• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
כל חלון שנגמר בלי קשר 6 זר בכיר הוא כישלון. ממש לא משנה מי עוד יחתום. זה כאילו אתה רואה בן אדם שמדמם למוות מהרגל אבל יש לו פצע קטן ביד ואתה מחליט לשים לו פלסטר על הרגל ולחבוש לו את היד.

אצבעוני אמר:
מכבי חיפה מאז ינואר 2025
מכרנו שחקנים ב5 מליון יורו
קנינו שחקנים בחצי מליון יורו

גאון יענקלה גאון

אתה גם יכול ללכת יותר אחורה לקיץ והמאזן עדיין יהיה חיובי.

שישימו כבר 2 מיליון על מרטין או משהו כזה. זה לא הגיוני. כל משחק השנה נגד הגדולות הקישור שלנו היה בנחיתות. לא יודע מה הם לוקחים שם.

די נו הם מטרילים אותנו
יגיעו 6 ומגן ימני אין סרט שלא

אנחנו מדברים על זה שחייב קשר זר 6,
ואני חייב לציין שלדעתי קשר אחד לקישור האחורי לא מספיק,
מספיק שהוא נפצע וגוני נאור יהיה קשר 6 פותח שלנו.
זה פשוט פשע הסיפור הזה

כובע קש אמר:
DelPiero אמר:
די נו הם מטרילים אותנו

ברור.
אין סרט שהם מביאים עוד חלוץ זר
אתה זוכר שבינואר היה צריך מגן ימני ושמאלי והם הביאו חלוץ זר אחרי שכבר החתימו את מלמד כן?

Shocking4U אמר:
כובע קש אמר:
DelPiero אמר:
די נו הם מטרילים אותנו

ברור.
אין סרט שהם מביאים עוד חלוץ זר
אתה זוכר שבינואר היה צריך מגן ימני ושמאלי והם הביאו חלוץ זר אחרי שכבר החתימו את מלמד כן?

היו הרבה החלטות הזויות אבל להישאר עם גוני כקשר 6 זה הטופ של ההזיות

אין סיכוי שלא נתחזק בעוד שלושה שחקנים
מגן ימני קש"א וחלוץ
מאמין שיביאו מגן ימני וקשר זרים
לגבי חלוץ אולי איזה יהודי סטייל האריס

מה עם הרכש
עוד משחק יש משחק באירופה ונעלה עם פאקינג גוני נאור

אני זוכר תקופה יפה שהיו לנו בקישור את חוסה רודריגז, נטע לביא, אבו פאני, ג'אבר ועלי מוחמד... היו ימים

Nirgreen אמר:
מה עם הרכש
עוד משחק יש משחק באירופה ונעלה עם פאקינג גוני נאור

הניסיון מהשנה שעברה מלמד שלא חייבים להביא רכש כדי לעבור את השלבים האלה בקונפרנס אפשר לחכות עם זה לספטמבר

עכשיו ברצינות נו המועדון בפלונטר מצד אחד כרגע אי אפשר להביא עוד זרים מצד שני לא רצו לשלם על הישראלים ומצד שלישי גם מחפשים שחקנים זולים מאוד מאוד ומצד רביעי רוצים לשדרג את הקבוצה ולא להביא כדי להגיד הבאנו מה אתם חושבים זה קל להביא שחקנים בתנאים האלה

זה לא פעם ראשונה שזה קורה… באים בגישה של ״נשפר אם יהיה אירופה״ ואז אין אירופה כי לא משפרים

בקיצור אנחנו תלויים באיך ההגרלה תהיה בשלבים הבאים ( אם נעבור את הראשון )

לא ראיתי חבורה של בכיינים ופחדנים מימיי... כל שנה אתם מתדרדרים יותר ויותר... הכי אני אוהב את אלו שחושבים שבמצב היום אנחנו לא בפלייאוף העליון. ראיתם את הליגה? בינתיים מכבי תל אביב בדרך להפסיד את 2 הכוכבים הגדולים באמת תורגמן ופטאצי.. זהבי נלך אבל זה דווקא יעשה להם טוב. ובאר שבע, בואו נראה אם ישאר שם קנגוואה, בלעדיו חצי קבוצה... דן ביטון היה בשנה יוצאת דופן שנה שעברה. מה יש להם עוד?. מזכיר ששנה שעברה כמעט לקחו אליפות פה עם תורגמן חלוץ ובלטסקה בלם.

nk1230 אמר:
לא ראיתי חבורה של בכיינים ופחדנים מימיי... כל שנה אתם מתדרדרים יותר ויותר... הכי אני אוהב את אלו שחושבים שבמצב היום אנחנו לא בפלייאוף העליון. ראיתם את הליגה? בינתיים מכבי תל אביב בדרך להפסיד את 2 הכוכבים הגדולים באמת תורגמן ופטאצי.. זהבי נלך אבל זה דווקא יעשה להם טוב. ובאר שבע, בואו נראה אם ישאר שם קנגוואה, בלעדיו חצי קבוצה... דן ביטון היה בשנה יוצאת דופן שנה שעברה. מה יש להם עוד?. מזכיר ששנה שעברה כמעט לקחו אליפות פה עם תורגמן חלוץ ובלטסקה בלם.

ברוך הבא אחי אוהדי מכבי חיפה זה הלוזרים הכי גדולים בספורט

אין לי בעיה שלא יביאו קשר אחורי עד ינואר ואז יביאו את לביא, הלוואי אפילו שזה יקרה.
רק שלא ישאירו את גוני נאור בסגל. אני מעדיף שיגידו שאין קשר אחורי ויעלו בלי מאשר שיעלו עם גוני נאור.
זה בלתי נתפס שהשחקן הזה יעביר פה עוד דקה על המגרש.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה