Apoc
יו״ר הבורד
ברק.י אמר:יש הרבה ציוצים עליו, מניח בעקבות הפרסום באחד הפודקאסטים (נדמה לי בקיקטוק דיברו עליו).
שתדע בכללי ציוצים זה לא מדד לכלום, רק אם זה אנשים שיש להם רקורד ופגיעות בשחקנים שהגיעו
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ברק.י אמר:יש הרבה ציוצים עליו, מניח בעקבות הפרסום באחד הפודקאסטים (נדמה לי בקיקטוק דיברו עליו).
Apoc אמר:ברק.י אמר:יש הרבה ציוצים עליו, מניח בעקבות הפרסום באחד הפודקאסטים (נדמה לי בקיקטוק דיברו עליו).
שתדע בכללי ציוצים זה לא מדד לכלום, רק אם זה אנשים שיש להם רקורד ופגיעות בשחקנים שהגיעו
אנחנו עוד בשלב מאוד מוקדם בחלון, בסוף יישפטו על הסגל שיעמוד פה לקראת המשחק הראשון באירופה והסיבוב הבא.רק מכבי אמר:אגב, אם אני צריך להמר, וזה גם קצת עם מידע פנים, העובדה שהחליפו את אלברמן ברגע האחרון, המינוי של רפאלוב מעכשיו לעכשיו, פלוס העיכוב עם מינוי מאמן, שגם הוא היה צריך זמן ללמוד את הקבוצה והמערכת, גרמו לזה שההכנות לעונה הזאת התחילו מאוד מאוחר, חלק מהמחשבות נגנזו, ותוכניות אחרות באן במקום, כל זה גורם לכך שהבנייה היא תוך כדי תנועה. וזה דבר שבסוף יוביל לעוד לא מעט שינויים בקיץ הזה. כך שהסגל עוד ישתנה לא מעט עד סוף החלון.
כולל זרים וישראלים.
וברור שזה יבוא מן הסתום על חשבון הסיכוי להתקדם באירופה.
כמו תמיד, דברים עובדים עקום ולא כמו שצריך. אבל זה היה די ברור אחרי שזורקים מאמן ומנהל מקצועי שעובדים מאחורי הקלעים כבר על העונה הבאה.
רק מכבי אמר:אגב, אם אני צריך להמר, וזה גם קצת עם מידע פנים, העובדה שהחליפו את אלברמן ברגע האחרון, המינוי של רפאלוב מעכשיו לעכשיו, פלוס העיכוב עם מינוי מאמן, שגם הוא היה צריך זמן ללמוד את הקבוצה והמערכת, גרמו לזה שההכנות לעונה הזאת התחילו מאוד מאוחר, חלק מהמחשבות נגנזו, ותוכניות אחרות באו במקום, כל זה גורם לכך שהבנייה היא תוך כדי תנועה. וזה דבר שבסוף יוביל לעוד לא מעט שינויים בקיץ הזה. כך שהסגל עוד ישתנה לא מעט עד סוף החלון.
כולל זרים וישראלים.
וברור שזה יבוא מן הסתם על חשבון הסיכוי להתקדם באירופה.
כמו תמיד, דברים עובדים עקום ולא כמו שצריך. אבל זה היה די ברור אחרי שזורקים מאמן ומנהל מקצועי שעובדים מאחורי הקלעים כבר על העונה הבאה.
silvas אמר:נשגב מבינתי נושא המגן הימני.
אם ג'אבר מועמד, למה מחכים? שהוא גם לא יהיה רלוונטי?
גם אם חושבים על מגן זר, שיתחילו מלהחתים את ג'אבר. קודם כל לסגור פינה.
אח"כ אם יביאו זר יותר טוב ממנו, שיהיה גיבוי. לא מבין את ההמתנה.
Apoc אמר:דב"ד:
מכלן רוצה את עיסאת
מכבי לא מוכנים לשחרר
מכלן לא הולכים להרפות
חחחח נו באמת תגדילו כבר ל12 זרים
אגב דב"ד, הוא חזר לעמדה שלו שמכבי תתחזק במגן ימני וחלוץ זרים ולא בקשר אחורי
Nirgreen אמר:פלורס רואה חשיבות בעמידה טקטית נכונה ומאד חשוב לו לראות שחקנים במגרש עם אינטליגנציה גבוהה. אחד מהם שעומד בקריטריונים מבחינת אישיות ונלקח בחשבון להרכב ואף פתח בשלושת המשחקים הוא גוני נאור
המאמן הזה על סמים או שדורון על סמים
Nirgreen אמר:פלורס רואה חשיבות בעמידה טקטית נכונה ומאד חשוב לו לראות שחקנים במגרש עם אינטליגנציה גבוהה. אחד מהם שעומד בקריטריונים מבחינת אישיות ונלקח בחשבון להרכב ואף פתח בשלושת המשחקים הוא גוני נאור
כובע קש אמר:Nirgreen אמר:פלורס רואה חשיבות בעמידה טקטית נכונה ומאד חשוב לו לראות שחקנים במגרש עם אינטליגנציה גבוהה. אחד מהם שעומד בקריטריונים מבחינת אישיות ונלקח בחשבון להרכב ואף פתח בשלושת המשחקים הוא גוני נאור
מה עוזרת לי אינטליגנציה אם הבן אדם לא יודע לתת פס קדימה