• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אם זה 7 זרים זה צריך להיות ככה
נהואל
קורנו
סברינה (נותן לו צ'אנס עד ינואר)
סק
קשר 6
מגן ימני
חלוץ
פדראו מקפיא עד ינואר ואז מחשב מסלול גם ככה הוא פצוע

Kaka אמר:
שואו בטורקיה.

נו לפחות אפשר להיות רגועים שהוא לא יהיה פה 6
לא שגוני יותר טוב
אבל לפחות צעד בכיוון הנכון

ירוק רפואי אמר:
בירקי אמר:
ירוק רפואי אמר:
שמועות שסטיוארט הזה סגור
לא יודע אמינות, יש מצב ברמה של בן דור

אלירן סלב

וואלה לא
לא עוקב אחרי הטמבל הזה יש גבול
הוא הפיץ את האירוע וכל הטלגרם אחריו

בן דור פרסם עכשיו שהוא שוב "סומן"

https://www.transfermarkt.com/benchimol/profil/spieler/820252

הגיוני שהשחקן הזה יהודי? כי לפחות לפי ויקיפדיה המוצא שלו יהודי, וגם הכינוי שלו זה בן שימול

הגעתי אליו בטעות כשחיפשתי אינפורמציה על הקשר האחורי של בית״ר.

Shocking4U אמר:
https://www.transfermarkt.com/benchimol/profil/spieler/820252

הגיוני שהשחקן הזה יהודי? כי לפחות לפי ויקיפדיה המוצא שלו יהודי, וגם הכינוי שלו זה בן שימול

הגעתי אליו בטעות כשחיפשתי אינפורמציה על הקשר האחורי של בית״ר.

איזה קטע גם הכינוי של בן שימול זה טוגליאטי

DDG אמר:
HaifaWave אמר:
DDG אמר:
על סמך מה?

https://youtu.be/gdJkUGwM_mg?feature=shared

אוקיי, אבל מה נראה לא משהו? מסרטון אתה יכול להסיק משהו כזה?

שמע על סמך סרטון אפשר להסיק לגבי טכניקה ודברים כאלה.
לגבי הסטטיסטיקה, יש לו 13 שערים בעונה שעברה בליגה הסרבית ו16 בכל המסגרות. שיחק בקבוצה בחלק התחתון של הטבלה. הוא בגרף התקדמות בקריירה.

אני בכל אופן פחות התלהבתי. לא אוהב שחקנים בסגנון הזה.

קשה לי להאמין שיביאו זר שמיני לפי מה שפורסם בוואן (השחקן ״השמיני״ צריך להיות כזה שחתם העונה). לא יביאו לפה מגן וכנראה גם לא קשר אחורי שלפי הפרסומים נמצא בעדיפות נמוכה ב-500 אלף יורו שכר. זה אומר שאם הם חושבים ללכת על שמונה זרים, הם יצטרכו חלוץ שמקבל שכר גבוה.

ברק.י אמר:
קשה לי להאמין שיביאו זר שמיני לפי מה שפורסם בוואן (השחקן ״השמיני״ צריך להיות כזה שחתם העונה). לא יביאו לפה מגן וכנראה גם לא קשר אחורי שלפי הפרסומים נמצא בעדיפות נמוכה ב-500 אלף יורו שכר. זה אומר שאם הם חושבים ללכת על שמונה זרים, הם יצטרכו חלוץ שמקבל שכר גבוה.

ממה שהבנתי הזר השמיני לא צריך לחתום הקיץ. יש לנו כבר זרים שעומדים בקריטריונים האלה.

HaifaWave אמר:
ברק.י אמר:

ממה שהבנתי הזר השמיני לא צריך לחתום הקיץ. יש לנו כבר זרים שעומדים בקריטריונים האלה.
אומרים עכשיו שכן.

יש מצב שקורנו יתפוס את התקן הזה למרות שאני בכלל לא בטוח שיהיה 8 זרים בכדורגל ואצלנו בפרט (לא רואה את המועדון משלם "קנס" של מיליון יורו כדי להביא עוד זר)

לגבי סטיוארט, זה בדיוק מה שמחפשים במועדון לדעתי. 9 גדול, מהיר, פיזי, שיכול לשחק עם הגב לשער, גיל טוב, בהתקדמות. כל מה שאין בחלוצים שלנו

HaifaWave אמר:
ברק.י אמר:

אבל זה מה שכתבו
שגם אם יש מישהו שכבר עומד בקריטריונים כמו סק אז זה לא רלוונטי כי לא חתם לעונה הקרובה
מניח שאם וכאשר יאושר בהתאחדות נדע יותר

KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:
ברק.י אמר:

אומרים עכשיו שכן.

יש מצב שקורנו יתפוס את התקן הזה למרות שאני בכלל לא בטוח שיהיה 8 זרים בכדורגל ואצלנו בפרט (לא רואה את המועדון משלם "קנס" של מיליון יורו כדי להביא עוד זר)

לגבי סטיוארט, זה בדיוק מה שמחפשים במועדון לדעתי. 9 גדול, מהיר, פיזי, שיכול לשחק עם הגב לשער, גיל טוב, בהתקדמות. כל מה שאין בחלוצים שלנו

קורנו לא מקבל 500 אלף יורו שכר בסיס. אולי אחרי מענקים ואז, זה כנראה לא רלוונטי.

אם למרות זאת הוא יכול להחשב כזר השמיני, זה או אומר שברמה הטכנית אפשר לעקוף את התנאי הזה עם מענקים לא ריאליים. זה פשוט מהלך מלוכלך. למשל, להוסיף לקורנו סעיף לחוזה שהוא מקבל עוד 200 אלף יורו אם הוא כובש 20 שערי ליגה.

קשה לי להאמין שזה המצב.

Apoc אמר:
HaifaWave אמר:
ברק.י אמר:

אבל זה מה שכתבו
שגם אם יש מישהו שכבר עומד בקריטריונים כמו סק אז זה לא רלוונטי כי לא חתם לעונה הקרובה
מניח שאם וכאשר יאושר בהתאחדות נדע יותר

רק במדינה שלנו יכולים להמציא קריטריונים מטומטמים כאלה

עוד נושא שרלוונטי מאוד לקבוצות הגדולות הוא נושא איך מחושב השכר כדי ששחקן יעמוד בקריטריון, בדגש על הזר השמיני שהוא היקר יותר. על פי המתווה, הזר השמיני צריך להיות בשכר של 500 אלף יורו ברוטו, אבל, ויש כאן אבל גדול - ה-500 האלה כוללים בתוכם דמי העברה על שחקן. כך למשל, פייר קורנו מרוויח 350 אלף יורו נטו בחוזה החדש שלו במכבי חיפה, כשמכבי חיפה שילמה עליו 850 אלף יורו. השחקן כבר עומד בקריטריון לזר שמיני רק מחישוב דמי ההעברה שלו. קבוצות כמו ב"ש, מכבי ת"א ומכבי חיפה שרוכשות שחקנים, מיד יעמדו בקריטריון

ספורט 5

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה