• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אם מעלים שוב את השם של סטיוארט עכשיו אז כנראה שבאמת הולכים עליו.

אני לא מבין כמה טיפשים אפשר להיות, אנחנו בלי משחק אגפים ובלי קשר 6 לקחו עמדה שאין בה בעיה, יובאנביץ חלוץ מעולה ומלמד אחלה מחליף ויצרו בעיה.
2 חלוצים זרים זה הדבר הכי מטומטם שאפשר לעשות

בקיצור מלמד בוודאות לא יהיה פה ובאמת יגיע חלוץ זר נוסף כמו שבן דור דיווח מתחילת הקיץ, ואם באמת בונים על גוני כמו שהוא אומר, פלורס יכול כבר להתחיל לחפש טיסות בחזרה לארגנטינה כי הוא לא ישאר פה הרבה זמן

Hulk אמר:
אני לא מבין כמה טיפשים אפשר להיות, אנחנו בלי משחק אגפים ובלי קשר 6 לקחו עמדה שאין בה בעיה, יובאנביץ חלוץ מעולה ומלמד אחלה מחליף ויצרו בעיה.
2 חלוצים זרים זה הדבר הכי מטומטם שאפשר לעשות

יש למועדון הזה פטיש לא מוסבר לחלוצים זרים

הנה דודו בזק תדרך את כל הכתבים על סטוארט
איזה מועדון שקוף חחחח

עשו אחד ועוד אחד שמלמד לא יסכים לכאורה להיות פה חלוץ שלישי והולכים על סטיוארט

אם הוא מביא שתי חלוצים זרים ובונה על גוני ב6 מבלי שראיתי דקה שלו כמאמן אני מבין שמושג אין לו.
מבחינתי עדיף להזמין לאלפחורס טיסה למחר

רק אציין את דעתי שלהביא קשר אחורי זר עכשיו במידה ותיאורטית נניח והם יודעים שנטע לביא חוזר בינואר (היפותטי לגמרי) זה צעד לא נכון.
מה שכן הייתי עושה במצב כזה זה מביא אחד כמו סדריק דון ל8 ומזיז את מוחמד/קאסה לעמדת ה6 עד ינואר.

Apoc אמר:
רק אציין את דעתי שלהביא קשר אחורי זר עכשיו במידה ותיאורטית נניח והם יודעים שנטע לביא חוזר בינואר (היפותטי לגמרי) זה צעד לא נכון.
מה שכן הייתי עושה במצב כזה זה מביא אחד כמו סדריק דון ל8 ומזיז את מוחמד/קאסה לעמדת ה6 עד ינואר.

נטע לא יחזור בינואר

אם מביאים 2 חלוצים זרים זה מראה שהאנשים שמנהלים את המועדון לא נמצאים בקו בריאות הנפש

אם היו מביאים שחקן התקפה מגוון עוד הייתי מבין.
מביאים חלוץ 9 בקבוצה בלי הרבה יצירתיות.
מתכון לאסון.

NOSFERATU ZODD אמר:
אם היו מביאים שחקן התקפה מגוון עוד הייתי מבין.
מביאים חלוץ 9 בקבוצה בלי הרבה יצירתיות.
מתכון לאסון.
ואם כבר חלוץ זר נוסף, תביא חלוץ בפרופיל שונה. שחקן מהיר כמו דין דוד או חלוץ שיודע ליצור לעצמו מצבים

Apoc אמר:
בהנחה וזה אכן קורה, אתה תמצא את עצמך מהר בים עוד לפני היורה והחצב שמבשר את בוא הסתיו.
אין לך בט מול ביתר, מכבי ת״א ובש (ועוד קבוצות) עם מוחמד 6 ודון 8. כשגאבר היה היית בחסרון, אז עכשיו?
קאסה כרגע סימן שאלה, אזולאי לא בכיוון כרגע.

הרבה יותר מדי חמים פה על לביא, אבו פאני לא רואה אותו גם כ-"6" והוא לדעתי הרבה יותר ריאלי להביא גם ככה

יש לנו מצבור של ישראלים איכותיים שמשחררים את מלמד ומביאים חלוץ זר? ממש טיפשים

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה