• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
greenguy אמר:
silvas אמר:
שחר יכול להוציא גם 5 מיליון על רכש אם הוא רוצה.
אין לו בעיה של תזרים מזומנים.
הוא לא רוצה כי הוא נשאר נאמן לתפיסה (שהיא לא מופרכת לגמרי ד"א),
ששחקנים בליגה שלנו לא שווים את הכסף.
למה הכוונה?
אתה שם על שחקן 2 מיליון אירו, כמו נהואל, ואז מגלה שהוא פח או שהוא לא מתאקלם או שהוא נפצע...
זו דוגמה אחת לבזבוז כספים, ששחר ב-DNA שלו לא מוכן לבזבז.
אפשר להתווכח על זה ובצדק ולומר שאם הוא ישקיע יותר אז גם ירוויח יותר לטווח ארוך, אבל בכדורגל שלנו זה לא ערובה להצלחה.
התפיסה הזו התפתחה עוד באמצע שנות ה-90, אחרי שהוא קנה כל מה שזז בליגה ועדיין מכבי ת"א לקחו לו על הראש 2 אליפויות והוא כשל באירופה.
אחרי השנתיים האלו הוא הנחיל את המושג "עונה פיננסית" ומשם זו ההתנהלות עד היום.

מנגד, אם אתה מחליט שאתה לא משקיע סכומים מטורפים על רכש, לפחות מצופה ממך להשקיע כספים בסקאוטינג נורמלי,
שיביאו לך מציאות איכותיות.
התפיסה שלו והאידיאולוגיה שלו לא מעניינים. מה שהיה לפני 20 שנה לא רלוונטי להיום. השוק השתנה המחירים השתנו אם הוא לא משנה את עצמו ומכוון הכי גבוה ויכול לשלם את הסכומים האלה אז שיעזוב את הכדורגל. היום כל פוץ שנותן שני פסים טובים מרוויח ארגזים. אין מה לעשות לא המצאנו את הגלגל זה בכל העולם ככה וגם בישראל,בטח שהשוק כל כך מצומצם. אין גרנטי לכלום בחיים וגם אם יש לך 10 זרים אתה יכול ליפול עם שניים שלושה על הפנים כמו שנתת את הדוגמא של נוהאל.
אני קורא בפייסבוק אוהדים שמצדיקים את ההתנהלות של ההנהלה שלא ״מתפזרת״ כדי להביא שחקנים כמו כנעאן או דאפה. אין בעיה שלא ישלם נסתפק במיכאל אוחנה ונתפלל להיות בפלייאוף עליון.
אנחנו מכבי חיפה לא הפועל מרמורק ומי שלא יכול להתחרות שישחרר וימכור למישהו רעב בעל אמביציה.
יאללה שיעוף מפה כבר ושהקהל יתעורר ומהר

אני מסכים עם הכל, רק ציינתי שזו ההתנהלות שלו מאז אמצע שנות ה-90 שהוא כביכול נכווה מזה שהיה לו את הסגל הכי טוב שבקושי הביא גביע.

KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:
DelPiero אמר:
דוראנט, חיפהוייב - שניכם צודקים. נראה לי שמה שקורה כרגע זה שצריך 20 מליון שקל נוספים נקודת התחלה רק כדי לכפר על טעויות שהמועדון יורש כל פעם מהשנים לפני - ע.ע נהואל וסברינה שלא נשלחים הביתה. אולי לזה התכוונת חיפהוייב?. כרגע, גם אם היה מנהל מקצועי נורמלי ולא מנכל שלא הצליח בכלום + שחקן שרק פרש, הם היו דורשים יותר תקציב בשביל לתקן את הטעויות. אבל כשאתה ממנה צוות לא מנוסה ובלי קליבר זה מה שתקבל, אין מה לעשות.

חלק מהתיקון היה אמור להיות לשים מה שצריך על שחקן ישראלי כמו בן הרוש או כנען

אם למשל היו שמים 1.1 על בן הרוש ונותנים לו פי 1.5 ממה שהצהבת נותנים לו, ומשלמים לפני שנה וחצי על אלעד מדמון מה שהצהבת שילמו אז אתה כבר סוגר שתי עמדות של ישראלים טובים בסגל ומביא זר ל6 ואת סדריק דון. מביא את כנעאן, משחרר את נהואל וסברינה ומביא שני קיצוניים אמיתיים.
כל המהלכים האלה עולים הרבה כסף אבל כל הסגל כבר משתנה פה ונראה פי 3 יותר טוב.

ברור שהניהול גרוע אף אחד לא טען אחרת אבל בכל מועדון מביאים שחקנים שנכשלים. כשיש לך יןתר משאבים אתה יכול לעשות שני דברים: 1. להיכשל פחות כי אתה מביא שחקנים מוכחים מהליגה שיש עליהם תחרות גבוהה יותר ואתה צריך להשקיע יותר. 2. לתקן.

להגיד שלא צריך כאן עוד כסף כדי שנוכל להתחרות עם הצהבת שלוקחת את כל הישראלים הטובים זה להתכחש לעיקר הבעיה. עובדתית כשהמועדון היה הכי עשיר בליגה הוא גם היה הכי טוב.
אני סה''כ טוען שלא צריך להגדיל את התקציב ב50 מיליון שקל בשביל להביא את בן הרוש ומדמון לדוגמה. כנ''ל כל השמות שנתת

צריך לדעת לפזר את הכסף נכון.

אתה צודק.
השאלה היא למה זה המצב?
למה לצורך העניין כל פעם שמדובר בשם מבוקש אנחנו יוצאים מהמשחק?
אנשי המקצוע אצלנו לא רואים שבן הרוש ומדמון הם הכשרונות הבאים ואחרים כן רואים?
או ששחר מראש אומר כשיש ביקוש במכבי ת"א וב"ש אני לא נכנס למאבק?
מה מניע את אזלת היד?

silvas אמר:
KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:
אם למשל היו שמים 1.1 על בן הרוש ונותנים לו פי 1.5 ממה שהצהבת נותנים לו, ומשלמים לפני שנה וחצי על אלעד מדמון מה שהצהבת שילמו אז אתה כבר סוגר שתי עמדות של ישראלים טובים בסגל ומביא זר ל6 ואת סדריק דון. מביא את כנעאן, משחרר את נהואל וסברינה ומביא שני קיצוניים אמיתיים.

ברור שהניהול גרוע אף אחד לא טען אחרת אבל בכל מועדון מביאים שחקנים שנכשלים. כשיש לך יןתר משאבים אתה יכול לעשות שני דברים: 1. להיכשל פחות כי אתה מביא שחקנים מוכחים מהליגה שיש עליהם תחרות גבוהה יותר ואתה צריך להשקיע יותר. 2. לתקן.

להגיד שלא צריך כאן עוד כסף כדי שנוכל להתחרות עם הצהבת שלוקחת את כל הישראלים הטובים זה להתכחש לעיקר הבעיה. עובדתית כשהמועדון היה הכי עשיר בליגה הוא גם היה הכי טוב.
אני סה''כ טוען שלא צריך להגדיל את התקציב ב50 מיליון שקל בשביל להביא את בן הרוש ומדמון לדוגמה. כנ''ל כל השמות שנתת

אתה צודק.
השאלה היא למה זה המצב?
מה מניע את אזלת היד?
באמת שאני לא יודע. אתה יכול לראות עכשיו שגם במקרה של כנעאן לא היינו באירוע (למרות הדיבורים בתקשורת)

תראה לדוגמה שוייסמן על המדף ואנחנו צריכים חלוץ ולא פונים אליו. את דסה לא מנסים להביא, רועי לוי לא ניסו, כארם ג'אבר עד כה לא ניסו, דאפה לא ניסו

לא יודע

אם אתם באמת חושבים שהסיבה שכל פעם שיש ישראלי איכותי פנוי אנחנו פונים לאופציה של הזר היא ניהול דפוק אז אתם תמימים. הסיבה הזו היא אולי משנית לזה ששחר לא רוצה לשים כסף.

HaifaWave אמר:
אם אתם באמת חושבים שהסיבה שכל פעם שיש ישראלי איכותי פנוי אנחנו פונים לאופציה של הזר היא ניהול דפוק אז אתם תמימים. הסיבה הזו היא אולי משנית לזה ששחר לא רוצה לשים כסף.
שמו הרבה כסף על זרים בשנים האחרונות, אפילו יותר מדי (להביא פעמיים בלם זר שלישי ב700 ו1.3 מיליון יורו, פדראו ושימיץ) זה לא הכרחי לטעמי לפחות

מה עם כל הקשרים הענפים של רפאלוב ששמענו עליהם כדי להצדיק את המינוי שלו, הם מסתכמים במינוי מאמן זר שהסוכן שלו מכיר את יענקלה ועוזי משנות ה80 ולהחזיר את קורנו? יופי של עבודת סקאוטינג

Shocking4U אמר:
מה עם כל הקשרים הענפים של רפאלוב ששמענו עליהם כדי להצדיק את המינוי שלו, הם מסתכמים במינוי מאמן זר שהסוכן שלו מכיר את יענקלה ועוזי משנות ה80 ולהחזיר את קורנו? יופי של עבודת סקאוטינג
בדיוק אלירן סלב פרסם אותו

https://www.transfermarkt.com/amadou-diawara/profil/spieler/355501

ששיחק עם ליאור באנדרלכט, סיכוי סביר שחרטוט ופשוט חיפש מישהו ששיחק עם ליאור וגם שחקן חופשי, אבל מניח פה בכל מקרה

מישהו צריך לתת לחברה במועדון קצת ספיד שיתעוררו על החיים שלהם, תרתי משמע

silvas אמר:
KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:

אתה צודק.
השאלה היא למה זה המצב?
מה מניע את אזלת היד?

זה שחר. כשנכנס גאידמק הוא הוריד את הראש וחיכה עד שגאידמק ילך. הוא אמר את זה בעצמו בראיון.
גם כשנכנס גולדהאר הוא חיכה, אבל זה נגמר אחרת.
יש לו עקרונות ומדיניות שהוא לא מוכן לוותר עליהם,
תוסיף לזה שהוא ממנה צוות מקצועי ומנהלתי ואפואי/כושר שהם בינוניים במקרה הטוב וכושלים במקרה הרע (כנראה על בסיס חברות/קשרים),
אז אתה מקבל הצלחות רגעיות (למשל בתקופת בכר) אבל רוב הזמן אתה מקבל בינוניות/כשלונות.

בלי צחוק הייתי מביא לכאן את מרקו בלבול מנהל מקצועי. האיש ידע לבנות פה אחלה שלד לפני השושלת של בכר.

Apoc אמר:
טוב שלא הבאנו את רועי לוי

היית צריך להביא את עומרי בן הרוש ולא רועי לוי הנגר.

הוא מתייבש שם על הספסל

אני לא חושב שהוא מגן בקו 4 פשוט, הוא גם אף פעם לא היה. גדל בכלל כשחקן כנף והשנה גם שיחק הרבה בקו 5 על כל הקו

בכללי אם באשדוד היו הרבה שחקנים באמת טובים, הם לא היו כמעט יורדים ליגה. ברור שאפשר להביא שחקנים גם מהיורדת כמו שעשינו עם ז'אנו או בוקולי, אבל זה שחקן בודד שממש בלט בקבוצה פח ולא 3-4 שחקנים.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה