
מספורט 5

רק שהוא מעולם לא שיחק בה

המשורר התכוון להחזיר לפולין נראה לי

מכבי תל אביב ממשיכה להחתים שחקנים, ואני רק רואה את הבור של השנים הבאות מעמיק.

IMG-20250702-WA0008.jpg

בדרכו להיות ישראלי. אחלה קנגי. לדעתי יפתיע לטובה.

רק מכבי אמר:
IMG-20250702-WA0008.jpg

בדרכו להיות ישראלי. אחלה קנגי. לדעתי יפתיע לטובה.

עוד שניה הוא רב איתם למה לא פותחים עוד עמדה

עוד מעט מתחילים אירופה וחסר פה 4 שחקני הרכב

קשר אחורי זר
ווינגר ימין
מגן ימני זר
חלוץ

לא חושב שיביאו עוד ווינגר זר זה נראה לי היה סתם ספין
חלאילי סברינה חזיזה ג'ורה פודגוראנו זה הווינגרים לעונה הקרובה כנראה כשגם נהואל יכול לשחק שם אבל כנראה ישחק 10 על חשבון סבע שיעזוב

Apoc אמר:
לא חושב שיביאו עוד ווינגר זר זה נראה לי היה סתם ספין
חלאילי סברינה חזיזה ג'ורה פודגוראנו זה הווינגרים לעונה הקרובה כנראה כשגם נהואל יכול לשחק שם אבל כנראה ישחק 10 על חשבון סבע שיעזוב
יש גם את חגג, גם סבע כביכול יכול לשחק באגף. צריך לראות מה השיטת משחק שלו ואיך הדברים מתקדמים.

אני גם חושב שלא יבוא ווינגר זר מן הסתם.

בכללי לדעתי אם יבוא חיזוק זה למגן ימני, קשר אחורי וחלוץ אלא אם ימצאו איזה יהודי או ליגיונר בהזדמנות.

תראו את הגרמנים יש הצעות על פטאצ׳י הם קובעים לו תג מחיר של 3.5 מליון יורו לא כמו הג׳נטלמן הקמצן שלנו.
תביאו כבר רכש יא כושלים

אין שחקן בכנפיים שאפשר לסמוך עליו שיתן מספרים. נצטרך לקוות שסברינה ישתפר בעונה השנייה ושגורה יהיה טוב, או שחגג יממש את הפוטנציאל.
אין לנו ברירה אחרת.

כנראה שהולכים להיאבק העונה על מקום באירופה.

לא מקנא בכלל במאמן שצריך להתנהל ככה.
זה פאזל שהם כבר לא יצליחו להרכיב.

אנחנו צריכים להרכב מגן ימני, קשר אחורי וקיצוני ימני, כשאין אופציות בשוק הישראלי ויש לו מקום לזר אחד, אולי שניים. אם רוצים שיגיעו שלושת הזרים, יצטרכו להשתחרר מסברינה או מפדראו. עצם זה שלא מדובר בכלל על צורך בבלם ימין, אומר שינסו להתשחרר מסברינה או שסברינה ופדראו ישארו המועדון יתפשר על הקיים באחת מהעמדות.

לא רק זה שאין מספיק זרים שאפשר להביא, דין דוד ודיא סבע שהיו היחידים שניפקו מספרים בעונה החולפת נמצאים בסימן שאלה. זה מעלה את הצורך האקוטי בחלוץ התעדוף על פני עמדות אחרות, אבל אין למה לקדם רכישה של חלוץ זר אם שניהם ישארו בסוף.

כל זה, כשמקבלים כמובן מאליו את החלון שצפוי להיות הדל מזה שנים ובסופו לכל היותר, יהיה פה הרכב ראוי. יהיה קשה מאד לרוץ עונה שלמה כשעל הספסל יש כל כך הרבה צעירים שחלקם טרם הוכיחו שהם מתאימים.

DDG אמר:
חחחחחחח חג׳ג׳ עוד שנה בעפולה

חג'ג' שחקן מאוד כשרוני שמצד אחד לא קיבל מספיק הזדמנויות ומצד שני נוטה לפציעות. זה מה יש אבל.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה