• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
KevinDurant אמר:
greenguy אמר:
אני לא מבין איך אנשים פה חיים בשלום עם הבניה לרוחב הזאת. לשמוע על עוד שם של חלוץ שיש לך את מלמד זאת הזיה אחת גדולה.
בכללי אני לא מבין למה לא פונים אצלנו לשוק הסקנדינבי והפורטוגלי בטוח שיש שם זרים מפלצות
הסקנדינבי לדעתי יחסית סגור בגלל ענייני אנטישמיות. היה שחקן מנורבגיה לא מזמן שאמר שפנינו אליו ואמר שהוא לא רוצה כסף דמים וכאלה.

אני חושב שכן פונים לשוק הפורטוגלי אגב (לא רק אנחנו, גם שאר הליגה מחפשת שם שחקנים)

לגבי חלוץ נוסף, יש סיפור עם מלמד מאחורי הקלעים. לא סתם בכר לא נתן לו, לא סתם פלורס לא נותן לו וגם עכשיו מדברים על מכירה שלו חצי שנה בלבד אחרי שהגיע

שחקן אחד אמר משהו, בסדר, זה לא אומר שהשוק סגור בגלל אנטישמיות.

המדינות הסקנדינביות הן קטנות יחסית, מה שאומר שהשוק מצומצמם ומה לעשות אנחנו לא יעד אטרקטיבי במיוחד. זה לא חייב להיות אנטישמיות, יש אנשים בעולם שפשוט יודעים שזה המקום הזה מהחדשות ויש כאלו שחושבים שזה מדבר עם גמלים.

מכבי הוכיחה שצשא ומתן זה משהו שאפשר לעבוד עליו, בלשון המעטה וגם יש מצב שלא פונים מספיק.

אני מאמין הכי הרבה בשני שווקים שמביאים לפה את הזרים הטובים ביותר

אחד זה הליגה הפורטוגלית שם יש כל מיני קבוצות כמו גיל וינסנטה וכאלה שיש שם שחקנים מעל הרמה של הליגה (לפעמים כמה רמות) ומרוויחים שכר נמוך מאוד יחסית למה שאנחנו מציעים כסטנדרט לזרים שחותמים אצלנו

השוק השני זה הליגה הטורקית ופה מדובר בשחקנים שנזרקים מהליגה מסיבות כאלה ואחרות, בין אם לא מצליחים לשמור שם על רמה מספיק טובה בשביל שיחזיקו אותם שם או מסיבות אחרות כמו שרי בזמנו. הליגה הטורקית מביאה אליה שחקנים שהם כמה רמות מעל הליגה שלנו ולכן זה שמישהו לא מספיק טוב גם לקבוצות הקטנות שם לא אומר שהוא לא רמה מעל מה שיש פה.

היסטורית אלה שני השווקים שהכי הצליחו פה מבחינת זרים שהשאירו חותם. שוק נוסף שיותר קל להביא ממנו שחקנים זה הליגה השניה בצרפת אבל זה הימור גודל יותר טיפה והגיעו לפה גם כאלה שהיו טובים מאוד וגם כאלה שלא היו טובים בכלל.

מסכים לגבי השוק הפורטוגלי והטורקי, שוק נוסף שלדעתי אנחנו לא פועלים מספיק זה ההולנדי, כל קבוצה שם שהיא לא טופ 3 ואולי גם אלקאמר אנחנו מסוגלים לשלם הרבה יותר, ובקלות אפשר לתפוס שם כל מיני כישרונות צעירים שנפלטו מהגדולות ופה בארץ הם ייפרחו כמו ליווי גרסיה למשל.

אני מניאק אם מישהו בכלל עובד במועדון המזדיין הזה
אין לי כוחות כבר בחיי

lemmacantor אמר:
Nirgreen אמר:
גם דאפפה ירד מהפרק.

הוא היה על הפרק במועדון?

תהיה בטוח שלא
כי הבני זונות האלה לא עובדים
אבל זה עוד ישראלי שיכלנו להביא והחלטנו לישון על האף

מחזיק מאוד מדאפה אבל אם הסכום כמו שצנצי אומר (2 מיליון) נראה לי מוגזם.
אם זה 1.3 כמו שחלק פרסמו אז זה אירוע אחר ופספוס שלנו.

זה מסתמן כמהלך שמחזיר את הפועל תל אביב לקדמת הבמה, גם אם לא העונה זו הצהרה שהם הולכים לדבר חזק בליגה בשנים הקרובות. וזה עוד מועדון שיקח לנו שחקנים.

ירוק רפואי אמר:
תאוריה לא מופרכת
דאפה עזב, מלמד עובר לנתניה, כארם ג'אבר אלינו

נתניה החתימה כבר שני חלוצים, אני בספק

פספוס ענק דאפה.
משוכנע שאפילו לא חשבו בכיוון שלו.

דפאא שחקן שמאד רציתי לראות פה. חבל מאד.

אם המועדון לא בצמצומים במכוון לקראת מכירה, אפשר לקפל לעונות הקרובות. אי אפשר להתנהל כמו שאנחנו מתנהלים ולצפות להצליח.

Apoc אמר:
זה מסתמן כמהלך שמחזיר את הפועל תל אביב לקדמת הבמה, גם אם לא העונה זו הצהרה שהם הולכים לדבר חזק בליגה בשנים הקרובות. וזה עוד מועדון שיקח לנו שחקנים.

לנו הם כבר לא יקחו שחקנים. אנחנו לא בתמונה יותר. תתחילו להפנים.

ברק.י אמר:
דפאא שחקן שמאד רציתי לראות פה. חבל מאד.

אם המועדון לא בצמצומים במכוון לקראת מכירה, אפשר לקפל לעונות הקרובות. אי אפשר להתנהל כמו שאנחנו מתנהלים ולצפות להצליח.

אבל זה נקרא להוריד את הערך של המועדון. מטומטם לעשות את זה לפני מכירה.

Apoc אמר:
ירוק רפואי אמר:
תאוריה לא מופרכת
דאפה עזב, מלמד עובר לנתניה, כארם ג'אבר אלינו

נתניה החתימה כבר שני חלוצים, אני בספק

שני חלוצים לא ברמה. מניח שהם ירצו חלוץ "בכיר"

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה