• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Apoc אמר:
אין לי בעיה שלא יביאו קשר אחורי עד ינואר ואז יביאו את לביא, הלוואי אפילו שזה יקרה.
רק שלא ישאירו את גוני נאור בסגל. אני מעדיף שיגידו שאין קשר אחורי ויעלו בלי מאשר שיעלו עם גוני נאור.
זה בלתי נתפס שהשחקן הזה יעביר פה עוד דקה על המגרש.

לא ברור מי מנסה להדביק אותו לסגל.
סיפור הזוי.

Apoc אמר:
אין לי בעיה שלא יביאו קשר אחורי עד ינואר ואז יביאו את לביא, הלוואי אפילו שזה יקרה.
רק שלא ישאירו את גוני נאור בסגל. אני מעדיף שיגידו שאין קשר אחורי ויעלו בלי מאשר שיעלו עם גוני נאור.

אין מצב שהם לא מטרילים אותנו נו
אפילו הם לא כאלה שבורים

תחושה שלי הם עובדים על משהו מאחורי הקלעים ובכוונה מוציאים דיווחים על גוני כדי לשגע אותנו

Apoc אמר:
מוגזם מאוד הדיבור הזה על גוני...
מסכים שהוא לא ברמה לשחקן הרכב אבל מפה ועד מה שאתה כותב?
סך הכל שחקן שדי הצליח בכל מקום שהיה בו חוץ מאצלנו... גם בהפועל פתח חלש אבל נכנס לעניינים והיה חלק משמעותי בעליה שלהם...
אני יודע שהסטנדרטים של הפועל נמוכים אבל רוב התגובות עליו מאוהדי הפועל הם מאוד תומכות
https://www.facebook.com/share/p/1Eb8FLPzPj/

לא רואה בעיה שיישאר פה, מסכים שהוא רך ומקווה שיעבדו איתו על זה כי זה משהו שדווקא כן אפשר לשפר, אבל יש לו גם כמה תכונות טובות לקשר אחורי ובתור שחקן סגל הוא בעיניי סבבה לגמרי

benrey אמר:
סך הכל שחקן שדי הצליח בכל מקום שהיה בו חוץ מאצלנו... גם בהפועל פתח חלש אבל נכנס לעניינים והיה חלק משמעותי בעליה שלהם...
אני יודע שהסטנדרטים של הפועל נמוכים אבל רוב התגובות עליו מאוהדי הפועל הם מאוד תומכות

לא רואה בעיה שיישאר פה, מסכים שהוא רך ומקווה שיעבדו איתו על זה כי זה משהו שדווקא כן אפשר לשפר, אבל יש לו גם כמה תכונות טובות לקשר אחורי ובתור שחקן סגל הוא בעיניי סבבה לגמרי

לא מוגזם בכלל, הוא מהגרועים שדרכו פה. שחקן שאין בו שום יכולת מסוימת שאמורה להגדיר אותו ככדורגלן מקצוען בטח לא ברמת ליגת העל.
ולראייה גם הפועל ת"א לא רצו אותו אצלם בליגת העל אחרי שהוא שיחק איתם בלאומית.
אם נשחרר אותו בחינם מחר בבוקר גם נתניה לא מחתימה אותו.
אז שחקן הרכב? במכבי חיפה?

benrey אמר:
Apoc אמר:

הבעיה שהוא לא שחקן סגל כרגע אלא שחקן הרכב לכאורה

חוץ מעלי (וסק כבלם) אין בכל הסגל מהקישור ומעלה שחקן אגרסיבי שמסוגל לחטוף כדור ולנצח במאבקים.
כל קבוצה עם אמצע חזק תאכל אותנו בלי מלח.

אם לא יגיע לכאן קשר אחורי זה אומר שהבעיה האחרונה שלנו היא קשר אחורי, כי קודם צריך להחליף את כל הצוות המקצועי והניהולי.

HaifaWave אמר:
אם לא יגיע לכאן קשר אחורי זה אומר שהבעיה האחרונה שלנו היא קשר אחורי, כי קודם צריך להחליף את כל הצוות המקצועי והניהולי.

אמרת יפה.

KevinDurant אמר:
benrey אמר:
Apoc אמר:

הבעיה שהוא לא שחקן סגל כרגע אלא שחקן הרכב לכאורה
לגבי זה כולם מסכימים

אלימלך שווה גול למשחק לפחות. מצחיק שאנשים חושבים שאפשר לשרוד עם דבר כזה. אין בו כלום, 0 תרומה למשחק. עושה קארדיו על המגרש

המסרים לתקשורת שלא מחפשים 6 כן גורם לחשוב שכן מחפשים. אם יש משהו שמכבי חיפה טובה בו זה מניפולציה תקשורתית, הם מבינים את רחש הקהל והיו רוצים להרגיע עם הנפצות למועמדים.
מצד שני זה מועדון שהביא את איתמר ניצן במקום ג'וש כהן

KevinDurant אמר:
אלימלך שווה גול למשחק לפחות. מצחיק שאנשים חושבים שאפשר לשרוד עם דבר כזה. אין בו כלום, 0 תרומה למשחק. עושה קארדיו על המגרש

זה מה שאני אומר מרוב החוסרים שיש פה שכחנו בכלל שאים לנו מגנים מחליפים שלא לדבר על זה שהכנפיים הם סימן שאלה.
בקיצור זה לא שעכשיו מגן ימני תותח וקשר אחורי תותח וזו קבוצה לאליפות.

בגלל זה נשגב מבינתי איך לא הביאו לפה את גרופר. אבל מצד שני גם נשגב מבינתי איך כבר שלוש שנים מחפשים קשר 6 ולא מוצאים כשכל שנה עוזב אותנו עוד קשר.

הסגל הזה צריך לעבור חריש עמוק. הבעיה היא שלהחליף 10 שחקנים בחלון אחד זה מתכון לאסון כי מתפשרים במלא מקומות, אבל להביא את בן הרוש בינואר ואת גרופר היה בגדר חובה כדי שנתחיל לקבל פה צורה לפחות.

The real Tsepo אמר:
המסרים לתקשורת שלא מחפשים 6 כן גורם לחשוב שכן מחפשים. אם יש משהו שמכבי חיפה טובה בו זה מניפולציה תקשורתית, הם מבינים את רחש הקהל והיו רוצים להרגיע עם הנפצות למועמדים.
מצד שני זה מועדון שהביא את איתמר ניצן במקום ג'וש כהן

הלוואי שזה מהלך על מרטין אבל למדנו להתאכזב כבר

אסור להיות יונייטד ולהתעקש על טעויות. לא צריך לא נהואל ולא סברינה. זה בזבוז של שני זרים, שאפשר לעשות עם זה הרבה יותר.

בן דור המביך מעלה כתבה שבמכבי חיפה מבינים שצריך קשר אחורי דחוף. 😂

חזיזוש אמר:
nk1230 אמר:
לא ראיתי חבורה של בכיינים ופחדנים מימיי... כל שנה אתם מתדרדרים יותר ויותר... הכי אני אוהב את אלו שחושבים שבמצב היום אנחנו לא בפלייאוף העליון. ראיתם את הליגה? בינתיים מכבי תל אביב בדרך להפסיד את 2 הכוכבים הגדולים באמת תורגמן ופטאצי.. זהבי נלך אבל זה דווקא יעשה להם טוב. ובאר שבע, בואו נראה אם ישאר שם קנגוואה, בלעדיו חצי קבוצה... דן ביטון היה בשנה יוצאת דופן שנה שעברה. מה יש להם עוד?. מזכיר ששנה שעברה כמעט לקחו אליפות פה עם תורגמן חלוץ ובלטסקה בלם.

ברוך הבא אחי אוהדי מכבי חיפה זה הלוזרים הכי גדולים בספורט

לוזריות זה להנות מהעובדה שהיריבות שלך נחלשות יותר להתעצבן מהעובדה שהקבוצה שלך לא מתחזקת

אמרתי יריבות? כמה נקודות יצאנו מהמפגשים מהם בשנה האחרונה? מה ההפרש היה בסוף העונה?
לא חושב שהמילה יריבות זאת ההגדרה הנכונה

nk1230 אמר:
לא ראיתי חבורה של בכיינים ופחדנים מימיי... כל שנה אתם מתדרדרים יותר ויותר... הכי אני אוהב את אלו שחושבים שבמצב היום אנחנו לא בפלייאוף העליון. ראיתם את הליגה? בינתיים מכבי תל אביב בדרך להפסיד את 2 הכוכבים הגדולים באמת תורגמן ופטאצי.. זהבי נלך אבל זה דווקא יעשה להם טוב. ובאר שבע, בואו נראה אם ישאר שם קנגוואה, בלעדיו חצי קבוצה... דן ביטון היה בשנה יוצאת דופן שנה שעברה. מה יש להם עוד?. מזכיר ששנה שעברה כמעט לקחו אליפות פה עם תורגמן חלוץ ובלטסקה בלם.

איזה כיף
יש פליאוף עליון!!!!

Kaka אמר:
בן דור המביך מעלה כתבה שבמכבי חיפה מבינים שצריך קשר אחורי דחוף. 😂

הטמבל הזה אמר אתמול ברדיו שכולם מדברים על קשר 6 אבל במועדון זה לא עולה
בונים על גוני נאור.
לא יאמן שהחמור הזה מכתיב פה את דעת הקהל.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה