ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
בדיוק.בירקי אמר:רק מכבי. הכל נכון וידוע. לכו שימו את ה2 מיליון יורו על פאני/ מיליון יורו על נטע וכל אחד מהם פה אתמול. החיים מציבים קשיים, עושה רושם שטומנים את הראש בחול. אם נטע פתוח להגעה בינואר, אז אני בטוח שתמורת הסכום הנכון הוא פה גם עכשיו.
Ganjot אמר:Kaka אמר:הם החליטו לממש את האופציה עליו, זה גם פורסם באתרים. מה שהם לא ידעו זה שהוא החליט עם אשתו לא להישאר.Kozmo אמר:לדעתי זה היה יותר עניין שלא רצו לשלם על מימוש האופציה. זה היה קיץ יהיר מאוד מבחינתו שהיינו משוכנעים שנמצא תחליפים טובים יותר (שואו/שימיץ/בקסטר במקום הקיימים פאני/דילן/כהן).
גם אנסימבה כשעזב אמר שרצינו שהוא ימשיך והוא פחד בגלל המצב הביטחוני. שטויות. אם רוצים, מניח אפשר למצוא מתווה. השאלה אם רוצים ובכלל יודעים שזה אפשרי.
הם היו בקיץ שהם בטוחים שאלוהים נגע בהם אז הרשו לעצמם לחשוב שיביאו איזה מציאה, לא מאמין לשטויות האלה.
בבוקר פורסם שיממשו ועשר שעות אחרי זה שלא יממשו כי לא רוצה להשאר.. הוא בא לפה בהשאלה כשידע שיכול להיות שיממשו עליו אופציה, ואני מתקשה להאמין שלא דיברו איתו לפני.
זה הרגיש יותר משחק שלהם דרך הכתבי חצר (כרגיל) של הנה אנחנו רצינו לממש אבל הוא זה שרצה לעזוב.
בדיוק כמו כל שאר הכתבות שם שכאילו אי אפשר היה להשאיר את בכר/פאני/גוש באותו הקיץ, רק שהמציאות היא שעוד קצת כסף לכל אחד מהם וכנראה היו נשארים.
כובע קש אמר:המועדון העלו באינסטגרם טיזינג לרכש, כנראה סטיוארט
שוב, זה לא משהו להאחז בו. גם אנסימבה שידענו עוד בינואר שיעזוב- אמר שרצינו להשאיר אותו והוא עזב בגלל המצב הביטחוני בישראל.Kaka אמר:Ganjot אמר:Kaka אמר:הם החליטו לממש את האופציה עליו, זה גם פורסם באתרים. מה שהם לא ידעו זה שהוא החליט עם אשתו לא להישאר.
הם היו בקיץ שהם בטוחים שאלוהים נגע בהם אז הרשו לעצמם לחשוב שיביאו איזה מציאה, לא מאמין לשטויות האלה.
בבוקר פורסם שיממשו ועשר שעות אחרי זה שלא יממשו כי לא רוצה להשאר.. הוא בא לפה בהשאלה כשידע שיכול להיות שיממשו עליו אופציה, ואני מתקשה להאמין שלא דיברו איתו לפני.
זה הרגיש יותר משחק שלהם דרך הכתבי חצר (כרגיל) של הנה אנחנו רצינו לממש אבל הוא זה שרצה לעזוב.
בדיוק כמו כל שאר הכתבות שם שכאילו אי אפשר היה להשאיר את בכר/פאני/גוש באותו הקיץ, רק שהמציאות היא שעוד קצת כסף לכל אחד מהם וכנראה היו נשארים.
דילן התראיין אחרי שחזר לצרפת ואמר שמכבי חיפה נפגשה איתו אחרי שהחליטו לממש את האופציה והוא אמר להם שהוא החליט לא להישאר.
Hulk אמר:מקווה מאוד שזה לא מגן ימין, חלום שזה מופקנג
הקיצוני האפריקאי שהיה דיבור עליו לפני שבועיים שלושDaniel123 אמר:Hulk אמר:מקווה מאוד שזה לא מגן ימין, חלום שזה מופקנג
מי זה מופקנג מה פספסתיייי
silvas אמר:אני עדיין בעד לעשות הכל בשלב הזה להביא את עדן קארצב. הוא שחקן טוב לליגה שלנו בעמדה שהכי חסרה לנו.
אח"כ אפשר לשדרג את העמדה.
silvas אמר:אני עדיין בעד לעשות הכל בשלב הזה להביא את עדן קארצב. הוא שחקן טוב לליגה שלנו בעמדה שהכי חסרה לנו.
אח"כ אפשר לשדרג את העמדה.