ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
לא חושב שזה דלפ, דעה לגיטימית לגמרי בהתחשב בשנתיים האחרונות של יובאנוביץ'.רק מכבי אמר:אני אתן דל''פ:
אני מעדיף את סטיוארט על יובאנוביץ'.
Nirgreen אמר:נשגב בעיניי שאין דיבורים על מגן ימני וקשר 6 זרים.
הקבוצה הזאת בלי מעוף
רק מכבי אמר:Nirgreen אמר:נשגב בעיניי שאין דיבורים על מגן ימני וקשר 6 זרים.
הקבוצה הזאת בלי מעוף
מה זה ''דיבורים''?
יהיה כאן מגן ימני זר. בוודאות. היה אמור להיות כבר המגן המדובר, ואם לא המלחמה עם איראן, הוא היה כאן כבר חתום.
אתה לא אמור לשמוע הכל בתקשורת.
כל השטויות האלה של: ''פלורס התרשם מנאור'' זה בולשיט. ממה בדיוק הוא התרשם? מאימון וחצי? מהדקות מהספסל של נאור בליגה הלאומית?
בעמדת הקשר האחורי יש 3 אופציות:
1) יביאו זר בסוף.
2) נטע סגר איתם שהוא חוזר בינואר. והם מנסים ''להעביר'' את הזמן עד ינואר. ולא יגיע שחקן.
3) יגיע משום מקום יהודי כלשהו. כי ישראלי אין.
ומן הסתם שגם להתקדמות בזירה האירופית תהיה משמעות על העניין הזה.
בכל מקרה, אני אומר את זה שוב: אם עמדת הקשר האחורי לא תחוזק (גם אם נטע כבר חתם על החוזה, זה לא משנה), א. אפשר לסגור את העונה כבר עכשיו. כי אנחנו לא נשרוד את פתיחת העונה עם כזה קישור. ב. זה יוכיח סופית שאנשים שם במערכת איבדו כל קשר למציאות, וצריך להחליף שם את כולם. כולל כולם.
לא ייתכן שמאז שנטע עזב לא הגיע לכאן שחקן (ראוי) לעמדה הזאת.
רק מכבי אמר:אני אתן דל''פ:
אני מעדיף את סטיוארט על יובאנוביץ'.
רק מכבי אמר:Nirgreen אמר:נשגב בעיניי שאין דיבורים על מגן ימני וקשר 6 זרים.
הקבוצה הזאת בלי מעוף
מה זה ''דיבורים''?
יהיה כאן מגן ימני זר. בוודאות. היה אמור להיות כבר המגן המדובר, ואם לא המלחמה עם איראן, הוא היה כאן כבר חתום.
Nirgreen אמר:רק מכבי אמר:Nirgreen אמר:נשגב בעיניי שאין דיבורים על מגן ימני וקשר 6 זרים.
הקבוצה הזאת בלי מעוף
מה זה ''דיבורים''?
הוא עדיין ברשימה?
ToniKroos אמר:ירוק ירוק או שירוק עם פוטנציאל להברזה?
רק מכבי אמר:Nirgreen אמר:רק מכבי אמר:מה זה ''דיבורים''?
הוא עדיין ברשימה?
לא. הוא לא רלוונטי. ירד מהפרק.